TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prazno,....uvek mi pokvaris dan kada te vidim....sjebao si mi celo vece...ali ok...videla sam da si u nekom lepom zensko drustvu,..lepa je,zgodna, starija, plava,....nadam se da ti nije isto kao i samnom....ja tebe tako mrzim...nisi ni svestan, volela bih da emigriras u neku daleku zemlju..da te vise nikad ne vidim i da te zaboravim...Da li se ikad mene setis?

delom receno, delom ce da bude receno al za sad...
Cuces sve i u 4 oka, cuces sve u lice ako to zelis... pitam se samo... cemu ce nas to odvesti? Shvati vec jednom da te vise ne volim... ili bar ne zelim...
o tako jeeeedva cekam da te vidim!!!!!!!

Slusaj me neandertalcu jedan, sirovino jedna : Jeste , palila sam se na tebe ( ili bolje receno: onaj animalni dio mene se lozio na tebe!!! ) , i jeste mogao si da me t**** svaki dan naseg zabavljanja, svaki sat, kad god bi pozelio, ali ti si, pametnica, sve izvodio neke "bijesne gliste" i glumatao kao nekog "cool" lika, kao pa to tebi i nije toliko bitno, jer si zaboga, imao toga na pretek , pa si se prezasitio, je liiii??!!!!
E vidis , sad sam u poziciji da sam ja ta koja diktira pravila, i mozes zvijezde da mi skines, i pola svijeta da mi kupis, ali ja ti vise NE DAMMMM!!!!! Jesi li me cuo ? Ma, da svaki dan molis i cmizdris! Nema vise!!!! NE DAMMMM!!!!
I ne lozim se vise na tebe, da znas!
Ali necu ti ovo reci samo iz principa sto volim da te maltretiram i mucim, dok gledam kako se preznojavas i mislis da li ces uspijeti ovog puta, i smijuljim se u sebi, jer naravno znam, da NECES!!! ***** jedno! Eto :?

Da li ste ispunili Vašu građansku-forumašku dužnost?

izbori.jpg

FIK (Forumaška izborna komisija) Vas obaveštava da još uvek možete obaviti glasanje na svom biračkom mestu:

http://forum.krstarica.com/threads/125360

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back