Dirk
Primećen član
- Poruka
- 848
e bash jedva cekam da odem...da se malo izduvam...da, cak i od tebe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SpyGirl:"Kevo puca mi *urac shto se tebi ne svidja,ja cu da se kreshem sa njim a ne ti!!!"
Ovo joj nikada necu reci...
Otkud znas... mozda i hoce? It's a wierd world we're living in...bejbica:
Petar_Pan:You know that it would be untrue
You know that i would be a liar
If i was to say to you
Girl, we couldn't get much higher
Come on baby, light my fire
Try to set the night on fire
Time to hesitate is through
No time to wallow in the mire
Try now we can only lose
And our love become a funeral pyre
Try to set the night on fire
Setih se onog crtanog... i Duska Dugouska kad gricka sargarepicu i kaze.... "Njofra koji ti je vrag"sinnke:Pravi si zelenko![]()
priganica:Ej, druze moj najbolji, bas si me dirnuo veceras kad si mi rekao da niko ne moze mene da ti zamijeni, kao drugaricu... divno...
Ma j***** te drugarstvo, kretenu jedan glupi!!!! Sta si bre ti, j***** branko kockica????
Pricas o drugarstvu, jer nemas m*** mamina upisana devojcice!!!! Ti si bre najobicnija p****, p**** ti materina sunjava!!! A kad nadjem drugog upadas mi u neke depresije, sve dok ga ja glupaca ne ostavim.... E pa nema vise toga dragi moj....
Pederu ograniceni, postao si istorija....
ocu jednu drugaricu, pod hitno!priganica:Ej, druze moj najbolji, bas si me dirnuo veceras kad si mi rekao da niko ne moze mene da ti zamijeni, kao drugaricu... divno...
Ma j***** te drugarstvo, kretenu jedan glupi!!!! Sta si bre ti, j***** branko kockica????
Pricas o drugarstvu, jer nemas m*** mamina upisana devojcice!!!! Ti si bre najobicnija p****, p**** ti materina sunjava!!! A kad nadjem drugog upadas mi u neke depresije, sve dok ga ja glupaca ne ostavim.... E pa nema vise toga dragi moj....
Pederu ograniceni, postao si istorija....