Dirk
Primećen član
- Poruka
- 848
Devilishgirl:koji te djavo terao da se zenish![]()
ma ja to zbog redovnog sexa..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devilishgirl:koji te djavo terao da se zenish![]()
..dobro, objasni mi... - jel` se samo prepao (kao fazon "mnogo sam se zaljubio, a ti imash zzivot....") ili hoce da me ostavi, pa trazzi razloge za "moje dobro"? shta je od ta dva?Dirk:sve to..tako je licilo na mene jednom, pre nego sam je ozenio...strashno kolko umemo da iskomplikujemo nekomplikovanu situaciju...
pa u mom slucaju...da, jeste jedan od razloga...plus ona decacka posesivnost, znas, ona je samo moja kad je sa mnom, sta tu ko ima da smeta...a da ne pricam o tome koliko ona ljudi ima u svom zivotu...sad sam se vec navikao, al smeta i dalje..Maslachak:..dobro, objasni mi... - jel` se samo prepao (kao fazon "mnogo sam se zaljubio, a ti imash zzivot....") i ili hoce da me ostavi, pa trazzi razloge za "moje dobro"? shta je od ta dva?
Samantha Jouns:hm...resila sam da i ja napisem nesto,..ali kad sam sve ovo procitala...sad mi se i nesto i ne pise,.....
Maslachak:...da ima neshto u tome shto se zove "vodjenje ljubavi..."...
Helen123:Da ga volim najviše na svijetu, samo problemčić je u tome da sam se udala za drugog(ali on to zna)!