TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Petar_Pan:
Pesma je totalno neiskrena i ide nekako ovako....

The world was on fire and no one could save me but you.
It's strange what desire will make foolish people do.
I never dreamed that I'd meet somebody like you.
And I never dreamed that I knew somebody like you.

No, I don't want to fall in love. (This world is only gonna break your heart)
No, I don't want to fall in love. (This world is only gonna break your heart)
With you. With you. (This world is only gonna break your heart)

What a wicked game to play, to make me feel this way.
What a wicked thing to do, to let me dream of you.
What a wicked thing to say, you never felt this way.
What a wicked thing to do, to make me dream of you and,

I want to fall in love. (This world is only gonna break your heart)
No, I want to fall in love. (This world is only gonna break your heart)
With you.

Ako mislis na Cris Isaka...naravno da znam tu pesmu...samo sto mi je nekako izgustirana ...i postala mi je pomalo dosadna...a sad da li je iskrena ili ne...what ever...

...nego latice sto si nervozna?... :)

latica:
hm,upravo je slusam ali u HIM verziji i esktra je..
ma duga je to prica...
a i Pera voli da misli da se svet vrti oko njega, niko mu se nije ni obratio

..e vidis nisam cula u him verziji...to bi moglo da bude zanimljivo..
..nemoj da si nervozna ...sta god da je sutra ces skontati da nije vredno... ;) :)

Petar_Pan:
Zasto ti njoj natucas ovakav stav?

...zato sto mi je drago kad coveka oraspolozim...i zato sto stvarno tako mislim... :shock:

...Nego Pero imali smo mi dosta rasprava na razlicite teme...dugo dugo...pre nego sto si otisao....ne pocinji opet...nisam raspolozena... ;) :)
...u sutini nisam ni morala da ti odgovorim na ovo pitanje... :lol: ...spusti loptu... ;) :)

CURSE:
...zato sto mi je drago kad coveka oraspolozim...i zato sto stvarno tako mislim... :shock:

...Nego Pero imali smo mi dosta rasprava na razlicite teme...dugo dugo...pre nego sto si otisao....ne pocinji opet...nisam raspolozena... ;) :)
...u sutini nisam ni morala da ti odgovorim na ovo pitanje... :lol: ...spusti loptu... ;) :)
Pazi kad se ne secam tih rasprava... :lol:
Previse nadobudno govoris.... to mi se ne svidja... Verovatno da i jesmo imali rasprava onda... :lol:
Aj spustamo loptu.... A mozda si i u pravu da bi se sutra saznalo da nije vredno.... ko zna... :lol:

Strasno mi je zao sto srljas i sto je sve ono sto si pomislila o meni nastavak tvojih mladih nerazmisljajucih neslaganja sa mnom - ovako si zarad svoje prividne koristi stala POD stranu ljudi koje nije briga za tvoju dobrobit. A i vise nije moje da trosim svoje vreme na prosvetljavanje tvoje predivne licnosti... Tako je moralo biti, samo mi je malo cudno da sam ja prelomio, ali i sama znas koji su nam prioriteti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back