gost 198065
Poznat
- Poruka
- 7.720
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро су склопили,само боље је кад слике прате речи.
![]()
Овај рекао сам Маедхрос...не мислио сам Маглор.Не знам шта ми је вечерас.Рекао сам пре сат,два човеку у таксију добро дан,а оно мркли мрак напољу.Не знам шта ми је данас...и да ...боље сам себе да исправим,него да то ради Хурин.Он уме да буде незгодан кад неко помеше вилењачке ликове
А Мaедхрос је најсличнији оцу,али опет уме да контролише своје страсти и бес донекле.Слажем си са тобом што си написала за Мaгл ...овај хоћу рећи за Маедхроса .![]()
T.A. 2890:
Bilbo Baggins is born.
T.A. 2968:
Frodo Baggins is born.
Подвлачим овај детаљ:On reče, ništa ih ne može osloboditi zakletve. Al beše onaj koji je, s bratom, poštedeo blizance Elronda i Elrosa.
Ипак је Маглор био тај који је први помилово и заволео дечаке чије је родитеље гонио због драгуља.
![]()
"Prevelika bijaše Eärendilova i Elwingina tuga zbog propasti Sirionskih luka i sužanjstva njihovih sinova, bojali su se da će ih umoriti, ali nije bilo tako. Jer Maglor se smilovao nad Elrosom i Elrondom, te ih pazio, a ljubav je poslije porasla među njima, kakvu je malotko mogao zamisliti; no Maglorovo je srce bilo bolno i umorno od tereta užasne zakletve."
Све то стоји да је он племенита личност,али ипак до краја је остао веран заклетви и изазвао је два родоубиства после оног што је урадио Фенор и умро је на Маглорове очи тако што је скочио у провалију испуњену ватром.Не знам зашто није имао снаге да послуша Маглоров савет и заборави на проклету заклетву.У тој ствари је сличан оцу,јер је знао да ради погрешну ствар,али ипак је истрајао у своме.![]()
Уф.Мораћу да се подсетим овога о чему причате.Ја се стварно не сећам.У ком је то поглављу?
Ništa nije slučajno kod Tolkiena.
- - - - - - - - - -
Ponos je čudna rabota.
И ја мислим да није случајност,али то је Толкин.Не можемо бити сигурни.Хехехехе
O EÄRENDILOVU PUTOVANJU I GNJEVNOM RATU
Копиро сам,па су зато велика слова,да не помислиш да ВИЧЕМ на тебе.Ово због тога што си заборавио на ово поглавље,по мени најважније у целој књизи.
- - - - - - - - - -
Коме причаш и сам понекад имам проблема са њим.![]()
Јој.Стварно страшно извињавам се.
На данашњи дан:
T.A. 3018:
Frodo and his companions reach Bree at night. They stay at the Prancing Pony.
Strider hides behind the hedge on the Road west of Bree and eavesdrops on "Mr. Underhill". In the inn Frodo arouses attention by his sudden disappearance whereupon Strider warns him to be more careful and reveals himself as being Gandalf's friend.
Barliman Butterbur finally gives Frodo Gandalf's letter.
Gandalf visits the Gaffer.
Boromir travels towards Rivendell to ask for counsel.
T.A. 3021:
Gandalf, Frodo Baggins, Bilbo Baggins, Galadriel and Elrond leave Middle-earth and pass over the Sea.
Не знам ако је неко гледао,а вероватно јесте,шта мислите о филму Лов на Голума који су направили фанови .Мени се допало како је урађен Арагон,а и сцена борбе на 21.00.