Točak Vremena - Robert Jordan

• Začetnik teme Začetnik teme Zvjar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
do sada izišle knjige na engleskom koje Laguna još nije prevela:
6. Lord of Chaos - Gospodar haosa
7. Crown of Swords - Kruna mačeva
8. Path of Daggers - Staza bodeža - Bodljikava staza?
9. Winter's Hearth - Srce zime
10. Crossroads of Twilight - Sumračne raskrsnice
11. Knife of Dreams - Bodež snova
i knjiga koja jošte na engleskom nije izašla
12. A Memory of Light - Sećanje na Svetlost

Grrr sada sam pročitala petideo serijala, i mislim da ću poludeti dok ne izadje šesti u prodaju (kod nas)... Pokušaću da izvučem od par rodjaka iz inostranstva ostale delove... ali ne verujem :(....

Sada, vaša mišljenja: Da li je Moiraina bila u pravu što je vezala Lana za drugu Aes Sedai, ili je trebalo da ga ostavi da je (verovatno) osveti i da ostane sa Ninaevom?

P.S. Da li neko zna šta se dešava sa Perinom?

@Lame_du_guerier
Pogledaj post iznad tebe. Tu imas imena knjiga koje Laguna joste nije izdala.

Ali evo jopet imena svih 11! do sada izaslih knjiga.
1. Eye of the World
2. The Great Hunt
3. The Dragon Reborn
4. The Shadow Rising
5. The Fires of Heaven
-----
dovdje je Laguna stigla. Ovo dalje je jos neprevedeno. Bar zvanicno. Nezvanicno fanovi rade na tome. Tacnije na 7moj knjizi.
------
6. Lord of Chaos
7. Crown of Swords
8. The Path of Daggers
9. Winters Hearth
10. Crossroads of Twilight
11. Knife of Dreams
i jos nenapisana poslednja 12ta knjiga A Memory of Light

Sto se tice Moraine Lana i Ninaeve, Lan je otisao kod Mirele ili kako se vec ona Zelena zove. On ce ostati sa njom samo dok Nyn ne postane AS. Reci cu samo da se Nyn i Lan vjencavaju prije 11.

Pozdrav svim ljubiteljima "Tocka vremena".

Ja sam zavrsila Crossroads of Twilight i trenutno citam New Spring, to je ona novela koja pocinje u trenutku kad je Rabd rodjen na obroncima Dragonmount-a. Moiraina je glavni lik. Ona je, inace, moj omiljeni lik i cvrsto verujem da je jos ziva i da ce Tom da je spasi iz Finnland-a.

Да није Џордан болестан рекао би за годину до годину ипо, двије, можда и мало више због количине материје. Али вако, има да буде мало дуже.

Иначе изгледа да је РЏ почео поновода пише, или ће ускоро. Бар је то наговијестио у претпрошлом блогу.

Back