Galathilien
Zainteresovan član
- Poruka
- 240
od GOSPODARA nista nije bolje.... ali ipak, knjiga je sjajna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wombat:Taj vas tocak vremena je kao spanska serija u svetu ozbiljne kinematografije... ono sto je zalosno, ali je fakat, je da ljudi ipak masovno gledaju spanske serije... tako vam je i sa ovom knjigom... hocu da vam kazem da ta knjiga sa umetnickog aspekta ima takvu vrednos da ne bi ni dupe obrisali njom... samo sto vise zapleta, komplikacija, jadno napravljeni likovi, bez nekog svog karaktera i duse koja bi vas fascinirala i zamislila ili biste nesto novo naucili, vec cist lopovluk i kic savremene knjizevnosti... ja sam procitao prva tri, mislim, a procitacu i ostale ako dodjem u kontakt, ali ipak treba pricati realno, postaviti stvari na svoje mesto, pa onda da pricamo... ova knjiga ne moze da se poredi ni sa jednim delom iz vrha svetske knjizevnosti, a ni sa najboljim delima SF, jer je stvarno jadno...
Wombat:ne moras - ide odvojeno...
toliko o pravopisu i knjizevnosti...
mada nije mi jasno zasto se ljutis kada se neko ne slaze sa tvojim stavom... ja sam samo rekao sta mislim na tu temu... tema se ne zove "Hvalite Tocak Vremena" nego trpi sve kritike o tome... bile one pozitivne ili negativne...