Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ninjarijeka:
Smrt fašizmu!!

Pa nemojte tako oštro po unutrašnjem neprijatelju nećemo imati koga da optužujemo kasnije kad budemo punili džepove!!!!! :D :D :D

Iiiihaaaj...dok dodje do dzepova, lako je, a krivaca vazda kol'ko 'oćeš...bogata nam istorija na ovim prostorima... :lol:

Smrt fašizmu - Sloboda narodu..!

otkacena slavonka:
cek malo...sta je ovo :confused: maloumna sam al za sex dobra??

ejjjj....nemas ti pojma sto propustas... :lol: :lol: :lol:

jos ces ti zazeljeti da budes malouman kao mi...vjeruj mi..kad tad... :wink:
Lutko moja "otkačena" za dobru snošku bi promenio mišljenje ! Ali istorijske činjenice se ne mogu promeniti , tu ni orgije ne pomažu !
A nisam Vas proglasio maloumnim , već sam Vam ostavio izbor : maloumni ILI neznalice ! Čudno, svi ste se odmah SAMI svrstali u maloumne !!!!!!!!! :roll:
Zanimljivo je kako ste Vi mene opisali kao balavca - osnovca i kao Metuzalema ! Dijametralno suprotno ! Čudna ste neka sorta, zaista ! :lol:

SANDRINAbg:
Komšija, a jel' ti to više ne govoriš sa mnom..??? :cry: :cry: :cry:
Ma ne komšinice ! Taman posla ! Gde bih ja ! Zbunila me "otkačena" sa seksualnim polu-ponudama ! A ja mlad ,zelen,neiskusan u tim stvarima....
A nisam mislio ništa loše ! Prvo sam hteo da im otvorim oči,pa nije vredelo ! Onda sam jedva skapirao da (muškom) delu titoista je efikasnije zatvoriti oči modricama ! A ženskom delu zatvoriti .... 8-) ..znaš već šta !

DOBROSTOJECI:
Ma ne komšinice ! Taman posla ! Gde bih ja ! Zbunila me "otkačena" sa seksualnim polu-ponudama ! A ja mlad ,zelen,neiskusan u tim stvarima....
A nisam mislio ništa loše ! Prvo sam hteo da im otvorim oči,pa nije vredelo ! Onda sam jedva skapirao da (muškom) delu titoista je efikasnije zatvoriti oči modricama ! A ženskom delu zatvoriti .... 8-) ..znaš već šta !

Khm... :lol: :lol: :lol:

Nego, 'oćemo li zajedno na žurku i ono prasence...mis'im, da ne palimo dva automobila, a blizu smo...ja i tako ne cirkam, pa ćem vozim, a ti mo'š slobodno da se olešiš..? :wink: :lol:

DOBROSTOJECI:
Lutko moja "otkačena" za dobru snošku bi promenio mišljenje ! Ali istorijske činjenice se ne mogu promeniti , tu ni orgije ne pomažu !
A nisam Vas proglasio maloumnim , već sam Vam ostavio izbor : maloumni ILI neznalice ! Čudno, svi ste se odmah SAMI svrstali u maloumne !!!!!!!!! :roll:
Zanimljivo je kako ste Vi mene opisali kao balavca - osnovca i kao Metuzalema ! Dijametralno suprotno ! Čudna ste neka sorta, zaista ! :lol:

А ја мислим да би ти ДОБРОСТОЈЕЋИ ипак могао да креснеш неку другарицу....ааааааа........хахаха....... :lol: :lol: :lol: , тек онако да се
"суочи са добростојећим".....ахахаха...........

eremita:
А ја мислим да би ти ДОБРОСТОЈЕЋИ ипак могао да креснеш неку другарицу....ааааааа........хахаха....... :lol: :lol: :lol: , тек онако да се

A ti se Mitke ne bi " žrtvov'o", aaaaa??? :shock:
:lol: :lol: :lol:

eremita:
I to sa merakom !

SANDRINAbg:
A ti se Mitke ne bi " žrtvov'o", aaaaa??? :shock:
:lol: :lol: :lol:

Не бих....јбг.....ја сам мал'ко празноверан....... :razz: :razz: :razz: а овај ДОБРОСТОЈЕЋИ чим се тако зове сигурно има неку "кундачину"......

DOBROSTOJECI:
Dogovoreno ! Idem i bez vozača i bez bodi-garda !

Ma povedi bodija-boya...oni su obično ...pa, znaš već...jaki i glupi... :oops:

Može zatrebati...kod drva za potpalu i tako...ma već nekako ćemo ga iskoristiti ;-) :lol:

Javim ti tačan dan i vreme sastanka, a dotle...misli na lepe stvari... 8-) :razz:

eremita:
Не бих....јбг.....ја сам мал'ко празноверан....... :razz: :razz: :razz: а овај ДОБРОСТОЈЕЋИ чим се тако зове сигурно има неку "кундачину"......

Vid'...vid'...junačine Mitketa...naš'o da se zaklanja iza ljutog protivnika...al' to je i normalno kod vas radikala, jel'da??? :lol: :lol: :lol:

'Ajde bre...spusti loptu i lagano na noge junačke...ću ti dam onaj praseći repić kad si već zapeo... :wink: :lol:

Samo kaži gde da te Dobrostojeći i ja pokupimo..? :wink: :razz:

@SANDRINAbg
E , ali tamo će izgleda svašta lepo da se izdešava ! Ne znam kako će na to reagovati Adem(aći) ? Ustvari on je savremen pro-evropski nastrojen , i neće da pravi problem !

DOBROSTOJECI:
Sram te bilo tvojih predaka ! Ne znaš ti ni gde si šupalj a kamoli ko je šta je bio Broz !

Balavac,kad bi mene takvi kao sto si ti ucili ko je i sta je bio broz onda stvarno nebih imao pojma.I,mislim da sam ti rekao da mi se obratis kad budes zavrsio osnovnu skolu.Do tada sedi dole magarce nepismeni!

DOBROSTOJECI:
@SANDRINAbg
E , ali tamo će izgleda svašta lepo da se izdešava ! Ne znam kako će na to reagovati Adem(aći) ? Ustvari on je savremen pro-evropski nastrojen , i neće da pravi problem !

Ma ne brigaj...moj Adem ti je kosmopolita...svi su oni tak'i u K.Mitrovici... :oops: :lol: :lol:

SANDRINAbg:
Vid'...vid'...junačine Mitketa...naš'o da se zaklanja iza ljutog protivnika...al' to je i normalno kod vas radikala, jel'da??? :lol: :lol: :lol:

'Ajde bre...spusti loptu i lagano na noge junačke...ću ti dam onaj praseći repić kad si već zapeo... :wink: :lol:

Samo kaži gde da te Dobrostojeći i ja pokupimo..? :wink: :razz:

Ђевојко, боље прочитај постове ДОБРОСТОЈЕЋЕГ на овој теми пре него што наставиш са лупетањем...... :lol: :lol: :lol:

п.с. Све си побркала - нисам радикал !

RINGEBG:
Balavac,kad bi mene takvi kao sto si ti ucili ko je i sta je bio broz onda stvarno nebih imao pojma.I,mislim da sam ti rekao da mi se obratis kad budes zavrsio osnovnu skolu.Do tada sedi dole magarce nepismeni!

Матори, скини маску и прекини да се брукаш...... :lol: :lol: :lol:

eremita:
Ђевојко, боље прочитај постове ДОБРОСТОЈЕЋЕГ на овој теми пре него што наставиш са лупетањем...... :lol: :lol: :lol:

п.с. Све си побркала - нисам радикал !

U bre Mitke, al' si kavaljer ko god da si...jel' se tako priča sa damama...lupetanje, ccccc :twisted:

A ja te lepo pozvala na žurku i još ti obećala repić od praseta... :cry: :cry:

mali.adadjo.:
jesu, naročito kada popiju batine na mostu :roll:

Gde si Adadjo...kako je ?

Ma opusti se bre...ko video fajde od nerviranja, a i tako ćemo mi sa foruma da ispravimo sve svetske i naše nepravde, aha...u limburgu mesecu...udri brigu na veselje, drugar'ce..! :wink: :lol:

SANDRINAbg:
Gde si Adadjo...kako je ?

Ma opusti se bre...ko video fajde od nerviranja, a i tako ćemo mi sa foruma da ispravimo sve svetske i naše nepravde, aha...u limburgu mesecu...udri brigu na veselje, drugar'ce..! :wink: :lol:

evo me Sardina,
oklen ti to da se nerviram :confused: baš naprotiv , uživam svaki put kada dođem na forum,
svaki put se tako dobro ismejem čitajuči neke postove.....
a o tome kako se ispravljaju nepravde na forumu ili RL, pričaću ti drugi put :D
sem toga ja nemam drugarice na forumu:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back