Tito

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DOBROSTOJECI:
Opet ste se okupili i opet se samo tapšete po ramenima i razmenjujete ruže !
Koliko ste svi vi titoisti čudni ili ne obavešteni ili neznalice ili .......Nemam reči da opišem , ali zato imam bezbroj dokaza da dokažem da je vaš Broz osvedočeni srbomrzac !
Ovaj put samo dva primera . Na ZAHTEV vrhovnog štaba i J.Broza u aprilu 1944 na Pravoslavni Vaskrs "savezničke" snage su bombardovale (moj) Beograd .Tada je poginulo 1.160 , a ranjeno preko 5.000 (mojih) Beograđana i SVEGA 18 (osamnaest) NEMACA ! Rat je već bio odlučen,Nemci pred porazom......Jedini motiv je bio pobiti što više Srba i porušiti što više Beograd !
"Saveznici" su čak šest puta bombardovali (moj) Beograd (21.4 ; 24.4 ;18.5; 6.6 ; 8.7 ; 3.9.1944.) !
Kad Brozovi partizani (uz pomoć Rusa) ušli u beograd , napravili su masakr nad Beograđanima ! Streljano je preko 12.000 (mojih) Beograđana ! Sve viđenije ljude, profesore , intelektualce, trgovce, industrijalce,glumce,inženjere...Polupismeni partizani nisu mogli da podnesu da neko obrazovan živi pored njih a nije komunista ! Onda su ti gologuzani navalili da se otimaju o vile na Senjaku i Dedinju , zbog kojih su mnogi vlasnici i bili streljani ! Danima je Politika objavljivala dugačke spiskove steljanih ........
Mogao bi još i da Vam napomenem šta je Vaš Broz radio Srbima 1948 , i koliko ih tada poubijao.....
Kukala Vam majka ako Vam ovo nije dovoljno ! Ili ste umobolni ili ništa ne znate !

mi smo mozda umobolni ali se ludo zabavljamo....a sto se vi bre date isprovocirati tako lako..samo opusteno..vidis da dobro stojis...ponosan i visok ...sa srcem na pravom mjestu...pa cega se onda bojis?...nas maloumnika?

eremita:
Ама....дођи.....дођи јаје једно у Србију са том заставом да ми млатараш..... па ћеш да се научиш памети........храбар си овако "са безбедне удаљености" у крилу фашиста...

Jesam, jesam, priznajem.... :roll:

Ali ja se ne busam u prsa ko ti...

jeremija.jpg

otkacena slavonka:
mi smo mozda umobolni ali se ludo zabavljamo....a sto se vi bre date isprovocirati tako lako..samo opusteno..vidis da dobro stojis...ponosan i visok ...sa srcem na pravom mjestu...pa cega se onda bojis?...nas maloumnika?

Kome se bre pravdas? Pa vidis sta su uradili ti "zdravi" ljudi da im se ceo svet smeje i cudi... :lol: a oni i dalje po svom

Slozno braco, juris u srednji vek!!!! Nemoj slucajno da mi neko zaostane!!!! :evil:

otkacena slavonka:
Lutko moja "otkačena" , bojim se jedino Svevišnjeg jel sam grešan !
Nemoj da se plašiš , mi smo džentlmeni - ne bijemo žene !

DOBROSTOJECI:
Opet ste se okupili i opet se samo tapšete po ramenima i razmenjujete ruže !
Koliko ste svi vi titoisti čudni ili ne obavešteni ili neznalice ili .......Nemam reči da opišem , ali zato imam bezbroj dokaza da dokažem da je vaš Broz osvedočeni srbomrzac !
Ovaj put samo dva primera . Na ZAHTEV vrhovnog štaba i J.Broza u aprilu 1944 na Pravoslavni Vaskrs "savezničke" snage su bombardovale (moj) Beograd .Tada je poginulo 1.160 , a ranjeno preko 5.000 (mojih) Beograđana i SVEGA 18 (osamnaest) NEMACA ! Rat je već bio odlučen,Nemci pred porazom......Jedini motiv je bio pobiti što više Srba i porušiti što više Beograd !
"Saveznici" su čak šest puta bombardovali (moj) Beograd (21.4 ; 24.4 ;18.5; 6.6 ; 8.7 ; 3.9.1944.) !
Kad Brozovi partizani (uz pomoć Rusa) ušli u beograd , napravili su masakr nad Beograđanima ! Streljano je preko 12.000 (mojih) Beograđana ! Sve viđenije ljude, profesore , intelektualce, trgovce, industrijalce,glumce,inženjere...Polupismeni partizani nisu mogli da podnesu da neko obrazovan živi pored njih a nije komunista ! Onda su ti gologuzani navalili da se otimaju o vile na Senjaku i Dedinju , zbog kojih su mnogi vlasnici i bili streljani ! Danima je Politika objavljivala dugačke spiskove steljanih ........
Mogao bi još i da Vam napomenem šta je Vaš Broz radio Srbima 1948 , i koliko ih tada poubijao.....
Kukala Vam majka ako Vam ovo nije dovoljno ! Ili ste umobolni ili ništa ne znate !

Е, хвала Ти брате што написа истину.... ја мислиЈо ето они ће мало да ћаскају... када видиш усташе и комуњаре сваки дан на "јавку" овде.... и журке ће још да праве...... о мамицу им црвендаћску......... :evil: :evil: :evil:

adem_ks:
samo kazes yugosloven i sva su ti vrata otvorena ili....
ajde razmili[te] da li se vise zla tada desavalo ili danas, ne racunam ratove

Eh ajdemi, voleli ste vi Tita a voleo je i on vas....
znaš kada je na Kosovu vladala variola,umiralo vas na iljade, a Tito obećao da će da vam pošalje ljeka.
samo vi se uplašili i rekli "nemoj drug Tito , nemoj samo Ljeku, nek umiru na iljade" :lol:
A bojali ste se Leke Rankovića, a?

eremita:
п.с. А где су сада они учесници који прогоне Србе са двојним држављанством и терају их у "њихове државе" као странце ???

OVO JE ČISTA LAŽ, EVO DOKAZA DA IMAM SAMO JEDNO DRZAVLJANSTVO!!!

Depass.png

hektorius:
OVO JE ČISTA LAŽ, EVO DOKAZA DA IMAM SAMO JEDNO DRZAVLJANSTVO!!!

Depass.png

Немам ништа против ШТО СИ ДРЖАВЉАНИН ШВАБИЈЕ....твоја ствар... само имам против да овде млатараш комунистичком заставом - боље заби себи тај јарбол у гузицу па прошетај Берлином......а затим нам јави у ком си контејнеру завршио...
није те срамота...

п.с. Неки људи су били у праву када су тврдили да између фашиста и комуниста нема никакве разлике...... 8-)

eremita:
п.с. Неки људи су били у праву када су тврдили да између фашиста и комуниста нема никакве разлике...... 8-)

Pa ti rece vise puta da su komunjare i gore od fasista, sto si se odjednom tako ublazio??

Znas kako me briga sta neko misli :roll: ne mogu da spavam od sekiracije...

eremita:
Немам ништа против ШТО СИ ДРЖАВЉАНИН ШВАБИЈЕ....твоја ствар... само имам против да овде млатараш комунистичком заставом - боље заби себи тај јарбол у гузицу па прошетај Берлином......а затим нам јави у ком си контејнеру завршио...
није те срамота...

Mlataras i ti cetnickim pa sta? Meni ne smeta, masi do mile volje...nesto drugo nikad i niste bili u stanju, nego proverena formula zastava - rakija - arlaukanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back