otkacena slavonka
Domaćin
- Poruka
- 4.422
DOBROSTOJECI:Opet ste se okupili i opet se samo tapšete po ramenima i razmenjujete ruže !
Koliko ste svi vi titoisti čudni ili ne obavešteni ili neznalice ili .......Nemam reči da opišem , ali zato imam bezbroj dokaza da dokažem da je vaš Broz osvedočeni srbomrzac !
Ovaj put samo dva primera . Na ZAHTEV vrhovnog štaba i J.Broza u aprilu 1944 na Pravoslavni Vaskrs "savezničke" snage su bombardovale (moj) Beograd .Tada je poginulo 1.160 , a ranjeno preko 5.000 (mojih) Beograđana i SVEGA 18 (osamnaest) NEMACA ! Rat je već bio odlučen,Nemci pred porazom......Jedini motiv je bio pobiti što više Srba i porušiti što više Beograd !
"Saveznici" su čak šest puta bombardovali (moj) Beograd (21.4 ; 24.4 ;18.5; 6.6 ; 8.7 ; 3.9.1944.) !
Kad Brozovi partizani (uz pomoć Rusa) ušli u beograd , napravili su masakr nad Beograđanima ! Streljano je preko 12.000 (mojih) Beograđana ! Sve viđenije ljude, profesore , intelektualce, trgovce, industrijalce,glumce,inženjere...Polupismeni partizani nisu mogli da podnesu da neko obrazovan živi pored njih a nije komunista ! Onda su ti gologuzani navalili da se otimaju o vile na Senjaku i Dedinju , zbog kojih su mnogi vlasnici i bili streljani ! Danima je Politika objavljivala dugačke spiskove steljanih ........
Mogao bi još i da Vam napomenem šta je Vaš Broz radio Srbima 1948 , i koliko ih tada poubijao.....
Kukala Vam majka ako Vam ovo nije dovoljno ! Ili ste umobolni ili ništa ne znate !
mi smo mozda umobolni ali se ludo zabavljamo....a sto se vi bre date isprovocirati tako lako..samo opusteno..vidis da dobro stojis...ponosan i visok ...sa srcem na pravom mjestu...pa cega se onda bojis?...nas maloumnika?