DOBROSTOJECI
Domaćin
- Poruka
- 4.240
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

SANDRINAbg:U bre Mitke, al' si kavaljer ko god da si...jel' se tako priča sa damama...lupetanje, ccccc![]()
A ja te lepo pozvala na žurku i još ti obećala repić od praseta...![]()
![]()

DOBROSTOJECI:@Sandra
Imam ideju ! Da ti pozoveš Adema(ćija) na žuraju ! Možda ga namamimo na krmetinu ! A ja mu garantujem bezbednost (ako ne zalazi u šumu) ! I oni su tamo voleli Broza ! I neka ipak stavi keče u džep !
Ma bila bi to prava ludnica !
ops: 8-) :razz: SANDRINAbg:Adadjo, uvek će mi biti drago, a i jeste, da se ispričam sa tobom...a i...khm...možeš me i posavetovati po pitanju mog Adema mi...znaš, ti ih tamo znaš, a ja sem njega nikoga ne poznajem... :wink:![]()
A kako nazivaš osobe istog pola sa kojima se družiš..? :shock:
Ja ih zovem drugar'ce... :wink:![]()

eremita:Чим се ти "петљаш" са Шиптарима - за мене НИСИ дама !![]()
ops:
ops: :wink: 
mali.adadjo.:Ma znaš kako da najbolje smuvaš Adema, kaži mu kada ga budeš videla:
KOSOVA OŠT ZEMRA ES SRBIJA!!!
Ima da se oduševi![]()

E Mitke jel se sećaš scene iz lepa sela lepo gore, kad poštar guzi učiteljicu a na radiju javljaju : " umro drug Tito....." ! Nezaboravno !eremita:Али "под обавезно" да ти пева "Друже Тито мити се кунемо......."![]()
![]()
![]()
SANDRINAbg:Ev' zapisala sam, pa ćem naučim napamet...baš ti hvala... :wink:![]()
Al' nemo' da si me nešto za'ebala...![]()
Ma malo sam pustio mašti na volju !SANDRINAbg:Auuuuuuu...komšija, šta je s tebe od jutros....nikad nisi bio tak'i..??? :shock: :shock: :shock:

mali.adadjo.:ma samo mu ti tako kaži i ne brini :wink:
tvoj je , da ne kažem naš![]()
hektorius:@DOMAĆI IZDAJNICI
SAD STE NASLI DA SE "BORITE", KAD MENE NEMA TU, KUKAVICE , CEKATE DA SE UDALJIM PA DA SE VRATITE, "JUNACINE SRPSKE"!!!
MORE POKAZAO BI JA VAMA STA JE BORBA, "JUNACINE", KAO STO SAM POKAZAO I VASIM ISTOMISLJENICIMA SA ŠAHOVNICAMA I MESECOM SA ZVEZDOM, BORCI SA PRVE LINIJE INTERNETA, "OPASNI" I "LJUTI", MALO - MORGEN!!!!
"BLAGO" SRBIMA AKO OVAKVI "BORCI" POPUT EREMITE I EKIPE BUDU MORALI DA IH BRANE!!!
а нећеш да нам објасниш ОД КОГА СИ ТО ПОБЕГАО .....како си то постао "политички емигрант".....аахахахаааааааа...
DOBROSTOJECI:Lutko moja "otkačena" za dobru snošku bi promenio mišljenje ! Ali istorijske činjenice se ne mogu promeniti , tu ni orgije ne pomažu !
A nisam Vas proglasio maloumnim , već sam Vam ostavio izbor : maloumni ILI neznalice ! Čudno, svi ste se odmah SAMI svrstali u maloumne !!!!!!!!!![]()
Zanimljivo je kako ste Vi mene opisali kao balavca - osnovca i kao Metuzalema ! Dijametralno suprotno ! Čudna ste neka sorta, zaista !![]()

topmodelsica:Posle Titove smrti nije odmah bilo pravog naslednika, dok nije dosao red na mene da se istaknem.
Na primer, ja, isto kao i Tito, uopste nemam pojma o tome sta rade moji saradnici sa onima koji imaju drugacije misljenje nego ja, da li ih salju na Goli Otok ili slicno...

O.K. Nisam na tebe ni mislio kad sam kucao !otkacena slavonka:ja ti nisam rekla ni da si balavac ni da si osnovac...a da sam cudna sorta...jesam..![]()
i orgije ne volim...nije ti to za mene....![]()
Ma znao je on dobro šta se dešava ! Ništa se u Yugi nije moglo desiti da on ne zna i ne aminuje .To ti je vrlo neuspešna odbrana za silne zločine za koje je odgovoran !topmodelsica:Posle Titove smrti nije odmah bilo pravog naslednika, dok nije dosao red na mene da se istaknem.
Na primer, ja, isto kao i Tito, uopste nemam pojma o tome sta rade moji saradnici sa onima koji imaju drugacije misljenje nego ja, da li ih salju na Goli Otok ili slicno...
DOBROSTOJECI:O.K. Nisam na tebe ni mislio kad sam kucao !
A jel si probala pa ti se nije svidelo ili onako .....?