baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
kad je tip dobar,sve mu dobro cuci:wink::wink::wink:...i da se skine,bio bi lep

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Izvini jel se mi znamo? Ako se znamo, zashto se onda krijesh iza nepoznatog nicka ko pichkica?
PS. i zabole nas dupe da ti shaljemo pp, iz historija ti se vidi da si josh jedno ljubomorno zavidno zensko...Zashto si se navrzla bash na mene, pravo da ti kazem nije me briga. Kao shto rekoh 100 puta do sada: "za dobrim konjem se prashina dize", tako da mogu samo da ti se zahvalim. Mah mah

mrzim i kozni kaJis i cipele, a tek sakooooo aaaaa joj.....samo moze majica i farmerke....
Raspad jedan ljudski, sto te ne banuju ovi, kako smes tako nesto da kazes, kazes da si cool riba. Pa vidim da nisi bas kulturna.
Samo hocu da kazem da si smorila. Samo ti pa ti, i onaj tvoj duvac...
Ti si jedna iskompleksirana sitna dusa koja je nasla nacin da se producira po forumu i da vredja.
Samo sam rekla da mi je dosta vas koji se hvalite vasim seksualnim umecima, kao niko drugi nije tako zaljubljen, niko tako ne voli, niko nema takve sise, takvo dupe.
Sram te bre bilo.
Dosta bre vise o tvojim kvalitetima ili se skini vec jednom na radost forumasa da vidimo to zmijsko telo, pa da zavrsis u history, k'o ostale pacenice koje se javno eksponiraju.
Kako te bre nije sramota.
Ti si mi se slucajno tu nasla, pa sam bas tebe uzela za primer. A ima vas dosta. Nisi samo ti.
Kao jedina ti imas duvaca... jak ti duvac.
A i taj tvoj duvac ima bogat recnik. Treba mu ga malo ograniciti da ne vredja ljude. A o njegovim kvalitetima znam stosta. Pitaj ga sta je radio godinu dana pre nego sto je tebe sreo na fatalnoj Krstarici...
Ej, smucili ste mi se. I niste uopste zanimljivi.
@ za dva golupcica
Da poznajemo se, ja sam ona koja vas gleda non-stop i u realu...
A ono ''za dobrim konjem..." nisi morala pod navodnike.
A vidim i tvoj deckonja se primio pa te brani.
Ja sam zagorela zlobnica i treba mi ona stvar... el' vam lakse sada?
Nego necu vise sa vama da se bavim, malo sam vas isprovocirala pa idem dalje... mah ja i tebi.
Brinem se za tebe kuco.
Ne..samo nesto ne volim hardcore varijante lepotice i zveriSto..sada se ni tebi ne svidjaju farmerke u kombinaciji sa kosuljom ili majcom..![]()
Ne..samo nesto ne volim hardcore varijante lepotice i zveri![]()
Na dobrom telu sve dobro stoji, ali sta je vise sexy ribama ?
Farmerke naravno, Kad vidim tipa da u trenerci seta gradom-to mi je fuj-uvek prokomentarisem:vidi ovu seljacinu...(trenerka je za trcanje)
gde to pise?
Пише у самом називу тог одевног предмета: ТРЕНЕРКА - значи одећа за ТРЕНИНГ!
(Не мора трчање, може и веслање.)
...samo mi je bezveze to sto ljudi smatraju da trenerku treba nositi samo za vezbanje...skroz je glupa takva predrasuda