Tipu bolje cuce farmerice ili trenerka?

Видиш, по тој логици баш је предрасуда што се одевни предмет који се зове спаваћица носи само за спавање...
А одевни предмет звани венчаница - само за венчање...;)

M'da... do pre metar godina bi izgledao ko gej svako ko se uzuje u japanke, navuce bele 3/4 'lone i gore utegne u tesnu prljavo-roze majcu. Ali boze moj, danas je to sasvim normalna stvar... rekoshe modni kreatori... Ovce su vazda bile za shishanje.

Ovo je uvek bilo i uvek bice za seljake... tesne majice i to...
Ja ne bih ni prosetala sa tipom obucenim u sklampavu trenerku... bolje ***** nego seljak...
I da, moras biti lepo gradjen i imati lepe noge i stopala da bi ti to sve stojalo...

Ovo je uvek bilo i uvek bice za seljake... tesne majice i to...
Ja ne bih ni prosetala sa tipom obucenim u sklampavu trenerku... bolje ***** nego seljak...
...pa poenta price je u tome da ovo nisu jedina dva izbora na raspolaganju :P

I da, moras biti lepo gradjen i imati lepe noge i stopala da bi ti to sve stojalo...
A da to sigurno, ne moze to svak' da nosi... po tome se poznaju najlepsi i najkvalitetniji muskarci =)

ma u beogradu nositi pastelne boje.. ili iamti vrednu mamu ili para za pomocnicu ili onako ribash svaki dan to neces da robujes sivom gradu
ne modiram se ali sam gledala uglavnom ljudi nose tamne boje

Ma sto bi se uopste sredjivali kad zivimo u ovoj prljavoj drzavi, samo da imamo vise vesa za pranje...ja sam za to da unistimo sve ves masine i da svi nosimo samo prljavu i crnu garderobu...pa pobogu, zar da se razlikujemo od drzave???

Znaci ako nemas vrednu mamu da ti pere ili pomocnicu-BUDI KLOSAR!!! Jednostavno jeftino...

Back