Tipu bolje cuce farmerice ili trenerka?

Sta se ti mesas, sta tebe briga cega se ja bojim.
Da je mozda ne branis. Ne treba ti da je branis, ima ona dobru jezicinu, a ima i deckonju koji ce da je brani. Samo cekam pp od golupcica.
Dosta mi je samozvanih lepotica koje na forumima pisu o svojim fenomenalnim dupetima, sisetinama i ribetinama. Jel' ti jasno???
Paz' da ti ne kazem cega se bojim.

Izvini jel se mi znamo? Ako se znamo, zashto se onda krijesh iza nepoznatog nicka ko pichkica? :)
PS. i zabole nas dupe da ti shaljemo pp, iz historija ti se vidi da si josh jedno ljubomorno zavidno zensko...Zashto si se navrzla bash na mene, pravo da ti kazem nije me briga. Kao shto rekoh 100 puta do sada: "za dobrim konjem se prashina dize", tako da mogu samo da ti se zahvalim. Mah mah

Sta se ti mesas, sta tebe briga cega se ja bojim.
Da je mozda ne branis. Ne treba ti da je branis, ima ona dobru jezicinu, a ima i deckonju koji ce da je brani. Samo cekam pp od golupcica.
Dosta mi je samozvanih lepotica koje na forumima pisu o svojim fenomenalnim dupetima, sisetinama i ribetinama. Jel' ti jasno???
Paz' da ti ne kazem cega se bojim.
Ne sekiraj se, ja sam grbav, mutav i imam krive noge i malu kitu, nema razloga da budes ljubomorna... Mada, koliko si nervozna, mozda ni takvu "premiju" nisi izvukla u zadnje vreme... Zivot je nekom majka, nekom maceha... Al ne zameram ti nista, pljuvanje pod prozor je fina razonoda za iskompleksirane zagorelce.

@ za dva golupcica

Da poznajemo se, ja sam ona koja vas gleda non-stop i u realu...
A ono ''za dobrim konjem..." nisi morala pod navodnike.
A vidim i tvoj deckonja se primio pa te brani.
Ja sam zagorela zlobnica i treba mi ona stvar... el' vam lakse sada?
Nego necu vise sa vama da se bavim, malo sam vas isprovocirala pa idem dalje... mah ja i tebi.

samo moze majica i farmerke....
hiiihiii a ja čitam samo roze majica itd
pomenuste kiltove.. jel se sećate pre par godina kad su pokušali da proguraju duge muške suknje?
nosio ih onaj spejsmen, pa majkl stajp.. čak sam ih videla i na muškom odeljku H&M-a.. ideja baš nikako nije prošla, a šteta. mislim, realno gledano, muškarcima suknje odlično stoje, imaju uske kukove i sve. i meni baš ničeg feminiziranog u tome nema.. al ajd sad.. možda jednog dana..

Back