Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovako nekako
picture.php

oblachim se normalno :mrgreen: prisotojno, moderno...
muzika se slusha, muzika se ne oblachi... zato ne volim "rokere", "metalce" "dizelashe" svi su se uniformisali.. od martinki do air max-a...
starke su sad "rokerske" patike... niko ne zna ni za shta su nastale...
poshtujem sve vrste muzike... al' sve je to etiketiranje... oblachim shta mi se svidja a ne ono shto mi muzika koju slusham nalazhe.
poshtujem kad neko ima SVOJ stil :hvala:
:mrgreen:

oblachim se normalno :mrgreen: prisotojno, moderno...
muzika se slusha, muzika se ne oblachi... zato ne volim "rokere", "metalce" "dizelashe" svi su se uniformisali.. od martinki do air max-a...
starke su sad "rokerske" patike... niko ne zna ni za shta su nastale...
poshtujem sve vrste muzike... al' sve je to etiketiranje... oblachim shta mi se svidja a ne ono shto mi muzika koju slusham nalazhe.
poshtujem kad neko ima SVOJ stil :hvala:
:mrgreen:

za mnoge je muzika nacin zivota,pa je normalno da uz to ide i gardeoba.
a od onih pozera mi se povecano luci stomacna kiselina:confused::mrgreen:

vrlo lako! rukama, a ponekad i nogama, ako su mi ruke zauzete! :per:

Ovaj naslov je skroz nekorektan, bolje da se zove: Vaš stil odevanja (oblačenja)! Al' ajde neću biti cepidlaka...

Oblačim se onako kako se i vreme oblača, i onako kada u plavo čisto nebo upadne i po koja crna, žuta i zelena varjača...
Iliti u prevodu, kombinujem dosta boje crno i belo,zeleno,crno i žuto, a najviše plavo i belo (zbog očiju,.. :hahah:) I to mi ide "od ruke", lepo mi stoje te boje, bez obzira da li je odeća markirana ili ne... Kad čovek zna da se obuče, nije fazon u tome da potroši veliku lovu, za odeću i boje koje mu ne stoje... fazon je u tome da se obuče i da se oseća prijatno u toj odeći... Jedino što ne podnosim- to su trenerke, duksevi sa kapuljačama, i sa kakvim truleks bojama... Košulje da, kožne jakne da, od farmerica plavo-beli džins, crni džins, mada volim i odeću od lana i svile (posebno košulje)! Bodi majice, ne baš uz telo, ali volim tako tanje i lakše stvari na sebi... i to je to!

Back