Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kad smo kod naocari za sunce, ja to u zivotu nisam nosio niti imam nameru.

a tek sto mrzim da pricam s nekim ko ih nosi.

znam, stvar opšte kulture je da kada pričaš s nekim skineš cvidže! Ja to i radim!

Cvidže nosim jer mi smeta jaka svetlost, zaboli me glava od nje, posebno zimi od beline snega i odsjaja...
A ne nosim ih ni noću, niti kada nema jake svetlosti... Nosim ih ponekad čisto iz medicinskih razloga...

I dobro je što ne pričaš sa takvim ljudima koji ih nose, jer ćemo pak tako manje vremena gubiti na objašnjavanje, zašto mi nosimo cvike! Nekim ljudima ne treba ništa objašnjavati:ok:

Mislim da sam vec pisala negde na ovoj temi..al' dobro mozda se nesto i promenilo od tada...
Karirane kosulje...njih obozavam od svog najranijeg detinjstva, nikad nisam skontala sto...
Farmerke, uske...mada imam i sirokih...od obuce starke ili skejterke...
Majice kratkih rukava i leti i zimi...bas mora biti hladno da ja obucem duks iz prostog razloga sto mi je uvek vruce....

uuu, ja cvidze nosim const.
danju, nocu, u sk, svuda, uvek...
blum2.gif

Mislim da sam vec pisala negde na ovoj temi..al' dobro mozda se nesto i promenilo od tada...
Karirane kosulje...njih obozavam od svog najranijeg detinjstva, nikad nisam skontala sto...
Farmerke, uske...mada imam i sirokih...od obuce starke ili skejterke...
Majice kratkih rukava i leti i zimi...bas mora biti hladno da ja obucem duks iz prostog razloga sto mi je uvek vruce....
Jao, da... Zaboravih da spomenem karirane košulje. :heart:
Kako se oblačim?

Pa... lepo se oblačim. (...)
:zcepanje:
Takodje... J*t, stavim cvidze i odma' neko prokomentarise "Sad si ti kao faca, a?"...ispada da cvidze nose samo mfijasi i sl.:roll:
Jes', jes', tako i meni... :evil:
Lep si, brate. :)

http://img692.imageshack.us/img692/982/1003088.jpg

Nemam skener pa sam uslikala

Ja ocu ovako da se obucem 22og. Pa mogu posle i 31og.
Sve mi se svidja; i garderoba, i nakit, i sminka i frizura, i celokupni utisak.
Al , ovaj... Sako je Nina ricci i ne smem ni da napisem cifru kolko kosta. Taman me izadje da zivotarim mesec dva.
Pa moram nekoj alternativi da pribegnem.
A uopste mi se ne pribegava alternativama. :/ jer je ovako savrseno.

uffff
evo onda i ja da ti kazhem.. :D preleeeep siiiii :mrgreen:
sad dodjesh i meni a? :D:lol:

ae sad...bankrotirao bi do sad 100x kad bi svima davao 100 jevreja kada mi kazu da sam lep :mrgreen:

btw. ja neam komplekse i kad mi neko kaze da sam ruzan ja se ne drQam nego to primim k znanju.J.b.g lepota je relativna stvar i nekome sam lep a nekome ne ;) ja sam skroman i mislim da sam sasvim prosecan lik :)

Znas, u zadnje vreme, polako ovo pocinje da postaje moj stil.Ne znam, ali nekako se mnogo dobro se osecam u trenerci.

taj zonFa matori treshe su naj :super:

Back