Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nexus-kaws-cable-sweater-2.jpg

20080621182322_qw6xvrl1oz4jmu.jpg

http://2.***************/_Tfyc9KcCXjg/R8KVEdW4TkI/AAAAAAAAAJE/X4k9loiG1GA/s400/33D163OLIL.jpg
allstars.jpg

mama me jos ko dete ucila da uvek imam osnovne komade odece bas kvalitetne, jednostavne, uz sve spojive, da potraje duzi vremenski period, a ove aksesorize krpe trendi fensi keksi majice,kosuljice,marame,tunike,topove,i sl.srannja pravac u onaj kineski teranova :mrgreen:

Heheh...........zanimljiva tema..... :klap: Pa kod mene je stvar ovakva:
Ja kao da nisam tipican tinejdzer....ne znam,nisam u nekom svom tripu ili tako slicno....:think: Pa ja se vise oblacim nekako zenstveno,ako me razimete.... :hvala: Obozavam suknje (ne mini,vec do kolena,onako normalne ili maksi suknje :heart: ),tako nekakve slatke majcice......samo sto u skoli ne volim da nosim suknje,jer su decaci vrlo neprijatni i nevastpitani ( :roll: ) .....ne znam,svi mi kazu da se ponasam i oblacim kao neka dama heh :lol: :hvala: ( a meni lepo :lol: :mrgreen: ).....ionako sam zavrsila muzicku skolu,a sad idem i na solo pevanje,pa valjda i to utice na moje ponasanje,ali sam od malena ovakva.....imam takav stav kao neka dama ili slicno.....i to mi se bas dopada.... :super: :mrgreen:
A one pankerke,rokerke,emo ,ili one koje dodju u skolu u mini suknjici i nasminkane i nalickane mi se uopste ne dopadaju :roll: (bez uvrede nekom) Ne znam,nekako nije za mene......a ni za moje oci....imam par drugarica koje se tako ponasaju i oblace,i ni malo mi se ne dopada......vise volim damski stil..... :hvala:

Heheh...........zanimljiva tema..... :klap: Pa kod mene je stvar ovakva:
Ja kao da nisam tipican tinejdzer....ne znam,nisam u nekom svom tripu ili tako slicno....:think: Pa ja se vise oblacim nekako zenstveno,ako me razimete.... :hvala: Obozavam suknje (ne mini,vec do kolena,onako normalne ili maksi suknje :heart: ),tako nekakve slatke majcice......samo sto u skoli ne volim da nosim suknje,jer su decaci vrlo neprijatni i nevastpitani ( :roll: ) .....ne znam,svi mi kazu da se ponasam i oblacim kao neka dama heh :lol: :hvala: ( a meni lepo :lol: :mrgreen: ).....ionako sam zavrsila muzicku skolu,a sad idem i na solo pevanje,pa valjda i to utice na moje ponasanje,ali sam od malena ovakva.....imam takav stav kao neka dama ili slicno.....i to mi se bas dopada.... :super: :mrgreen:
A one pankerke,rokerke,emo ,ili one koje dodju u skolu u mini suknjici i nasminkane i nalickane mi se uopste ne dopadaju :roll: (bez uvrede nekom) Ne znam,nekako nije za mene......a ni za moje oci....imam par drugarica koje se tako ponasaju i oblace,i ni malo mi se ne dopada......vise volim damski stil..... :hvala:

To je bas zanimljivo, nikad nisam upoznala nekog mladog ko se oblaci damski...koje is godiste...

Ja baš ne volim to damski.
Ta ženstvena s*anja, gluposti, suknje, cipele, pf...
Podseća me mnogo na gospodstvo i neku licemernu prefinjenost i razmaženost.
Ja sam više za casual.
I to je ženstveno, jelte, i pantalone umeju da budu sexy.
Ne, ni ja ne volim damski stil na sebi, ne bih mogla tako. Ali, zanimsljivo mi je to sto je neka mmlada devojka drugacija. Kad si cula da se neka tinejdzerka oblaci ''damski'...

Ja baš ne volim to damski.
Ta ženstvena s*anja, gluposti, suknje, cipele, pf...
Podseća me mnogo na gospodstvo i neku licemernu prefinjenost i razmaženost.
Ja sam više za casual.
I to je ženstveno, jelte, i pantalone umeju da budu sexy.

slazhem se i ja :)
ako nosim suknje, to samo leti i one bash bash kratke, ugl. na moru :D
ne mogu sabe da zamislim u duzhoj suknji.. osecala bih se ko retard :super:

Толико спамовах по овој теми, а да ниједном нисам одговорила на њу.:mrgreen:
Немам неки одређен стил. свашта нешто облачим. Волим да комбинујем оне дуге сукње и неке тунике. Волим и широке панталоне и татине кариране кошуље. Волим и велике џемпере и скроз уске црне панталоне. Избор боја: црна, љубичаста, зелена, црвена.

Back