Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mladi pobunjenikovako nekako
![]()

Actually, otkad.
No, da ne ulazimo u cepidlačenje.
actually OD KADA
ali vec prelazi u kakanje![]()
Meni se ovako nesto svidja, al se u stvarnosti ne bih ovako obukla...
actually OD KADA
ali vec prelazi u kakanje![]()
otkad je prilog.......
od kada-kada pitas nesto.........
sada,sta odgovara kontekstu............
otkad je prilog.......
od kada-kada pitas nesto.........
sada,sta odgovara kontekstu............
prisotojno, moderno...

oblachim se normalnoprisotojno, moderno...
muzika se slusha, muzika se ne oblachi... zato ne volim "rokere", "metalce" "dizelashe" svi su se uniformisali.. od martinki do air max-a...
starke su sad "rokerske" patike... niko ne zna ni za shta su nastale...
poshtujem sve vrste muzike... al' sve je to etiketiranje... oblachim shta mi se svidja a ne ono shto mi muzika koju slusham nalazhe.
poshtujem kad neko ima SVOJ stil
![]()

za mene je roker onaj koji se bavi to muzikom... pa nek ima i lokalni bend samo.. a ne onaj koji slusha... al' ok razumemza mnoge je muzika nacin zivota,pa je normalno da uz to ide i gardeoba.
a od onih pozera mi se povecano luci stomacna kiselina![]()
za mene je roker onaj koji se bavi tom muzikom... pa nek ima i lokalni bend samo.. a ne onaj koji slusha... al' ok razumem
uh pozeri...
ne volim te tripere i folirante...

I to mi ide "od ruke", lepo mi stoje te boje, bez obzira da li je odeća markirana ili ne... Kad čovek zna da se obuče, nije fazon u tome da potroši veliku lovu, za odeću i boje koje mu ne stoje... fazon je u tome da se obuče i da se oseća prijatno u toj odeći... Jedino što ne podnosim- to su trenerke, duksevi sa kapuljačama, i sa kakvim truleks bojama... Košulje da, kožne jakne da, od farmerica plavo-beli džins, crni džins, mada volim i odeću od lana i svile (posebno košulje)! Bodi majice, ne baš uz telo, ali volim tako tanje i lakše stvari na sebi... i to je to!