Tinejdzeri i nacionalizam

Klinci su glupi.. privremeno, doduse.
Mozak im je kao sundjer.. upijaju sve.
Ako glupaka godinu dana trujes Ajnstajnovim formulama, teorijom relativiteta, dinamikom fluida... na kraju godine ces imati genija.
Ako i najpametnijeg trujes pricama kako su ubice zapravo heroji koji su isli da "nas brane" i usput beru cvece, da je "nacionalizam" ljubav a ne ideologija, da je "kul" kad na fejsbuk stavis sliku tipa za koga se sumnja da je mucki ubio stotine ili hiljade ljudi... onda ces na kraju godine da imas ignorantnog opterecenog debila, koji ce na prvi mig neceg drugacijeg/razlicitog... da izvadi palicu, i izadje da rusi grad zbog toga.

I ovo se ne odnosi samo na Srbiju..
Srbiju sam samo uzeo kao primer koji mi je najblizi jer sam tu rodjen i zivim.. i jer svaki dan posmatram klince koji ni nisu svesni sta rade od svoje psihe i licnosti i koliko se lisavaju puneci umove i srca mrznjom...
Al' ovi poslednji nemiri u Engleskoj su pokazali da ni klinci tamo nisu drugaciji...
Niti na bilo kojoj drugoj tacki na svetu.
Jednostavno ih indoktriniraj dovoljno vremena nekom idejom/ideologijom.. i imaces ovicice koje ce u to da gledaju kao u sveto slovo.

A sto se Srbije i Balkana tice.. ne daj Boze da se ponovi neko slicno sranje kao devedesetih... imam utisak da bi Holokaust prema onome sta bi se desilo ovde bio mala maca.

Извини молим те, немаш ти право да било кога називаш убицом, јер о рату и ратним дешавањима појма немаш. Дођи у Бања Луку или Бјељињу или И. Сарајево, па се*и народу о Ратку Младићу, Караџићу и осталима, као о убицама и кривцима за рат и смрт хиљада невиних муслиманчића, баш да видимо како ћеш проћи.:think:
А нећеш проћи добро, јер ти о њима знаш само оно што ти сервирају на телевизији и осталим медијима, који су од тебе направили игнорантног дебила, који само мисли да нешто зна.

Može isto tako da skokne do Splita, kaže nešto o Gotovini, neće proći ništa bolje.
A ko kaže da su oni u pravu?

Гле, Србима је рат био наметнут, Хрвати/муслимани су га желели, то је најбитнија разлика у свој овој причи. Почео је тако што је Хрватска проглашена независном државом а Срби преко ноћи, од конститутивног народа спали на статус националне мањине. У БиХ, тако што је предратни криминалац и члан ткз. Патриотске лиге, убио свата на Башчаршији.

Pa nije to isto jer na su Siptari vecina na Kosovu samo bili a ne u celoj Srbiji dok u Makedoniji cine 1/3 iz popisa pre 10 god a sad ako ne i vise stanovnistva :) i broj Siptara se drasticno povecao na KiM posle "99

:mrgreen:

btw. ako ne znas 2001 su siptari napravili sranje u Tetovu pa im je makedonska vojska ****** mamu maminu :worth:

Poslednja izmena:
Ljotic_potpukovnik.jpg

Nije to kriza identiteta vec ti se ukazala prilika da mrznju prema nekome ili necemu koju si cuvao u sebi "naplatis" i sprovedes u delo neko koje si naumio.Sopstveni banalan primer: kada sam bio klinac pre 7-8 god u bivsem kraju me je smarao neki olos i prebio me je i smarao mi je burazera, bio je tada dosta jaci od mene al' ja mu to nisam zaboravio dok ga nisam pre par meseci sreo posle 100 god i nalupao posteno :) tako ce isto jednog dana opet(daleko bilo) a i dovela je u proslosti mrznja na Balkanu izmedju naroda do pokolja zbog nerasciscenih racuna iz proslosti, samo se cekao povoljan trenutak i da izbije neko sranje da medjusobno jebemo mamu jedni drugima. Ja ne zaboravljam kada meni neko nesto kao pojedincu uradi lose ili narodu pa ako mi se nekada ukaze prilika mu vratim sigurno cu da je iskoristim.

Poslednja izmena:
Да,да,паметан си до мога...
Што ми се гадите ви сероње које национализам увек карактеришете као нешто лоше и заостало...

Odbrana Kosova u centru Beograda nije nacionalizam, nacionalizam bi bio da su ti likovi organizovali neku teroristicku akciju na podrucju Kosova ili osnovali neku dobrovoljacku paravojnu organizaciju koja bi otisla dole i borila se sa Siberima.
Zamisli da je Zivojin Misic 1914. lupao sa svojim vojnicima Srbiju umesto da krene na Austrougare.
Mada sam ja iskreno protiv ikakvog nasilnog resenja, a nisam ni nacionalista. Patriota, da.

Back