- Poruka
- 181
Nije to nacionalizam, to je kompleks niže vrednosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma necu da se raspravljam sa nekim ciji je stari nik bio Stefan RBD. Iliri ,Tracani,Dacani,plemena koja su zivela na Balkanu. Germani su drugo,oni su uglavnom oduvek bili na severu Evrope,a Sloveni su se preselili na podrucije na kome su vec ziveli narodi.
Mogu da vratim stari nick i opet bih bio duhovno iznad tebe, u svakom smislu (da ne ulazimo i u muzicki ukus, opet sam superioran).
Tvoj stav i cinjenice koje iznosis su zabrinjavajuce, to je sve. A sto se tice tvojeg obrazovanja, pariraj nekom drugom. Za mene su tvoji argumenti detinjarija, kao i ovaj sa bivsim nickom.
nije ova tema za tinejdzhere.

Nije to nacionalizam, to je kompleks niže vrednosti.
Realno, polovina ljudi ne zna sta znaci polovina reci koje koriste.
Ja licno pogresno koristim bar 20-ak.
Mislim, ne mogu da se setim niijedne sad, ali sasvim sam sigurna da ih je bar toliko.![]()

Mislim da je ovo sasvim moguće, naravno ako neko ima naučnu osnovu za ovo...Nisi ti superioran,ti si smesan
Pozdrav za tebe :
![]()
A to sto ne shvatas neke cinjenice,ko te hebe.
Полако, доћи ће, већ имамо циганије колко 'оћеш, Шиптари су ту, Кинези постали свакодневница, још нам само чамуге и латиноси фале.Па још на ову беду.
Ал ипак, највећа опасност долази од муслимана. А овде их има, прилично. Дакле, како ствари стоје а демографски трендови показују, молите Бога да исплива екстремна десница, јер дугог решења не видим.

Ako glupaka godinu dana trujes Ajnstajnovim formulama, teorijom relativiteta, dinamikom fluida... na kraju godine ces imati genija.
Ako i najpametnijeg trujes pricama kako su ubice zapravo heroji koji su isli da "nas brane" i usput beru cvece, da je "nacionalizam" ljubav a ne ideologija, da je "kul" kad na fejsbuk stavis sliku tipa za koga se sumnja da je mucki ubio stotine ili hiljade ljudi... onda ces na kraju godine da imas ignorantnog opterecenog debila, koji ce na prvi mig neceg drugacijeg/razlicitog... da izvadi palicu, i izadje da rusi grad zbog toga.
Ne svakoga... DECU. Uostalom, parafrazairao sam nemackog psihologa Gustava Fechnera koji je i sam rekao 'dajte mi jedno dete na godinu dana i napravicu od njega sta hocete: savrsenog violinistu, mladog naucnika, pesnika.."ti si ovde prakticno rekao da ne postoji nesto sto se zove "koeficijent inteligencije", jer ako svakog mozes da naucis svacemu onda si izbrisao granicu izmedju debila i genija...
prilicno revolucionarno, je l' si razmisljao da predstavis ovo nekoj naucnoj organizaciji ?
ne daj Boze da se ponovi neko slicno sranje kao devedesetih... imam utisak da bi Holokaust prema onome sta bi se desilo ovde bio mala maca.

Ne svakoga... DECU. Uostalom, parafrazairao sam nemackog psihologa Gustava Fechnera koji je i sam rekao 'dajte mi jedno dete na godinu dana i napravicu od njega sta hocete: savrsenog violinistu, mladog naucnika, pesnika.."
Niko tu nije govorio o brisanju granica izmedju debila i genija (niti o debilima i genijima kao zasebnim kategorijama), vec o prosecnoj deci.. koja nakon odredjenog vremena izlozenosti necemu to "nesto"preuzimaju kao deo svog identiteta.
A to da l' ce prosecno dete (ajde da uzmemo neku normalnu inteligenciju, kalendarsku emocionalnu zrelost, ujednacen razvojni potencijal) postati geniji ili debil zavisi cemu ga izlozis. Kod nas, izlozeni nacionalizmu, folku i neimarima folk muzike kao nacionalnim zvezdama... nije ni cudo sto deca postaju ovo drugo.
Rado, al' kao sto napomenuh, nisam autor pomenute teorije, tako da bih bio optuzen za plagijat![]()
Potpuno se slazem. Siptari bi bili izumrela vrsta na ovim prostorima nesto poput dinosaurusa![]()
Rado, al' kao sto napomenuh, nisam autor pomenute teorije, tako da bih bio optuzen za plagijat![]()
Ja bih pre rekao da bi bilo obrnuto...