Bratislav_90
Iskusan
- Poruka
- 5.522
Ти би све са стране посматрао као безмуда сисица...
A ti vidim otisao si da branis?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти би све са стране посматрао као безмуда сисица...

Klinci su glupi.. privremeno, doduse.
Mozak im je kao sundjer.. upijaju sve.
Ako glupaka godinu dana trujes Ajnstajnovim formulama, teorijom relativiteta, dinamikom fluida... na kraju godine ces imati genija.
Ako i najpametnijeg trujes pricama kako su ubice zapravo heroji koji su isli da "nas brane" i usput beru cvece, da je "nacionalizam" ljubav a ne ideologija, da je "kul" kad na fejsbuk stavis sliku tipa za koga se sumnja da je mucki ubio stotine ili hiljade ljudi... onda ces na kraju godine da imas ignorantnog opterecenog debila, koji ce na prvi mig neceg drugacijeg/razlicitog... da izvadi palicu, i izadje da rusi grad zbog toga.
I ovo se ne odnosi samo na Srbiju..
Srbiju sam samo uzeo kao primer koji mi je najblizi jer sam tu rodjen i zivim.. i jer svaki dan posmatram klince koji ni nisu svesni sta rade od svoje psihe i licnosti i koliko se lisavaju puneci umove i srca mrznjom...
Al' ovi poslednji nemiri u Engleskoj su pokazali da ni klinci tamo nisu drugaciji...
Niti na bilo kojoj drugoj tacki na svetu.
Jednostavno ih indoktriniraj dovoljno vremena nekom idejom/ideologijom.. i imaces ovicice koje ce u to da gledaju kao u sveto slovo.
A sto se Srbije i Balkana tice.. ne daj Boze da se ponovi neko slicno sranje kao devedesetih... imam utisak da bi Holokaust prema onome sta bi se desilo ovde bio mala maca.

А нећеш проћи добро
...i tako u krug...
Može isto tako da skokne do Splita, kaže nešto o Gotovini, neće proći ništa bolje.
A ko kaže da su oni u pravu?

i broj Siptara se drasticno povecao na KiM posle "99
 i broj Siptara se drasticno povecao na KiM posle "99

Yeah,Makedonija na Makedoncite!btw. ako ne znas 2001 su siptari napravili sranje u Tetovu pa im je makedonska vojska ****** mamu maminu

Sve je to pubertet. Neko se bavi sportom, neko umetnoscu, a neko brani Kosovo u centru Beograda.

Sve je to pubertet. Neko se bavi sportom, neko umetnoscu, a neko brani Kosovo u centru Beograda.

deda Ratka izgleda nije prosao pubertet kada je potamanio one silne muje?

tako ce isto jednog dana opet(daleko bilo) a i dovela je u proslosti mrznja na Balkanu izmedju naroda do pokolja zbog nerasciscenih racuna iz proslosti, samo se cekao povoljan trenutak i da izbije neko sranje da medjusobno jebemo mamu jedni drugima. Ja ne zaboravljam kada meni neko nesto kao pojedincu uradi lose ili narodu  pa ako mi se nekada ukaze prilika mu vratim sigurno cu da je iskoristim.
 tako ce isto jednog dana opet(daleko bilo) a i dovela je u proslosti mrznja na Balkanu izmedju naroda do pokolja zbog nerasciscenih racuna iz proslosti, samo se cekao povoljan trenutak i da izbije neko sranje da medjusobno jebemo mamu jedni drugima. Ja ne zaboravljam kada meni neko nesto kao pojedincu uradi lose ili narodu  pa ako mi se nekada ukaze prilika mu vratim sigurno cu da je iskoristim.
deda Ratka izgleda nije prosao pubertet kada je potamanio one silne muje?

Да,да,паметан си до мога...
Што ми се гадите ви сероње које национализам увек карактеришете као нешто лоше и заостало...