pa kaže moja lela: kaže se gorski venac, nisam ja ustaša, pričam srpski !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

preko k.urca mi je svega
i veličanja zastave, jezika, pisma, granica, himne, svih obeležja države
fašizam je u brzoj ekspanziji zadnjih godina
neko sranje će uskoro da se desi
a moj stav je da nacija ne postoji i kao takvu je ne priznajem
ako ako
polako
što više ovoga
to manje Srba
...
Nije da ja iskazujem neke ekstremističke stavove
al smatram elementarnim za svakog čoveka poštovanje zajednice u kojoj živi, i spremnost da istu odbrani od napada
jer jelte, ako možeš da braniš kuću, što ne bi mogao zemlju
Na stranu to što su nam kriminalci na vlasti
...
ionako su na vlasti jer 90% ovog naroda zabole da ne kažem šta.
Svi bi samo da životare.
Tako i treba s ovim narodom, mi za bolje nismo.
Pogotovo što je sve više takvih stavova, kao ovaj iznad.
ne znam kako narod ne vidi da mediji gledaju samo da unište moral, predstavljaju te ekstremiste kao fašiste i huligane, a niko od njih nije silazio dole na barikade Kosova, niko nije prstom mrdnuo, ma ni na protest otišao kad je trebalo.
Ne kažu džaba: ne daj bože da se Srbi slože,
baš zbog toga što smo narod koji ne može da se složi, nas ruši unutrašnji razdor a u suprotnom bi živeli odlično, bez pritiska stranih sila.
Veličanje jezika i pisma treba da bude zastupljeno, kako drugačije da opstanemo kao narod? Pod Turcima smo opstali baš zbog te vere i snage.. ja sam ateista ali poštujem taj duh hrišćanstva našeg naroda.
Te turske serije koje su aktuelne u poslednje vreme su nametnute od strane vlade koja želi da nam indirektnim putem pokaže kako se lagano vraćamo u to doba, kada smo bili pod turskom vlašću.. Samo je sada drugačiji neprijatelj
princip je isti
I dok u Americi, Evropi i ko-zna-gde jos deca u skoli uce detaljnu istoriju svog grada i svoje nacije, a i snima se ogroman broj filmova koji velicaju nacionalne heroje i istoriju (cak i u Rusiji, 1612 film, skoro snimljen), u Srbiji vec 2 decenije nije snimljen film sa takvom tematikom a mladi nemaju pojma o osnovama nacionalne istorije
Oni zive u normalnoj drzavi, voze dobra kola,pice na letovanja,pice na zimovanja gde ti "slepce" nikad neces otici.
Ja osim Zlatibora i jebenog Sutomora nisam nigde bio,cak nisam nikad bio u Novom Sadu. Nemam pare ni da se skolujem.Dobro,aj nemoj sad biti eremita molim te. Jednostavno ljudima se gledaju serije,pa makar bile i Albanske gledace ih. Pa bolje su i te serije nego farma,brat,domacine ozeni se... Barem je to iole normalno.
Njih tamo boli qrcina o svemu,nemaju pojma ko im je predsednik,ne znaju ni da pokazu gde im je drzava na karti,gde oni uce nesto.Oni zive u normalnoj drzavi, voze dobra kola,pice na letovanja,pice na zimovanja gde ti "slepce" nikad neces otici.
Ja osim Zlatibora i jebenog Sutomora nisam nigde bio,cak nisam nikad bio u Novom Sadu. Nemam pare ni da se skolujem.
da, u slučaju da priznaješ bilo kakav oblik zajednice
onda ima logike
braniš rodnu grudu, državu, naciju
i mogu da govorim samo u svoje ime
ne razumem odakle toliko širenje kolektivnih ličnosti danas
ja nisam u stanju ni da priznam porodicu kao zajednicu, a kamoli naciju
ljubav, poštovanje, privrženost, osećaj pripadnosti, sve su to vremenom nametnute vrednosti koje prepoznajemo kao moral
mene zanima kada je moral, odnosno nemoral, okategorisan pozitivno, tj negativno?
što je neko obavezan da voli svoju majku? nije to stvar genetike koliko nametnutog vaspitanja
nelogično je na nivou porodice, "najintimnije zajednice". sad proširi na naciju i ironija je očigledna
daklem, every man for himself.
možemo da prosipamo mudrost koliko hoćemo, ali na kraju se sve svodi na individualnost
ljudi su pre svega sebična i egistična bića
pričaj bre za sebe.
Nismo svi takvi.
Generalno su vece patriote od nas.
I to puno vece, jer kod njih se patriotizam malo drukcije tumaci, dok kod ovih ex-yu zemalja ono sto oni nazivaju patriotizmom je vise neka kolektivna kriza identiteta no patriotizam.