Tinejdzeri i nacionalizam

Да,да,паметан си до мога...
Што ми се гадите ви сероње које национализам увек карактеришете као нешто лоше и заостало...

Licemerno, vrlo licemerno.
Da si neki nacionalista, ti bi sada bio na jugu na barikadama pa bi branio "svetinju".
Svi ste vi pametni kad neko drugi treba da gine, a vi se samo zavaliti pa ubacujete patriotske pesmice i slicice i uzivate.
E moj slavuju, da si jednom osetio rat, drukciju bi pesmu pevao.
Danas se Srbija brani umom, a ne proseravanjem. Vreme sablji i topova je prosle, vise se tako ne ratuje.
Nista ova zemlja nema od tvog proseravanja, bolje digni guzicu i uzmi radi nesto...

Da si neki nacionalista, ti bi sada bio na jugu na barikadama pa bi branio "svetinju".
Svi ste vi pametni kad neko drugi treba da gine, a vi se samo zavaliti pa ubacujete patriotske pesmice i slicice i uzivate.
Danas se Srbija brani umom, a ne proseravanjem. Vreme sablji i topova je prosle, vise se tako ne ratuje.
Nista ova zemlja nema od tvog proseravanja, bolje digni guzicu i uzmi radi nesto...

Meni su najjaci par likova na pdf politika koji istu pricu vrte kao ti idite na Kosovo bla bla i onda kada je bila tema pre neki dan da nas MUP nije dozvolio ulazak nekim obrazovcima na Kosovo onda im je prica bila "i bolje da nisu usli na Kosovo, sta ce dole da prave sranja" :think: **** vas ja tako sa kontradiktornim stavovima koji se menjaju od situacije koja ide vama u korist

Poslednja izmena:
Meni su najjaci par likova na pdf politika koji istu pricu vrte kao ti idite na Kosovo bla bla i onda kada je bila tema pre neki dan da nas MUP nije dozvolio ulazak nekim obrazovcima na Kosovo onda im je prica bila "i bolje da nisu usli na Kosovo, sta ce dole da prave sranja" :think: **** vas ja tako sa kontradiktornim stavovima koji se menjaju od situacije koja ide vama u korist
Ne znam nista o drugima. Ja nisam napisao nista kontradiktorno. Ostajem pri svome, kome je stalo do Kosova, neka ide i neka ga brani. Ti kontradiktorni su uglavnom DS fanatici.

E a pazite ovo, profanka iz srednje skole, dakle ona koja predaje tinejdzerima ima ovakve stavove:

Manjine nikad ne smeju imati ista prava kao većinski narod!

GEJEVE TREBA ODVALITI OD BATINA

ma svasta, evo ovde http://www.kurir-info.rs/vesti/drus...-treba-odvaliti-od-batina-127378.php#postcomm

Zemljo otvori se!

Sloboda govora podrazumeva odrzavanje iste cak i ako se njome izrazavaju stavovi koji su ideoloski suprotni stavovima onih koji slobodu govora propagiraju. Sto bi rekao Monteskije, iako se ne slazem sa tvojim misljenjem, uvek cu braniti tvoje pravo da ga izneses.
E sad, da je ta cica to rekla u skoli, za vreme casa, mogla bi krivicno da odgovara. Ovako, mogu samo da joj se sagnu :P

Nemojte odmah da pocnete da me pljujete
ali
da li ste primetili da se sve vise klinaca-tinejdzera (recimo uzrast 10-20 godinica) deklarisu kao okorele partiote, ultradesnicari, klerofasisti, neonacisti isl. Protiv pomenutih grupa nemam nista (stavise, jedan od najboljih ortaka je okoreli poznavalac i postovalac nacisocijalizma), ali me nerviraju klinci koji ne znaju ni u kom veku je bila Kosovska bitka ni ko je bio Stevan Sindjelic, a prosipaju muda o tome kolike su patriote. Naravno, ako kazes da ne navijas za Novaka Djokovica ili ako nisi cuo da je Cavic osvojio neku medalju, automatski ispadas izdajnik srpskog plemena. A o likovima koji masovno kupuju martinke i briju glave nakon filma Sisanje da ne pricam. Loze se na film ciju poentu nisu ni skapirali (film na neki nacin pljuje po skinjarama), a zbog najmanje sitnice ce poceti da se kurce i da prete. I sto je najgore, vecina ih podrzava, kao u fazonu fino je to sto vole svoju zemlju isl. Ne kapiram ih. Sta vi mislite o pomenutima, ima li medju vama kvazinacionalista?
Jeb.eš ti takvu mladost ako nisi anarhista... :mrgreen:

Realno, ok je to, nisu oni loši, imam ortaka koji je u grobarskoj navijačkoj grupi loži se surovo na "obraz" i na "nacionalni stroj", a dobar je ko lebac, ja ga malo tovarim jer nije mnogo pametan.
Ali šta im možeš, oni su svi dobri likovi pa ih budale lako zavedu.

Da je država normalna njih ne bi bilo, ali pošto država štiti razne antfa-ped.erske grupice nije ni čudo što oni iz inata postaju naZionalisti...

Да,да,паметан си до мога...
Што ми се гадите ви сероње које национализам увек карактеришете као нешто лоше и заостало...
Pa nacionalizam je smor, pogotovo u našim godinama kad treba da se sprdamo jurimo snajke i tako to... Pogotovo one purgerke, što se ja napalim kad čujem ono njihovo meko č... :mrgreen:

Ali zna se ko je za kriv za politiku među mladima i decom. Ovi us.rani demogozi na vlasti. Politikanti i birokrate, bombarduju nas svaki dan političkim temama. E sećam se kad smo se u osnovnoj delili ko je za Tomu, a ko za Tadića... Živ me blam pojede danas... :hahaha:

javolim crnce :rumenko:
jesam li ja sada manje nacionalista?
Ma ti ostaješ nacionalista, ali nemaš kvalifikacije za "belog nacionalistu" više... :hahaha:

I ja volim čokoladirane bicure, a tek Turkinje... ijaooo... Kako bi meni bilo veselo sa onom Šeherezadom, jojojoj... :mrgreen:

Bar da je na e-republic-u da brani otadžbinu, a on ništa... ccc... :ljutko:

:lol:

Poslednja izmena:
Upsiao sam nemacki jer sa tim imam posao kao prof u skoli iako sam hteo hol.
HOl i nem. su ti kao srpski i makedonski :lol:
A opet hol i afrikaans su kao makedonski i bugarski :lol:
znam i hol i nem

Аха оно горе је на холандском написано, али сам ја из неког разлога протумачио као Afrikaans. Мада исто је, па и није нека грешка.

Poslednja izmena:
Slicno je, pa zato...
Afrikaans razumem 96% kad je napisan, a ovako treba malo vremena jer je izgovor malo vise drugaciji.
Ja kroz nem, naucio hol, pa kroz ta dva svedski :eek: samo ucis jedan preko drugog :lol:
za afrkiaans sa holandskim mi ne bi trebalo puno da ga nauciom, ali mrzi me da ga ucim jer ga razumem bilo bi kao da bi ucio makedonski :roll:

Pomalo pronalazim sebe u tvojim recima,ali moram reci da nisu oni neki nacisti vec obicni sovinisti.To je zbog okoline u kojoj se nalazimo i filmova koje gledamo.
-Sta je sovinizam?
-To je kad mrzis Hrvate,Siptate i Muslimane vise od uobicajnog.xD
Ja sam ponosan sto sam Srbin.I volim svoju zemlju vise nego bilo sta na svetu.Da je vise takvih ljudi kod nas mi bi bili mnogo slozniji i odgovorniji narod prema svojim braniocima kao sto su Mladic,Karadzic i Hadzic.Kada bi nekada stavili interese drzave ispred nasih mnogo bi veca Srbija bila nego sto je sada.Kosovo je kraj i Vojvodina ce biti nezavisna,ako ne probudimo u sebi ljubav prema ovoj nasoj Srbiji.
Pozz svima !

Sloboda govora podrazumeva odrzavanje iste cak i ako se njome izrazavaju stavovi koji su ideoloski suprotni stavovima onih koji slobodu govora propagiraju. Sto bi rekao Monteskije, iako se ne slazem sa tvojim misljenjem, uvek cu braniti tvoje pravo da ga izneses.

Ovoj frazi (koja je pogrešno pripisivana Monteskjeu i Volteru, a zapravo potiče od jedne engleske spisateljice koja je, pišući biografiju Voltera, njome sumirala njegove stavove po pitanju slobode govora), koliko god bila tačna, ovde nije mesto. Da se pozovem na još jednog Francuza: "Odbijam da nazovem mišljenjem doktrinu kojoj su cilj izričito posebne ličnosti i koja teži da im ukine prava ili da ih istrebi. Ono ne spada u kategorija mišljenja koju štiti pravo slobodnog mišljenja. To je odista nešto drugo: pre svega, strast." A gorepomenuta profesorka se savršeno uklapa u taj profil, jer je mišljenje komplikovan proces koji podrazumeva prikupljanje podataka, njihovu analizu i sintezu, što nije slučaj i sa njenim tvrdnjama (ako definišemo pojmove, stvari postaju mnogo lakše).

Mi,kao i oni i bilo ko od drugih naroda smo se ****** igrom slucaja,ne zato sto smo hteli rodili se bas gde jesmo i narodnosti koje jesmo,tako da je pomalo debilno da se ljudi mrze samo zato sto zive u drugoj zemlji.
Jos su besmisleniji ratovi,gde sirotinja gine,a bogatasi se jos vise bogate na tudjoj muci. Jedino je ispravno ratovati da spasis neke ljude od zla,nekog istrebljenja,a teritorija nam je i onako prevelika jer odumiremo kao narod. Niti su se Siptari usrecili tj obicni Siptari od "nezavisnosti" niti bismo se mi usrecili da nam se oni vrate. Nista to dobro nije donelo nikom,osim Hasimu Taciju koji sada reketira sve mafijase i poslove na Kosovu,
Drugi su krvarili,da bi on mogao da zivi kao grof,a sada su i zaboravljeni od drzave kao i nasi veterani od nase i zive kao teska sirotinja i invalidi.

Back