Tinejdzeri i nacionalizam

"Шта нам све ово говори? Пре мартовских демонстрација Рајх је у Србији видео врло битног савезника, а сам Хитлер говорио о величини Српске војске. Значи, однос савезника са савезником.

Након 27. марта, генерално гледано Срби су били непријатељи Рајха, и били третирани као такви. Кажем још једном, много боље и праведније него неки савезници. Хитлеру је савршено било јасно ко је организовао и инспирисао мартовске демонстрације, и сам је то истицао.

У сваком случају, улогу Фирерових савезника преузели су други, усташе, балије, шиптари, на нашу огромну штету.

Ја се само надам да се господин Симовић и цела багра око њега сада лепо крчкају тамо"

vo jedan citat iz razgovora između Firera i Dragiše Cvetkovića pre priključenju Kraljevine Jugoslavije paktu troje sila :

„Ја хоћу да знам ваш став, ваше држање у току догађаја који ће наступити. Ја ценим пријатељство Југославије и њен став у току овог рата. Ја ценим херојство српске војске, која је у прошлом рату толико славно бранила слободу и независност свог народа. Она је богата и има све услове да развије до максимума свој проспаритет. Ја сматрам Југославију као једну од водећих држава на Балкану. Моменат је дошао да она узме, у догађајима који ће настати, један потпуно одређен став"
Ceni zato jer je mala juga sjebala oniliku silu, zato je i hteo da je posvoji..

Нациста има свугде.
Па кад у једној РУСИЈИ има нациста.
Јуче сам причао са једном Рускињом и она каже да није налетала на њих(а из Москве је)
Мада ево издвојите сат времена и погледајте ово.
Ја не разумем њихову идеологију.
Па Руси су највише патили због Фашиста.
П.С. Ево водео:
Moje мишљење о њима је да су обичне *****.
Па нападну једном "обојеног",а њих петорица и још са палицама,ланцима,ножевима.
Ево одох ја оф топик.

Само ме интересује одакле овом Југ Богдану све те "информације"

Ti pises o nekim nebulozama. Mrzis ljude koje nikada nisi video niti upoznao. Pises o Afrikancima,a njih u Srbiji ima 50,znaci niti zive ovde niti ih zanima Srbija...

Полако, доћи ће, већ имамо циганије колко 'оћеш, Шиптари су ту, Кинези постали свакодневница, још нам само чамуге и латиноси фале.:lol: Па још на ову беду.:(

Ал ипак, највећа опасност долази од муслимана. А овде их има, прилично. Дакле, како ствари стоје а демографски трендови показују, молите Бога да исплива екстремна десница, јер дугог решења не видим.

ljudi i zhivotinje nisu stvari oni su bica :whistling:
a takvi postupci govore da neko zheli nad nekim da se izhivljava i jedva cheka da ga ponizi i tretira kao stvar; ) stoga to su psihichki bolesne osobe nezdrave po okolinu:zper:
a nacionalno upropashcena deca su takva jer potichu iz propalih porodica i veoma je verovatno da ako nisu psihichki bolesni itekako zhive u svetu mashte gde postoje nepostojeci nacionalni ideali ; ) a za ideale se bore i uvek prosipaju krv i stvaraju destrukciju obichne nesposobne budale...

Eh, što bi ja voleo da kupim jednog malog ćelavca da mi glanca cipele svaki dan.

Meni se ***** od tvojih nebuloza. Nemoguce da su Srbi samo Sloveni razumes ! Starosrbi su se mesali sa lokalnim starosedeocima. Sta ti mislis sta se zbilo sa njima,da su prosto nestali ? Je li ? Nase podrucije je bilo puno Ilira,Tracana,Vlaha,Kelta. Viminacijum je bio jedan od najvecih vojnih centara rimske imperije. Beograd je bio jedan od naseljenijih gradova zbog vazne geo-strategijske pozicije. Balkansko podrucije je bilo most izmedju Zapadne i Istocne Evrope,Rima i Konstantinopolja.
Nemoj ti meni da sam neznalica iz istorije,to sto si ti ucio po udzbeniku pa mislis da znas najbolje. Ja sam inace bio na takmicenjima iz istorije,al to nije bitno,bitno je da ti serendas kad ne znas.

Alo, mir.
Poslednje dve recenice su ti cist promasaj, a svaku prethodnu mogu i da dopunim. Prvo definisi sebi Ilire, pa onda konstatuj da su Srbi 'mesavina'. Malo se potrudi da se informises pre nego sto nesto znacajno tvrdis, a za sve ostalo me bas briga.

А шта је црногорац ако не Србин?

Crnogorci nisu bili pod Turcima, sto itekako ima veze ako gledas i genetski i kuluturoloski...
Nama su najslicniji Hrvati mozda, mada ne mozes tek tako prekrstavati druge narode, kad tako gledas svi smo mi Amerikanci jer je to najuticajnija kultura... Ili gradjani zemlje jer smo svi potomci Adama i Eve ako si vernik.

Alo, mir.
Poslednje dve recenice su ti cist promasaj, a svaku prethodnu mogu i da dopunim. Prvo definisi sebi Ilire, pa onda konstatuj da su Srbi 'mesavina'. Malo se potrudi da se informises pre nego sto nesto znacajno tvrdis, a za sve ostalo me bas briga.

Ma necu da se raspravljam sa nekim ciji je stari nik bio Stefan RBD ;). Iliri ,Tracani,Dacani,plemena koja su zivela na Balkanu. Germani su drugo,oni su uglavnom oduvek bili na severu Evrope,a Sloveni su se preselili na podrucije na kome su vec ziveli narodi.

А шта по вама значи националиста?
Да ли значи да идеш и убијаш све друге народе редом?
Или да волиш своју земљу?
Нико нормалан се не уклапа у ово прво.
Ја сматрам себе националистом зато што волим Србију.
Али не мрзим хрвате,босанце,амере.
Боли ме ***** за њих.

Srbi:

- Sloveni - 30%
- Iliri - 21 %
- Tevtonci - 18 %
- Kelti - 14 %
- Feničani - 9 %
- Heleni - 6 %
- Vikinzi - 2 %

Hrvati:

- Iliri - 34 %
- Sloveni - 20 %
- Kelti - 18 %
- Tevtonci - 12 %
- Feničani - 8 %
- Heleni - 8 %

Naucno dokazano i priblizno tacno.

Vidjam sve vise klinaca koji vicu Noz zica Srebrenica a ne znaju ni gde je Srebrenica i sta se tamo desilo (sada nebi da trubim koliko je ljudi tamo ubijeno i sta je isitna iz te price a sta nije) ali je poenta da se sa mladima danas lako manipulise. Sve ovo sto se desava sa omladinom je zbog krize u svetu,sve vise jaca desnica u Evropi zbog ekonomskog stanja na nasem kontinentu.

Vidjam sve vise klinaca koji vicu Noz zica Srebrenica a ne znaju ni gde je Srebrenica i sta se tamo desilo (sada nebi da trubim koliko je ljudi tamo ubijeno i sta je isitna iz te price a sta nije) ali je poenta da se sa mladima danas lako manipulise. Sve ovo sto se desava sa omladinom je zbog krize u svetu,sve vise jaca desnica u Evropi zbog ekonomskog stanja na nasem kontinentu.

А запиташ ли се, шта још утиче на јачање деснице, осим економске кризе, која буди речено, процентуално утиче са неких 5%, не више од тога.

Srbi:

- Sloveni - 30%
- Iliri - 21 %
- Tevtonci - 18 %
- Kelti - 14 %
- Feničani - 9 %
- Heleni - 6 %
- Vikinzi - 2 %

Hrvati:

- Iliri - 34 %
- Sloveni - 20 %
- Kelti - 18 %
- Tevtonci - 12 %
- Feničani - 8 %
- Heleni - 8 %

Naucno dokazano i priblizno tacno.

То си игенеини резултати, треба их узимати са резервом.;)

Али суштински си у праву, мало људи зна да су крвно, Мађари многоо већи Словени од нас. Али то се гледа језички.

То си игенеини резултати, треба их узимати са резервом.;)

Али суштински си у праву, мало људи зна да су крвно, Мађари многоо већи Словени од нас. Али то се гледа језички.

Pa da. Bugari su slican primer. Azijsko pleme koje je doslo na Balkan i stopilo se sa Slovenima.

Nemojte odmah da pocnete da me pljujete

ali

da li ste primetili da se sve vise klinaca-tinejdzera (recimo uzrast 10-20 godinica) deklarisu kao okorele partiote, ultradesnicari, klerofasisti, neonacisti isl. Protiv pomenutih grupa nemam nista (stavise, jedan od najboljih ortaka je okoreli poznavalac i postovalac nacisocijalizma), ali me nerviraju klinci koji ne znaju ni u kom veku je bila Kosovska bitka ni ko je bio Stevan Sindjelic, a prosipaju muda o tome kolike su patriote. Naravno, ako kazes da ne navijas za Novaka Djokovica ili ako nisi cuo da je Cavic osvojio neku medalju, automatski ispadas izdajnik srpskog plemena. A o likovima koji masovno kupuju martinke i briju glave nakon filma Sisanje da ne pricam. Loze se na film ciju poentu nisu ni skapirali (film na neki nacin pljuje po skinjarama), a zbog najmanje sitnice ce poceti da se kurce i da prete. I sto je najgore, vecina ih podrzava, kao u fazonu fino je to sto vole svoju zemlju isl. Ne kapiram ih. Sta vi mislite o pomenutima, ima li medju vama kvazinacionalista?

Nacionalista moze biti samo zreo covek koji ima svoje stavove i vlastita razmisljanja a ne neki napaljeni klinci od deset, petnaest godina koji su culi neku pesmu ili sagledali neki film tipa "Sisanje", "American history x" i sl. a ne shvataju sustinu istih. A sto se tice nacionalizma, svako treba da voli i postuje svoju zemlju i svoj narod, to je normalno.

Mislim da danas preveliku ulogu igra novac nego ikada pre. Danas se umesao previse u sve kategorije a primetan je rast u muzici i sportu. U muzici se velike pare vrte oko tkzv zvezdica i popularnih pevaca kojima pola glasa menjaju oni programi za pesme ,poslusajte od nekog pevaca pesmu sto je izdao a onda ga poslusajte uzivo pa cete videti ogromnu razliku. U sportu se ogromne pare vrte pomocu kojih jedni timovi redovno igraju sam finis takmicenja a drugi jedva krpe kraj sa krajem i vecina klubova ulaze u enormne dugove koje ni sami neznaju kako ce platiti. Prosecan igrac se u Evropi prodaje za 5,10 miliona evra , za te pare mozes nahraniti 1.000 dece u Somaliji ali koga briga za to,bitno je da neka fudbalska zvezdica ima 5 svojih kucerina i vozika se u skupim kolima,a sponzori na njima zaradjuju velike pare i sire velike reklame da bi jos vise zaradili. Nagli rast svega ovoga je poceo 90-ih kada je Amerika pocela najvise da ulaze u sve sfere zivota i namace svoju kulturu i trend svuda po svetu. Danas svi i svuda slusaju poznate pevace iz Amerike,90% ljudi gleda samo americke filove,sve vise ljudi pati da nosi Nike patike iz Amerike itd. sto je nametnuto od strane njih. Amerika diktira trend svuda u svetu. Naravno preko medija ljude a pogotovo klince prave budalama i zapale masu pa dobijemo sve vise jacanje "ekstremista". Recicete da pare nemaju veze sa ovim ali imaju.

Koliko su ove tvrdnje apsurdne dokazuju nekoliko činjenica

Kako ovo mogu biti činjenice? Čime su potkrepljene?
Da Hitlerovu ljubav prema Slovenima ne potkrepljuje možda stvarnost?

Onda redom, miroljubivi Hitler o Česima:

"It's destiny that wishes us to be adversaries. To
put it briefly, the Czechs are a foreign body in the midst of the
German community. There's no room both for them and for
us. One of us must give way".

(Adolf Hitler -"Table talk", p. 234)

Sa mnogo respekta o Poljacima:

As regards the Pole, it's lucky for us that he's idle, stupid
and vain.

(Ibid.)

O Beču i Slovenima u njemu:

Огаван ми је био расни
конгломерат, који је показивао главни царски град,
огаван цео тај мешањац народа, Чеха, Пољака,
Мађара, Русина, Срба и Хрвата, итд. Џиновски овај
град изгледао ми је као отелотворење инцеста.

"Moja borba", str. 84.

Njegovi dalji planovi za Slovene po završetku rata su izloženi u dokumentu "Generalplan Ost", koji je služio kao dokazni materijal na Nirnberškom procesu.

Back