- Poruka
- 2.145
slazem se, za pocetak da zamenimo opanke sa air maxom i trubu sa buxnom
Truba nije deo srpske tradicije, to je turski shit, srpske su gusle, gajde, frule isl.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slazem se, za pocetak da zamenimo opanke sa air maxom i trubu sa buxnom
Nacionalizam je zlo, i sam po sebi vuce ka sovinizmu i ostalim nedacama.... Samo videti priemr muslimana, al nismo ni mi daleko. Zbunjena mala nacija, ispunjena kompleksima u vremenu i prostoru u kome nema nista da ponudi a zamislja mnogo... Tuga..
Sa druge strane treba postovati sopstvenu tradiciju i tome slicno, ali treba je i menjati i iskladjivati sa vremenom koje dolazi...
Nemojte odmah da pocnete da me pljujete
ali
da li ste primetili da se sve vise klinaca-tinejdzera (recimo uzrast 10-20 godinica) deklarisu kao okorele partiote, ultradesnicari, klerofasisti, neonacisti isl. Protiv pomenutih grupa nemam nista (stavise, jedan od najboljih ortaka je okoreli poznavalac i postovalac nacisocijalizma), ali me nerviraju klinci koji ne znaju ni u kom veku je bila Kosovska bitka ni ko je bio Stevan Sindjelic, a prosipaju muda o tome kolike su patriote. Naravno, ako kazes da ne navijas za Novaka Djokovica ili ako nisi cuo da je Cavic osvojio neku medalju, automatski ispadas izdajnik srpskog plemena. A o likovima koji masovno kupuju martinke i briju glave nakon filma Sisanje da ne pricam. Loze se na film ciju poentu nisu ni skapirali (film na neki nacin pljuje po skinjarama), a zbog najmanje sitnice ce poceti da se kurce i da prete. I sto je najgore, vecina ih podrzava, kao u fazonu fino je to sto vole svoju zemlju isl. Ne kapiram ih. Sta vi mislite o pomenutima, ima li medju vama kvazinacionalista?
JA nemam nista protiv bilo koga na bilo kojoj osnovi, dal rasnoj, verskoj nacionalnoj il bilo kojoj drugoj.... Ok mi je kad neko voli svoju veru naciju il bilo sta drugo ali ne kapiram likove koji bi UBILI sve sto se sukobi sa njihovim stavom.... i nikad mi takvi nece biti jasni.... ne znaju ni sa kojim se drzavama granici njihova a izrazavju se kao patriote, ne znaju sta se kad desilo ali ipak tvrde da su poznavaoci istorije, cak i istorija koja je tesko politizovana u skorije vreme, a mi tad nismo bili jos rodjeni, oni tvrde kako znaju da se to BAS tako desilo, takve osobe ne volim u svom okruzenju ali sve ih je vise.... al najvise mrzim kad neko dodje i pocne da me smara 'a sta si ti po nacionalnosti?', zasto je nekome to toliko bitno????
Jedno vreme sam u drustvu imala lika koji je mrzeo sve ljude koji nisu srbi a otac mu je crnogorac a majka nemica...
А шта је црногорац ако не Србин?
Generalno Crnogorci jesu Srbi, mada ima jedan broj (oni iz Brda) koji su razvili sopstvenu kulturu i stil zivota pod turskom vlascu, tj. vise su ziveli kao skotski gorstaci nego kao Srbi. Ovi ostali jesu Srbi, sa druge strane.
Po poreklu i krvi svi smo mi sloveni ako ces vec tako, ali kasnije su se narodi odvajali jedni od drugog. Ne moras ti to prihvatiti, ali ni drugog spreciti ako to zeli.Ма друго је то у шта су се они развили, ја причам шта су по пореклу и по крви.
Po poreklu i krvi svi smo mi sloveni ako ces vec tako, ali kasnije su se narodi odvajali jedni od drugog. Ne moras ti to prihvatiti, ali ni drugog spreciti ako to zeli.
Kol'ko mi se ***** od postova koji nemaju veze sa istorijom i dokazanom naukom. Pola njih zvuci kao gomila srednjoskolaca koja nabija dvojku iz istorije i srpskog, a onda dodje ultimativni komentar da su Srbi 'jedva' Sloveni.![]()
''Кад Срби буду разумели да је Крв једино што доказује њихову припадност Српству, једино што је непроцењиво и што се никад несме изгубити и деградирати, онда ће постојати права Национална свест која ће нам помоћи да опстанемо у овим тешким временима и да изнова изградимо наше друштво и обновимо порушену нам културу и окупирану отаџбину!
Порушени манастири се могу поново изградити, отета земља може силом оружја бити поново враћена али једном упрљана крв се више неможе прочистити, губитак крви је ненадокнадив! То Срби морају схватити, да су јединствени и незамењиви, јер то што тече вашим венама -- ТО ЈЕ СРПСТВО! И докле год је будемо чували, докле год се будемо борили за њу, Срби ће постојати... И само због тога Цигани, Арнаути, Африканери, Азијате итд никада неће бити СРБИ! Могу се молити у нашим манастирима, носити наша имена, облачити се као и ми, али незаборавите да у њиховим венама тече туђа крв и због тога они никада неће бити СРБИ!
Национал Социјализам јасно то говори, ставља крв изнад свега овоземаљског као приоритет за самоочување, и зато смо ми Национал Социјалисти -- Бели Национилисти, они који на припадност народу гледају кроз крв која тече венама и на гене који сачињавају ту крв! Ми верујемо у Бога, у свевишњу силу и створитеља, али за идентификацију не користимо веру коју деле различити народи и расе јер нам је то заједничко само као идеја и чиста вера без опипљивог доказа, и она неможе служити као доказ припадности неком народу већ као симбол припадности цивилизованом друштву и човечанству.''
Глупане.
Нећу ни улазити са тобом у било какву дискусију.
Ne znam ja ko je ovde klup.
Ti nisi nikakav Srbin. Ti si majmuncina. Pravi Srbi postuju sve postene narode i nacije. Bilo kakve rase i religije da su.
Јел видиш како си површан...
Ко каже да ја не поштујем.
Само треба да се зна где је коме место,да се буде свој на своме,да управљаш тиме што је твоје,да будеш газда свога!
Да се зна ко су Срби,да се Србима не назива свако...
Sam sam Srbin, ništa veći i ništa manji nego svi ostali građani Srbije.
Slobodno mogu da kažem:
Mi Srbi smo kurchina od naroda, ma nismo narod već stoka
Evo kako:
Biramo konje za vlast...sjebu nas i opet ih uzmemo
Je8e nas ko stigne, a mi ćutimo i pušimo... itd itd
Kako da ne budem nacionalista, kada sam se 3x selio od rođenja zbog muslimana?
Kao i zbog naših Srba političara koji su zbog para dali sve što se moglo dati...
Ceo svet nas ne voli, a mi za sebe govorimo da smo nebeski narod?!
Mi smo kurchina teska ona matora sto ne može ni da se digne protiv terora koji nas rasparčava.
p.s. Pravilo kod Srba je:
Ako ti neko udari šamar, ti se ne buni nego mu okreni i drugi da fasuješ jednako, lakše se trpi.
E zato smo stigli dokle jesmo.
Sam sam Srbin, ništa veći i ništa manji nego svi ostali građani Srbije.
Slobodno mogu da kažem:
Mi Srbi smo kurchina od naroda, ma nismo narod već stoka
Evo kako:
Biramo konje za vlast...sjebu nas i opet ih uzmemo
Je8e nas ko stigne, a mi ćutimo i pušimo... itd itd
Kako da ne budem nacionalista, kada sam se 3x selio od rođenja zbog muslimana?
Kao i zbog naših Srba političara koji su zbog para dali sve što se moglo dati...
Ceo svet nas ne voli, a mi za sebe govorimo da smo nebeski narod?!
Mi smo kurchina teska ona matora sto ne može ni da se digne protiv terora koji nas rasparčava.
p.s. Pravilo kod Srba je:
Ako ti neko udari šamar, ti se ne buni nego mu okreni i drugi da fasuješ jednako, lakše se trpi.
E zato smo stigli dokle jesmo.
Прочитај пост број 90.
О томе је управо и причано,само си ти то рекао на другачији начин.
А то овај глупави БСК не схвата.