Tinejdzeri i nacionalizam

Ti pises o nekim nebulozama. Mrzis ljude koje nikada nisi video niti upoznao. Pises o Afrikancima,a njih u Srbiji ima 50,znaci niti zive ovde niti ih zanima Srbija...

Ко мрзи?
Господине,конфузан си.
Не разумеш шта је написано,не разумеш суштину.
С' поштовањем,мислим да је свака даља конверзација сувишна.

Југ Богдан:
Прочитај пост број 90.
О томе је управо и причано,само си ти то рекао на другачији начин.
А то овај глупави БСК не схвата.

Pa i ne liči nam tekst.
Mi nemamo nikakve koristi od toga što bismo spominjali Kosovski boj, i sve starije od 40god...
U Francuskoj prosle god je bila pobuna, niko se nije mešao. Zato što Francuzi imaju svoje JA.
Ove godine rat u Libiji, svi se mešaju jer tamo ima goriva-mnogo para.
Sad pobuna u smrdljivoj Engleskoj, niko se ne meša iz istog razloga kao u Francuza.
Samo se kod nas, naši čmarovi za svaki vetar koji pirne, odmah trče do Londona,Pariza ili Haga da vide šta će,
potpisuju neke "sporazume" a u njima jasno piše da na kraju mi Srbi ispušimo karu.
Ili tako ili nama sankcije...

Kako lepo Poljaci imaju snage i volje. Pre par godina kod njih belaj u politici. Lepo se dogovore i spakuju sve političare u avion, kad se ovaj digo, raneli ga u paramparčad... e to je narod, a ne mi Srbi kao jajare neke se ponašamo i pravimo da ne vidimo šta se dešava, nekako kao da ignorišemo ovu jad i bedu.
Od ovoga se ludi, zato nam je i mladež pukla, stari besni, svi pucamo od jako lošeg života jer nemamo nikakve perspektive.
Zbog novca idemo vani na rad i ne vraćamo se, zato nas i nestake, i treba da nas nestane, jer bolje da nas nema nego da se ovako patimo.

Ко мрзи?
Господине,конфузан си.
Не разумеш шта је написано,не разумеш суштину.
С' поштовањем,мислим да је свака даља конверзација сувишна.

A mene samo zanima,da li znas koliko je Srba stradalo zbog tvoje ideologije ? Pocev od masakra u Kragujevcu,preko Jasenovca i nemackih zlocina nad Srbima...
Nacizam (nacional-socijalizam) je bolest 20. veka i hvala Bogu pobedjena je. Naravno postoji i danas sacica debila koji je postuju.
Zbog nacizma su Srbi stradali i niko normalan ne moze da podrzava tu ideologiju. Da si malo prelistao njihovu bibliju - Majn kampf shvatio bi neke stvari,da su oni Srbe smatrali narodom drugog reda ( jedino su Jevreji i Cigani bili bolji od nas po njima)...
Moj savet,idi na neku rehabilitaciju,ili cisto nauci istoriju malo...

Tacno je to...Ma nismo ni mi cvecke,Mladic im je ***** kevu u Srebrenici,pobio 5,6 hiljada ljudi,nije to malo...Svi treba da iskuliraju...

Slobodno mogu da kažem da je za sve kriv Karadžić, oni(muslimani) su nama bacali 300 minobacača, a mi njima 30. Sve zbog politike-para.
Srbi iz Bosne se sele, a Milošević nazdravlja šampanjac u to ime, serem mu se na grob.

BSK, Hitler je pobio milione i danas ga niko ne spominje. Mladić je kriv za nekoliko hiljada i od njega prave 3x većeg nego Hitlera, znaš li zašto?

Zato što smo ga dali. Sami na sebe pljujemo, pa zašto to i drugi ne bi radili kad je mufte...

Poslednja izmena:
A mene samo zanima,da li znas koliko je Srba stradalo zbog tvoje ideologije ? Pocev od masakra u Kragujevcu,preko Jasenovca i nemackih zlocina nad Srbima...
Nacizam (nacional-socijalizam) je bolest 20. veka i hvala Bogu pobedjena je. Naravno postoji i danas sacica debila koji je postuju.
Zbog nacizma su Srbi stradali i niko normalan ne moze da podrzava tu ideologiju. Da si malo prelistao njihovu bibliju - Majn kampf shvatio bi neke stvari,da su oni Srbe smatrali narodom drugog reda ( jedino su Jevreji i Cigani bili bolji od nas po njima)...
Moj savet,idi na neku rehabilitaciju,ili cisto nauci istoriju malo...

"Srbe više cenim od Hrvata ali su me Srbi više puta ujeli za srce"

Mladić nije ubio nikoga u Srebrenici, ja to 100% znam. Ubili su njegovi vojnici 12 muslimana, koji su pobili njihove rođake kod Visokog.
Ostalo je deportovano do sigurne zone.

Slobodno mogu da kažem da je za sve kriv Karadžić, oni(muslimani) su nama bacali 300 minobacača, a mi njima 30. Sve zbog politike-para.
Srbi iz Bosne se sele, a Milošević nazdravlja šampanjac u to ime, serem mu se na grob.

Pa dobro nije bas tako,Srba jos ,itekako ima u Republici Srpskoj,u Banja Luci,Doboju,Srpskom Sarajevu,Palama...Milosevic je najvise upropastio Srbe iz Krajine,ostavio ih na milost i nemilost Hrvata...

Pa dobro nije bas tako,Srba jos ,itekako ima u Republici Srpskoj,u Banja Luci,Doboju,Srpskom Sarajevu,Palama...Milosevic je najvise upropastio Srbe iz Krajine,ostavio ih na milost i nemilost Hrvata...

Ima, kako da nema. U Sarajevu ih ima oko 50-ak.
Republika Srpska se ne zove džabe tako.. a unju spadaju svi gradovi koje si nabrojao sem Pala mada mislim da su i pale u RS.

A i Mladić je grešio, kako da nije... Balije pucaju po narodu a on malo puca. Ja tu ništa ne bih pitao političare već osuo po njima sve dok ne popadaju.
93-e se moglo ući u Sarajevo bez ispaljenog metka, ali je Karadžić rekao ovako:
Budalo, vuci tu svoju stoku odatle da ti ja ne j....

Mladićeva ćerka se nije ubila, već su je ubili "naši" izdajnici po naredbi znatevećkoga.

Poslednja izmena:
Упоређујући Србе и Хрвате, Хитлер је нагласио да Хрвати ''немају никакву представу о државности и неће је никада ни имати''. Насупрот њима ''Срби су народ који је одређен да има државу и који је као народ одржан. Њихова идеологија је великосрпска.

Упоређујући Србе и Хрвате, Хитлер је нагласио да Хрвати ''немају никакву представу о државности и неће је никада ни имати''. Насупрот њима ''Срби су народ који је одређен да има државу и који је као народ одржан. Њихова идеологија је великосрпска.

A znaš li zašto?
Zato što Hrvatima ne treba vođa, jer sami mogu da se izbore, a nama stoci treba vođa(čoban) jer smo stoka koja nema pojma.
U Hrvata spadnu cene povrća, oni odmah dignu bunu i izbore svoje zahteve a mi samo ćutimo i pušimo karu.

Pa ne znam ko su mu onda bili saveznici ,Srbi ili Hrvati ? Kojima je podario drzavu,na stetu drugih,a nad kojima je izvrsio zlocin ? Opet je gledao svoju korist,saveznici su mu bili i zuti Japanci...

Evo, cisto uzgred da napomenem sta je Hitler rekao 39-e godine:

"Срби су наша јужна словенска браћа, које не смемо да изневеримо!"

Уздравље
A **** im je mater samo tako.

Na sledećim izborima će biti 2 parole:
Evropa ili bolji standard?
tadić ili nikolić?
90% na 10%.
pobediće evropa sa tadićem u fotelji.
evropa se raspada a mi oćemu u nju....e koje smo konjine.

p.s. evropa i ostalo namerno pišem malim slovima jer mi se sve gadi.

p.s.2. ne znam samo ko je Nacističkoj Nemačkoj dao kredit od 100 bilijardi dolara za naoružanje...
Velika Engleska turim im ga majci.

Sve sam ovo pročitao u knigama 2 WW, napisao učesnik u ratu, inače nemac koji je proveo svih 6 godina rata. Napisao je knjigu pred kraj života koju je objavio njegov sin.
Komplet je vredan Boga pitaj koliko jer ima samo par komada u svetu.
Imam ga odatle jer ga je tetak drpio iz Sarajevske biblioteke za vreme zadnjeg rata.

Poslednja izmena:
"Jedna od najvećih jevrejskih laži i podvala o NS pokretu i A.Hitleru je njihova tvrdnja kako su nacional-socijalisti tobož ''mrzeli'' slovenske narode i smatrali ih ''nižom rasom''. Koliko su ove tvrdnje apsurdne dokazuju nekoliko činjenica:

1.Hitler je hteo da asimiluje Slovence, Lužičke Srbe i jedan deo Čeha i da ih pretvori u Nemce. Da li bi on hteo da ih germanizuje da ih je smatrao za ''nižu rasu''? Pa naravno da ne bi.

2.I sami Nemci imaju dosta slovenske krvi... npr. Prusi (južni Nemci) su balto-slovenskog porekla...

3.Sloveni nisu rasni pojam, jer kao što znamo bela arijevska se deli na 5 pod-rasnih tipova:dinarski, nordijski, alpski, istočno-baltički i mediteranski.

4.Sam A. Hitler je spadao u dinarski arijevski pod-tip u koji takođe spada i većina Srba pa kako je pobogu on mogao da mrzi nekoga ko je sličan njemu u rasnom smislu? Takođe, koliko sam ja upoznat, žena Hermana Geringa je bila Čehinja, dakle Slovenka...

5.Da li su nemački nacional-socijalisti verovali u nadmoć nordijske pod-rase? Pa naravno da nisu jer među Nemcima ima samo oko 25% nordijaca, dakle oko 75% populacije su ne-nordijci, i verovanje u nordijsku superiornost bi značilo odbacivanje 3/4 sopstvene populacije...
Novi srpski istoričari tvrde( sa dokazima) da su Nemci naselili slovensku teritoriju i izmešali se mnogo sa stanovništvom...Kao priču čuh i da skorašnja genetska uporedjenja Nemaca i Slovena pokazuju izuzetnu veliku sličnost, još nisam pronašao izvor na Netu ili u štampi...
Po srpskim istoričarima, Prusi su ustvari srpsko (znači proto-slovensko, a ne balkanskosrpsko) pleme Borusi koje je iz Male Azije prešlo da živi na Kritu, a otuda (opis je da su prgavo pleme) otišli na Sever, na današnju teritoriju..Vodja im se zvao Borus...Vreme dogadjanja-prilično mnogo pre pojave Grka na istorijskoj sceni

"Jedna od najvećih jevrejskih laži i podvala o NS pokretu i A.Hitleru je njihova tvrdnja kako su nacional-socijalisti tobož ''mrzeli'' slovenske narode i smatrali ih ''nižom rasom''. Koliko su ove tvrdnje apsurdne dokazuju nekoliko činjenica:

1.Hitler je hteo da asimiluje Slovence, Lužičke Srbe i jedan deo Čeha i da ih pretvori u Nemce. Da li bi on hteo da ih germanizuje da ih je smatrao za ''nižu rasu''? Pa naravno da ne bi.

2.I sami Nemci imaju dosta slovenske krvi... npr. Prusi (južni Nemci) su balto-slovenskog porekla...

3.Sloveni nisu rasni pojam, jer kao što znamo bela arijevska se deli na 5 pod-rasnih tipova:dinarski, nordijski, alpski, istočno-baltički i mediteranski.

4.Sam A. Hitler je spadao u dinarski arijevski pod-tip u koji takođe spada i većina Srba pa kako je pobogu on mogao da mrzi nekoga ko je sličan njemu u rasnom smislu? Takođe, koliko sam ja upoznat, žena Hermana Geringa je bila Čehinja, dakle Slovenka...

5.Da li su nemački nacional-socijalisti verovali u nadmoć nordijske pod-rase? Pa naravno da nisu jer među Nemcima ima samo oko 25% nordijaca, dakle oko 75% populacije su ne-nordijci, i verovanje u nordijsku superiornost bi značilo odbacivanje 3/4 sopstvene populacije...
Novi srpski istoričari tvrde( sa dokazima) da su Nemci naselili slovensku teritoriju i izmešali se mnogo sa stanovništvom...Kao priču čuh i da skorašnja genetska uporedjenja Nemaca i Slovena pokazuju izuzetnu veliku sličnost, još nisam pronašao izvor na Netu ili u štampi...
Po srpskim istoričarima, Prusi su ustvari srpsko (znači proto-slovensko, a ne balkanskosrpsko) pleme Borusi koje je iz Male Azije prešlo da živi na Kritu, a otuda (opis je da su prgavo pleme) otišli na Sever, na današnju teritoriju..Vodja im se zvao Borus...Vreme dogadjanja-prilično mnogo pre pojave Grka na istorijskoj sceni

Pa dobro,nadji samo sta je Hitler mislio o Rusima...Bice ti sve jasno,Rusi su glavni predstavnik slovenskih naroda...

Evo tačke 2. naređenja Beograđanima datog 25.aprila 1941:"Na javnim česmama i ostalim mestima gde čekaju u redu građani,Jevreji se mogu uvrstiti u red tek pošto se ostali građani arijevci snabdeju sa odnosnim potrebama".

Obratite pažnju na reč ARIJEVCI.Govori li vam to nešto?

vo jedan citat iz razgovora između Firera i Dragiše Cvetkovića pre priključenju Kraljevine Jugoslavije paktu troje sila :

„Ја хоћу да знам ваш став, ваше држање у току догађаја који ће наступити. Ја ценим пријатељство Југославије и њен став у току овог рата. Ја ценим херојство српске војске, која је у прошлом рату толико славно бранила слободу и независност свог народа. Она је богата и има све услове да развије до максимума свој проспаритет. Ја сматрам Југославију као једну од водећих држава на Балкану. Моменат је дошао да она узме, у догађајима који ће настати, један потпуно одређен став"

Југ Богдан:
1.Hitler je hteo da asimiluje Slovence, Lužičke Srbe i jedan deo Čeha i da ih pretvori u Nemce. Da li bi on hteo da ih germanizuje da ih je smatrao za ''nižu rasu''? Pa naravno da ne bi

Ne! Pišeš gluposti.
On je hteo sve Srbe i Slovene da prisvoji, napravi nemačke vojnike koje bi slao u najkrvavije vojne poslove, tako bi zastitio nemacko ime a slovensko oprljao i na kraju rata da bi ocistio svet od njih, proterao ih u logore, to je bio plan ali mu nije uspelo.
Tokom rata je bilo mnogo nemačkih oficira koji su sabotirali neke hitlerove planove.
Inače, zna li neko nešto o tajnoj bazi na južnom polu?
naravno da ne. malo je onih koji znaju, sada se pojavljuju neki koji ispituju...i to su saznali iz ove knjige.

Back