Југ Богдан:

Прочитај пост број 90.
О томе је управо и причано,само си ти то рекао на другачији начин.
А то овај глупави БСК не схвата.

Pa i ne liči nam tekst.
Mi nemamo nikakve koristi od toga što bismo spominjali Kosovski boj, i sve starije od 40god...
U Francuskoj prosle god je bila pobuna, niko se nije mešao. Zato što Francuzi imaju svoje JA.
Ove godine rat u Libiji, svi se mešaju jer tamo ima goriva-mnogo para.
Sad pobuna u smrdljivoj Engleskoj, niko se ne meša iz istog razloga kao u Francuza.
Samo se kod nas, naši čmarovi za svaki vetar koji pirne, odmah trče do Londona,Pariza ili Haga da vide šta će,
potpisuju neke "sporazume" a u njima jasno piše da na kraju mi Srbi ispušimo karu.
Ili tako ili nama sankcije...
Kako lepo Poljaci imaju snage i volje. Pre par godina kod njih belaj u politici. Lepo se dogovore i spakuju sve političare u avion, kad se ovaj digo, raneli ga u paramparčad... e to je narod, a ne mi Srbi kao jajare neke se ponašamo i pravimo da ne vidimo šta se dešava, nekako kao da ignorišemo ovu jad i bedu.
Od ovoga se ludi, zato nam je i mladež pukla, stari besni, svi pucamo od jako lošeg života jer nemamo nikakve perspektive.
Zbog novca idemo vani na rad i ne vraćamo se, zato nas i nestake, i treba da nas nestane, jer bolje da nas nema nego da se ovako patimo.