Tinejdžeri i hrana

Ma kakav skup, to je vrlo malešno ako sam dobro videla, stolovi za dvoje :)

Inače, u Tazeu nekuvanom je ok pica al' se trudim da je izbegavam (prošle godine u ovo doba, znači prvi semestar, odvajanje od roditelja i te fore... najela sam se fast fuda kao nikad, ne znam kako mi se nije smučilo), sendviči su mi skroz bezveze, meni to ništa ne izgleda sveže, a uostalom, kad dođete iz Sombora gde ste užinali :mrgreen: tople sendviče s onim namazima koje želite, i ne nađete to nigde u centru... takvi sendviči ne izgledaju nimalo privlačno.

E, ali integralno pecivo s pečurkama ili fetom... super je! :D

Poslednja izmena:
Па пошто постим, сада у обзир долази само поврће и тако та зезања ;) На пример данас сам јео рибље филете, од неке фенси рибе, не знам тачно које, одлични су били, са грашком ;)

Uh, ja sam postila prošle godine božićni post i jela sam gore nego kad ne postim. Ishrana mi se svela na posne sendviče, pizzu i čips. :roll:
Najviše sam ispižđavala na tadašnju cimerku: ja sebi napravim posni ručak, soja, povrće i slične džidža-bidže, ona dolazi s faksa i navali na njega, a ne posti, naravno. :roll:
U suštini, ima šta da se jede, ali je mene mrzelo da se majam po kuhinji tada. A najviše mi je nedostajalo mleko. Meni je grozan nes (hoummejd) bez mleka. Grozan... :cry: i nema sira.. :cry:

Uh, ja sam postila prošle godine božićni post i jela sam gore nego kad ne postim. Ishrana mi se svela na posne sendviče, pizzu i čips. :roll:
Najviše sam ispižđavala na tadašnju cimerku: ja sebi napravim posni ručak, soja, povrće i slične džidža-bidže, ona dolazi s faksa i navali na njega, a ne posti, naravno. :roll:
U suštini, ima šta da se jede, ali je mene mrzelo da se majam po kuhinji tada. A najviše mi je nedostajalo mleko. Meni je grozan nes (hoummejd) bez mleka. Grozan... :cry: i nema sira.. :cry:

..u sta sam se uverila pre par dana...doslo mi je da povratim:neutral:
Jos sam pomesala s nekim likerom,kombinacija fuj fuj!

Postoji sir od biljnog mleka,doduse mislim da je ukus bljuc.

Ljudi ste jeli vi lignje??

Ja imam sad za rucak. . .probala sam malo,meh, nista posebno onako. . .videcu sada . .:confused:

Nisi normalana,bre!:p Lignje su diiiiivne,i jos kad iscedis limun preko njih...:D:D ja sam imala pasulj!:mrgreen:

Meni ne treba dati čokoladu... ne znam da stanem... pojela sam za dva dana dve veeelike Milke od 300 grama... i onda se posle žalim da se debljam... :dash:

Ali kad tako volem čokoladu... :(

Joj,i ja.Uvek prvo pojedem jedan red,i sebi kazem ''Bicu disciplinovana,i ostavicu za kasnije,ili sutra":hahaha:...sutra malo...prodje 15 minuta,ja zakljucim kako nisam pojela dovoljno:hahaha:,i eto nestane tabla za 5 min.:roll:

Koliko sam zadovoljan svojim metabolizmom - toliko sam i nezadovoljan. Od malih nogu mogu da jedem bukvalno sve u apsolutno neograničenim količinama, ali nema teorije da se ugojim.

Буквално исти 'зон ;) Мадаби требало да кренем на неку опасну протеинску дијету да се угојим мало, јер овако обичним храњењем нема шансе... :mrgreen:

Што се тиче поста, није ми неки проблем, навикне се човек... Никад нисам ни био неки екстремни месаџија, тако да ми месо ни мало не недостаје... Једино ми недостају млећни производи, то баш доста конзумирам...

-Тихана
Зар ти ниси атеиста или сам ја то нешто помешао? :confused:

Back