Tinejdžeri i hrana

Ја не волим толико Биг Мек, једем га чисто ето да га испоштујем пошто је то ориџинал трејдмарк МекДоналдса, али не свиђа ми се онолико зелене салате и онај сос његов... Али зато Чизбургер (све варијације истог)... мммммммм.... :heart: :cool:

uuu nixxxe brate, moram se sloziti sa tobom. Cim legne plata idem odmah u mek na Slaviji da se ozderem ko stoka! :mrgreen:

Проблем вас, да кажем ''незадовољних својом тежином'', је што јако ВОЛИТЕ да једете ;) Можда грешим, али капирам да вама полази вода на уста када видите нешто укусно и једва чекате да то једете, јер једноставно то волите. Е кад неко толико воли да једе, нормално да ће да се угоји ;)

m kakve pečurke... čorba od povrća, jeste, al je dominantna cvekla, od toga je onako ljubičasta... sirotinjsko jelo, nabaca se svega od povrća pomalo. uz cveklu, malo pasulja, malo kupusa, šargarepe, malo krompira...

evo recepta.
rf-borsch-46cd7e333bdae_250x187.jpg

2 veľké cibule
2 veľké mrkvy
1 petržlen
1 menší kaleráb
5 zemiakov
1 paradajkový pretlak
2 celé strúčiky cesnaku
1 hlávku kapusty
1/2 hlávky kelu
1 červenú repu
300 g hovädzieho mäsa
300 g bravčového mäsa
1,2 – 1,5 l vývaru
soľ
celú rascu
vegetu
mleté čierne korenie
1 – 2 ČL octu
kyslú smotanu na ozdobenie
cebulja je luk, keleraba, pretpostavljam, kapusta je kupus, červena repa je cvekla, časnek je beli luk, neko černje korenje (crno), mrkve su mrkve, jelte, ostalo ne znam. ocat je sirće.

Poslednja izmena:
Проблем вас, да кажем ''незадовољних својом тежином'', је што јако ВОЛИТЕ да једете ;) Можда грешим, али капирам да вама полази вода на уста када видите нешто укусно и једва чекате да то једете, јер једноставно то волите. Е кад неко толико воли да једе, нормално да ће да се угоји ;)
Ja OBOZAVAM da jedem. :mrgreen: Jako su retki trenutci kad nemam apetiti... Jednom u zivotu mi se desilo da nisam jela cela 3 dana. Otkad pamtim, jela sam i kad sam bila najbolesnija.

Yebiga - ne ide dijeta kad sediš ispred frižidera ili gledaš u šporet.
Juče sam doručkovao u 6 ujutru, sledeći obrok mi je bio kad sam došao uveče u pola 11. Na nogama ceo dan. Jednostavno prezirem neku hranu na brzinu (tipa kupim u pekari i onda idem ulicom i jedem, ne dao Bog da udjem u prevoz ili sednem u auto sa hranom), prijatnije mi je da ne jedem ništa onda nego da se hranim tako kao stoka...

Back