Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Pa jedi nešto u Tazeu.... onom kuvanom... 
ja sam danas jela restovani krompir i bilo je baš dobro.
Ili sam samo bila gladna.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja obzavam kuvani Taze. Sad sam smazala cufte s pireom, prebranac i salatu.Pa jedi nešto u Tazeu.... onom kuvanom...

Koliko znam to je jedini. Ja tamo uzimam klopu.a gdi je taj kuvani Taze? Znam da ima neki tu u Vasinoj kod filozofskog?
***, koliko sam se najela, nije mi dobro vec 3 sata. 

tople sendviče s onim namazima koje želite, i ne nađete to nigde u centru... takvi sendviči ne izgledaju nimalo privlačno.
i nema sira.. 
Ma kakav skup, to je vrlo malešno ako sam dobro videla, stolovi za dvoje![]()

Uh, ja sam postila prošle godine božićni post i jela sam gore nego kad ne postim. Ishrana mi se svela na posne sendviče, pizzu i čips.
Najviše sam ispižđavala na tadašnju cimerku: ja sebi napravim posni ručak, soja, povrće i slične džidža-bidže, ona dolazi s faksa i navali na njega, a ne posti, naravno.
U suštini, ima šta da se jede, ali je mene mrzelo da se majam po kuhinji tada. A najviše mi je nedostajalo mleko. Meni je grozan nes (hoummejd) bez mleka. Grozan...i nema sira..
![]()

Koliko sam zadovoljan svojim metabolizmom - toliko sam i nezadovoljan. Od malih nogu mogu da jedem bukvalno sve u apsolutno neograničenim količinama, ali nema teorije da se ugojim.

Ljudi ste jeli vi lignje??
Ja imam sad za rucak. . .probala sam malo,meh, nista posebno onako. . .videcu sada . .![]()
Lignje su diiiiivne,i jos kad iscedis limun preko njih...
Meni ne treba dati čokoladu... ne znam da stanem... pojela sam za dva dana dve veeelike Milke od 300 grama... i onda se posle žalim da se debljam...
Ali kad tako volem čokoladu...![]()
...sutra malo...prodje 15 minuta,ja zakljucim kako nisam pojela dovoljno
,i eto nestane tabla za 5 min.Koliko sam zadovoljan svojim metabolizmom - toliko sam i nezadovoljan. Od malih nogu mogu da jedem bukvalno sve u apsolutno neograničenim količinama, ali nema teorije da se ugojim.