Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Pa jedi nešto u Tazeu.... onom kuvanom... 
ja sam danas jela restovani krompir i bilo je baš dobro.
Ili sam samo bila gladna.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja obzavam kuvani Taze. Sad sam smazala cufte s pireom, prebranac i salatu.Pa jedi nešto u Tazeu.... onom kuvanom...

Koliko znam to je jedini. Ja tamo uzimam klopu.a gdi je taj kuvani Taze? Znam da ima neki tu u Vasinoj kod filozofskog?
 ***, koliko sam se najela, nije mi dobro vec 3 sata.
 ***, koliko sam se najela, nije mi dobro vec 3 sata. 

tople sendviče s onim namazima koje želite, i ne nađete to nigde u centru... takvi sendviči ne izgledaju nimalo privlačno.
 tople sendviče s onim namazima koje želite, i ne nađete to nigde u centru... takvi sendviči ne izgledaju nimalo privlačno.
 На пример данас сам јео рибље филете, од неке фенси рибе, не знам тачно које, одлични су били, са грашком
 На пример данас сам јео рибље филете, од неке фенси рибе, не знам тачно које, одлични су били, са грашком 

i nema sira..
 i nema sira.. 
Ma kakav skup, to je vrlo malešno ako sam dobro videla, stolovi za dvoje

Uh, ja sam postila prošle godine božićni post i jela sam gore nego kad ne postim. Ishrana mi se svela na posne sendviče, pizzu i čips.
Najviše sam ispižđavala na tadašnju cimerku: ja sebi napravim posni ručak, soja, povrće i slične džidža-bidže, ona dolazi s faksa i navali na njega, a ne posti, naravno.
U suštini, ima šta da se jede, ali je mene mrzelo da se majam po kuhinji tada. A najviše mi je nedostajalo mleko. Meni je grozan nes (hoummejd) bez mleka. Grozan...i nema sira..

Koliko sam zadovoljan svojim metabolizmom - toliko sam i nezadovoljan. Od malih nogu mogu da jedem bukvalno sve u apsolutno neograničenim količinama, ali nema teorije da se ugojim.

Ljudi ste jeli vi lignje??
Ja imam sad za rucak. . .probala sam malo,meh, nista posebno onako. . .videcu sada . .
 Lignje su diiiiivne,i jos kad iscedis limun preko njih...
  Lignje su diiiiivne,i jos kad iscedis limun preko njih...
 ja sam imala pasulj!
 ja sam imala pasulj! 
 Meni ne treba dati čokoladu... ne znam da stanem... pojela sam za dva dana dve veeelike Milke od 300 grama... i onda se posle žalim da se debljam...
Ali kad tako volem čokoladu...
 ...sutra malo...prodje 15 minuta,ja zakljucim kako nisam pojela dovoljno
...sutra malo...prodje 15 minuta,ja zakljucim kako nisam pojela dovoljno ,i eto nestane tabla za 5 min.
,i eto nestane tabla za 5 min.
Koliko sam zadovoljan svojim metabolizmom - toliko sam i nezadovoljan. Od malih nogu mogu da jedem bukvalno sve u apsolutno neograničenim količinama, ali nema teorije da se ugojim.
 Мадаби требало да кренем на неку опасну протеинску дијету да се угојим мало, јер овако обичним храњењем нема шансе...
 Мадаби требало да кренем на неку опасну протеинску дијету да се угојим мало, јер овако обичним храњењем нема шансе...