Tinejdžeri i hrana

Ma sta fali pljeskavici sa kecapom i majonezom?

A pomfrit i kecap, ide li to zajedno ili ne?

Kad smo vec kod mesanja ja ne volim sir i jogur tacnije burek sa sirom i jogurt. Mislim u cemu je poenta jesti sir i piti jogurt?

MAJONEZ???

I jos na pizzi???

Majonez je nesto najodvratnije sto je ljudski rod izmislio, vece zlo od atomske bombe

180751107v8_350x350_Front.jpg

Ali ajde o ukusima se ne raspravlja...

Well, mojenz je mnogo dobar ja ga mnogo volim ali na sendvicu, krompirice, pizzu. . .ovak' samo majonez, to vala ne mogu. . .mada prestala sam majonez nesto da jedem :mrgreen:. . .so. . .oh god i ate beans again. . aaaaaaah, i don't know what's this. . .happy times for me. . jeeej

Al' što sam pre mesec dana jeo jednu domaću lepinju a u njoj pršuta i kačkavalj...No pusti dodatke,lepinja je bila nešto posebno!:super:Da je ne bi kvario pomenutom hranom,pojeo sam je pre a lepinju ostavio za kraj.Da znate samo koja je to milina,morali bi da probate jer vam ovako ne mogu opisat'.:worth:Pre pola sata sam se setio toga i evo,gnjavim druga da mi da recept.:lol:

Majonez je najvechi zachepljivach krvni sudova koji postoji!!! Ja ga ne jedem, takodje moze na sendvich ponekad.
Al zato je senf ultra zdrav, i nauchila sam da ga volim i sad bash volim da ga jedem uz virshle npr. :mrgreen:

Mada je beli Twix mnogo mnogo dobar
Beli Twix je extra!
Bljak! :confused:
Kao prženi šećer.

Juce sam morala da jedem cevape sa ajvarom,da ne bih smrdela na luk ceo dan...

Ej,cevapi bez luka....:neutral::roll::hahaha: ko da nisam jela..
Slažem se! :D

Cevapi bez luka nikako..jedino smrad...
Ali super je kad jedes sa nekim pa oboje jedete luk jer se onda to neutralise..ne osecate se medjusobno haha.
I s ovim se slažem. Tako smo dragi i ja na Beer festu. :heart:

sve bih ja vas u studentsku menzu kod tri kostura. :P
Hm, a šta fali toj menzi?
Jela sam u njoj (najbliža mi je fakultetu) i uopšte nije strašno.
Doduše, ako dođeš kasnije, bude hladno, ali kvalitet hrane je zadovoljavajuć.

I ja hocu da idem u menzu. :)
Pa šta te sprečava? :)
Moj drug s Brda ruča u menzi pošto se kod njega ne pravi ručak. :lol:
Ako hoćeš da vadiš karticu, možeš da kupuješ samo ručkove, a ako hoćeš i doručak i večeru, onda platiš nekome pas ga vučeš za rukav da te vodi, ili nabaviš karticu od nekog ko ne jede u menzi, a ima ih sigurno, i uplaćuješ.
Hrana pristojna, jestiva, a nadasve jeftina.

Pire iz kesice ROCKS!!!
:eek: :eek: :eek:
Nikako! NIKAKO!!!
To je nešto najodvratnije!
To je polutečno, zaboga!!!
:eek:

Da se ne lazemo, ja bih se prvi hranio samo tabletama, kad bi to tako moglo (:
Eeee, to nikad ;)

Ма какве таблете бре!? САМО ХРАНА :mrgreen:

Индекс сендвичи (који не постоје ван Новог Сада), нешто најукусније што таблета не може да замени :) Бегешари, цркните без индекса! :twisted:
Reci mi kakav je to sendvič, pošto sam ja tako nešto jela par puta preko puta moje gimnazije, al' je bilo mnogo skupo.

shushu:
Ali zato sendvichi kod Bucka (u Beogradu)... sa pilecom salatom... mmmmmmmmm....
Cimerka me odvela jednom na pizzu (ja da probam, ona da jede, pošto ona ne jede takve stvari u ne-doba.... jaooo ljudi, kakav je to režim ishrane, to je katastrofa... pre par godina je bilo bože-pomozi zdravo, ali sad... cura će da se pretvori u hranu za hrčke) u Bucka, kao, svi sa pravnog tamane tu pizzu, kažu da je najbolja... Prvo - pizza nije ništa posebno, a drugo, uopšte ne razumem poentu svih onih preliva i salata i go*ana koja se stavljaju na nju... na pizzu se stavlja kečap i tačka! :lol:

Sto su mi komicni ovi koji nabrajaju svaki dan sta su jeli ;P smor ;P
evo ovako ,moj spisak onoga sto OBOZAVAM :D : sarma,punjene paprike,krompir u svakom obliku ,na svaki nacin,sarmice od zelja,pirinac(koji moj tata kad zacini,znaci nije mi dobro),piletina,pljeskavice,cevapi,paste(ali prvenstveno italijanske,ne ove nase kako vole da useru),pizza,lazanje,pasta sa PESTO sosem,pecurke u pavlaci sa piletinom,grasak,kukuruz,tunjevina,oslic,obozavm onu kupovnu pilecu salatu DO JAJA sto pravi,mmmm,kineska kuhinja,tajlandska,indijska,libanska(sve to pravi moj tata pa znam,mmm),ruska salata,ona italijanska sa makaronima,sunkom,sirom i majonezom,FORNETI mmm i to sa kulenom,sunkom i sirom,fetom...mmm,proja,gibanica,burek,pogaca sa sirom koju moja mama pravi...Za sad sam se samo ''toliko'' toga setila :P jedino sto ORGANSKI ne podnosim je patlidzan,od njega mi se povraca,ne volim ni morske plodove, ni kelj,ostalo sve moze :mrgreen:
A od slatkog mmm torta od piskota,zito sa slagom,padobranci,vanilice,londonske stanglice,cokoladni kolac,bajadere,kesten torta,jafa torta,ma torte :P cokolada,onda onaj kao petite beure sa cokoladom odozgo,mini plazma sa cokoladom,a i obicna moze :D palacinke i slatke i slane(slane zaboravih),jafa keks,magdalenice,SLADOLED, ajojojjjjjjjjjjjjjjj ne mogu vise da nabrajam hahahahha posto sam ionako ''malo'' rekla :P
e da ko zivi u beogradu neka ide u Njamburger,tu na vracaru kod mene,po meni prave najjbolje pljeskavice,a da su samo 130 din....mmmm odoh dok nisam umrla :mrgreen:
Ovo je bilooo... :eek:
Sad sam gladna.

Joj,uz sve sto jedem,ja moram hleb da jedem:(..ne mogu bez njega:dash:
Eeee, ja nikako...
Jedem hleb samo uz sarme, punjene paprike, pasulj (nekako mi se povraća kad nema hleba :confused:) i eventualno ako jedem neki namaz za doručak. A to je jako retko. U principu, hleb kupujem jednom u dva meseca.

CUla sam da su dobre pljeskavice u Delta Citiju,nikad nisam jela,ali su mi rekli...A svojevremeno je Karadjordjeva snicla bila fenomenalna u sad vec zatvorenom belom kiosku....Samo sam je tamo jela i zatvorise :cry: A kolika im je samo becka bila,ja ne znam ko je ono jeo :O
Ne samo u Duffu, u Delti ima svaaaaaaaaaaašta doooooobroooo... voda na usta.....

Pokusavam da smrsam i upravo sam odbila rucak...Paprike su bile u pitanju.Przene.Meni omiljene....
Nećeš smršati odbijajući ručak. Traži zdraviji način. ;)

Ja sam, uzgred, ovaj vikend bila kod kuće... :heart:
pečeni som
pohovani losos
pomfrit
tartar sos
pa uveče slava
pa sutradan belo meso
:heart:
Lepo je trebalo da upišem učiteljski u Somboru...

Ja sam pre mnogo jela majonez u svakom sendvicu, sve, sve. . .sad manje, volim kuci na pizzu da stavim kad jedem, i na salami ili kad ima mesko neko :mrgreen:. . .ali manje jedem. . eee aaa senf je naj ali najbolji uz virsle i ovako i u hot dog. . .najbolje. .uh, mmmm

Pa šta te sprečava? :)
Moj drug s Brda ruča u menzi pošto se kod njega ne pravi ručak. :lol:
Ako hoćeš da vadiš karticu, možeš da kupuješ samo ručkove, a ako hoćeš i doručak i večeru, onda platiš nekome pas ga vučeš za rukav da te vodi, ili nabaviš karticu od nekog ko ne jede u menzi, a ima ih sigurno, i uplaćuješ.
Hrana pristojna, jestiva, a nadasve jeftina.
Ma znam, drugarica hoce da me vodi, al ja mogu samo dvaput nedeljno i to u gradu, jer je ruchak uvek u vreme faxa. al cu ici nekada...

:eek: :eek: :eek:
Nikako! NIKAKO!!!
To je nešto najodvratnije!
To je polutečno, zaboga!!!
:eek
Jaooo, ne lupaj! :) Moze da se napravi jako dobro. Stavish dovoljno putera, mleka i dodash iz kesice koliko ti hocesh i bude savrsheno. Njam njam

Eeee, ja nikako...
Jedem hleb samo uz sarme, punjene paprike, pasulj (nekako mi se povraća kad nema hleba :confused:) i eventualno ako jedem neki namaz za doručak. A to je jako retko. U principu, hleb kupujem jednom u dva meseca.
U pa svaka chast. Ja ne jedem hleb samo kad postoji pire, pirinach i sl uz hranu. A i sendviche jedem.

Ne samo u Duffu, u Delti ima svaaaaaaaaaaašta doooooobroooo... voda na usta.....
:confused: Kao shta? Mek, KFC, pljeskavice i gomilu junk food-a.

Ja sam, uzgred, ovaj vikend bila kod kuće... :heart:
pečeni som
pohovani losos
pomfrit
tartar sos
pa uveče slava
pa sutradan belo meso
:heart:
Lepo je trebalo da upišem učiteljski u Somboru...
Jaooooo, njaaaaam. Koja klopa...

@tečni pire
Nisam nikad sama pravila, pravili su mi. Možda je zaista njihova krivica a ne krompirova, ali hvala lepo, mamin je najbolji (iako nisam ljubitelj), to se u mojoj kući neće jesti. :cool:

@Delta city
Me :heart: junk food! :lol:

Slazem se u potpunosti, sto se pirea tice, kao da jedes nakvaseni stiropor! Nego lepo uzme covek, zavrne rukave, pa ljusti, onda kuvaj pa gnjeci i mesaj sa mlekom i puterom i vegetom... Jes veliki rad al je nagrada adekvatna!

Spremam bakin jogurt i caj upravo:mrgreen:

Ma sta fali pljeskavici sa kecapom i majonezom?

A pomfrit i kecap, ide li to zajedno ili ne?

Kad smo vec kod mesanja ja ne volim sir i jogur tacnije burek sa sirom i jogurt. Mislim u cemu je poenta jesti sir i piti jogurt?

Zasto?Bas lepa kombinacija,stapaju se onako:D

I da dodam da je Tommy majonez nesto naajdivnije(to je rec zar ne?:lol:).

Eeee, ja nikako...
Slabo jedeš hleb? Dnevno pojedem otprilike hleb i po, jednostavno to je obavezan sastojak ama baš baš svakog obroka.

Što se namaza tiče, kečap nikako ne stavljam na kupovnu picu. Majoznez volim, a posebno obožavam onaj Knorr sa maslinovim uljem. Prezirem one light varijante bez jaja. :confused: Tartar sos takodje obožavam, ide uz sve, a uvek se setim one čuvene rečenice "piletina u tartar sosu...". :mrgreen:

Back