Tinejdžeri i hrana

Mi smo se vecito zezali na racun toga sto kerovi lutalice nekim cudom masovno nestaju sa telepa...pogled pun krivnje upucen ka Kiletu...Ko zna kakvo je meso trpao....:D

a sto se tice kerova meni su najsumnjivije bile one pica kifle sa nekim neidentifikovanim mlevenim mesom u njima

To me podseti na ono kad je jedan moj pajtos kupio pljeskavicu negde u Zhelezniku.

Kazhe mu drugi :

- Ne bih ja to jeo.

- Zashto?

- Vidish onog psa tamo?

- Da.

- Juche su bila dva.

Kad smo kod pljeskavica, ja od priloga uzimam sve. Uz shto vishe ljute aleve paprike.

Tina, jel' beshe u Duff-u mozhe da se kupi takozvani "opanak"? To je ona velika pljeska od, chini mi se, 200 dinara. Ili je pre bila 200, ne znam kol'ko je sad. A valjda svake prve subote u mesecu je popust 50 %, pa mi planiramo vec neko vreme da odemo te jedne prve subote da se najedemo ljudski. Shto ce reci, k'o svinje debele masne.

Kad smo kod pljeskavica, ja od priloga uzimam sve. Uz shto vishe ljute aleve paprike.

Tina, jel' beshe u Duff-u mozhe da se kupi takozvani "opanak"? To je ona velika pljeska od, chini mi se, 200 dinara. Ili je pre bila 200, ne znam kol'ko je sad. A valjda svake prve subote u mesecu je popust 50 %, pa mi planiramo vec neko vreme da odemo te jedne prve subote da se najedemo ljudski. Shto ce reci, k'o svinje debele masne.

Јесте опанак има у Дафу... А како волим кад је првог викенда у месецу попуст 50%, још кад се потрефи да је текма тада... мммм... :)

Иначе јако мрзим кад се неко бахати са прилозима, ставља све као да никад није јео... Ако је бесплатно не значи да мора све да се узме...

Јесте опанак има у Дафу... А како волим кад је првог викенда у месецу попуст 50%, још кад се потрефи да је текма тада... мммм... :)

Иначе јако мрзим кад се неко бахати са прилозима, ставља све као да никад није јео... Ако је бесплатно не значи да мора све да се узме...

Chuo sam da sam tu uzimash priloge. Ne znam, ovde gde ja kupujem sve sami Pirocanci rade kad su u pitanju prilozi. A ima jedno katastrofa mesto, u kom ti praktichno uvale cuftu u onu lepinju, koja je ujedno poluzhiva, i onda ti 5 minuta zhvacesh testo dok ne dodjesh do samog mesa, koje je, kao shto rekoh, u sushtini lopta.

:lol: Jes´, ko shto kaze Nixx. Ja ne jedem tu, al svi moji drugovi se ubijaju te subote od pljeskavica... Budale.

Chuo sam da sam tu uzimash priloge. Ne znam, ovde gde ja kupujem sve sami Pirocanci rade kad su u pitanju prilozi. A ima jedno katastrofa mesto, u kom ti praktichno uvale cuftu u onu lepinju, koja je ujedno poluzhiva, i onda ti 5 minuta zhvacesh testo dok ne dodjesh do samog mesa, koje je, kao shto rekoh, u sushtini lopta.

Где ти једеш јб.т? :mrgreen:
Нема више то у Дафу, пре је могло сам да стављаш прилоге, сад ти они стављају ;)

sto se tice priloga kada je dobro i kvalitetno mesoi onda uzimam obicno samo luk ,kajmak ,mozda urnebes i jos neka sezonska salata(ljuta paprika obavezno ) , a ako je meso lose ili osrednje onda se tu vec sire kombinacije da se zabasuri ukus :mrgreen:
mada mi je gadno kada vidim da neko trpa kecap i majonez u pljesku :thumbdown:

tacno tako aj jos u sendvice moze al na rostilj nikakako ,kao ni majonez uostalom , recimo u Italiji isto tako zgrazavaju kada trazis kecap na picu , jednom mom drugu je u Firenci prodavac u piceriji besno rekao "idi u Mek ako hoces kecap na picu " :lol:

Ма то је лоше скроз... На пицу треба кечап и то онај домаћи по могућности ;)
А у сендвич кечап не могу да смислим, пеглира ми се од саме помисли на то...

Где ти једеш јб.т? :mrgreen:

Ovde na Novom Beogradu. Ima 5 mesta u blizini gde mogu da uzmem pljeskavicu. Cene se krecu od 100 do 180. Na jednom ti uvale cuftu u zhivu lepinju, kao shto rekoh.

Pored toga, ima jedan Mek. Ne jedem tamo. Skupo do *****. Trebalo bi mi jedno barem hiljadu kinti da se najedem k'o chovek.

Нема више то у Дафу, пре је могло сам да стављаш прилоге, сад ти они стављају ;)

Meni dok su ortaci opisivali kako su stavljali priloge, bilo mi zhao vlasnika Duff-a. To je naprosto bilo nehumano.

sto se tice priloga kada je dobro i kvalitetno mesoi onda uzimam obicno samo luk ,kajmak ,mozda urnebes i jos neka sezonska salata(ljuta paprika obavezno ) , a ako je meso lose ili osrednje onda se tu vec sire kombinacije da se zabasuri ukus
mada mi je gadno kada vidim da neko trpa kecap i majonez u pljesku

Od priloga mi je omiljena pomenuta aleva. Pored toga, voledem sa shto vishe zelene salate.

@kechap.

Moje detinjstvo su obelezhili hot-dogovi sa kechapom i senfom.

Back