Sto su mi komicni ovi koji nabrajaju svaki dan sta su jeli ;P smor ;P
evo ovako ,moj spisak onoga sto OBOZAVAM

: sarma,punjene paprike,krompir u svakom obliku ,na svaki nacin,sarmice od zelja,pirinac(koji moj tata kad zacini,znaci nije mi dobro),piletina,pljeskavice,cevapi,paste(ali prvenstveno italijanske,ne ove nase kako vole da useru),pizza,lazanje,pasta sa PESTO sosem,pecurke u pavlaci sa piletinom,grasak,kukuruz,tunjevina,oslic,obozavm onu kupovnu pilecu salatu DO JAJA sto pravi,mmmm,kineska kuhinja,tajlandska,indijska,libanska(sve to pravi moj tata pa znam,mmm),ruska salata,ona italijanska sa makaronima,sunkom,sirom i majonezom,FORNETI mmm i to sa kulenom,sunkom i sirom,fetom...mmm,proja,gibanica,burek,pogaca sa sirom koju moja mama pravi...Za sad sam se samo ''toliko'' toga setila

jedino sto ORGANSKI ne podnosim je patlidzan,od njega mi se povraca,ne volim ni morske plodove, ni kelj,ostalo sve moze

A od slatkog mmm torta od piskota,zito sa slagom,padobranci,vanilice,londonske stanglice,cokoladni kolac,bajadere,kesten torta,jafa torta,ma torte

cokolada,onda onaj kao petite beure sa cokoladom odozgo,mini plazma sa cokoladom,a i obicna moze

palacinke i slatke i slane(slane zaboravih),jafa keks,magdalenice,SLADOLED, ajojojjjjjjjjjjjjjjj ne mogu vise da nabrajam hahahahha posto sam ionako ''malo'' rekla

e da ko zivi u beogradu neka ide u Njamburger,tu na vracaru kod mene,po meni prave najjbolje pljeskavice,a da su samo 130 din....mmmm odoh dok nisam umrla