Tinejdžeri i hrana

Majonez se ne pravi od maja, nego od jaja i zato treba da se zove jajonez :ok:

Ja stvarno ne volim da se ponavljam, a vi gospodine zivite u iluziji

Slika govori 1000 reci

180751107v8_350x350_Front.jpg

Ali ajde o ukusima se ne raspravlja...

Što se namaza tiče, kečap nikako ne stavljam na kupovnu picu. Majoznez volim, a posebno obožavam onaj Knorr sa maslinovim uljem. Prezirem one light varijante bez jaja. :confused: Tartar sos takodje obožavam, ide uz sve, a uvek se setim one čuvene rečenice "piletina u tartar sosu...". :mrgreen:
Kad sam rekla namazi, mislila sam na sirne namaze, na paštetu npr... :)
Kečap takođe ne stavljam na pizzu u gradu.
Kod kuće, kako kad.

Ja sam chula da su zmije super ukusne. I zabe. I skakavci. Moj cale jeo przene skakavce, kaze da su kao chips. :)
Zapravo kao girice. Tu pricu znam od jako davno i promaklo mi je izedanje skakavaca za malo... trebao sam da idem u neki kamp za klince, nesto na foru izvidjaci, samo sto je bilo u organizaciji 63. padobranske. Program osmisljen za upoznavanje sa tehnikama prezivljavanja, orjentacije iopste socijalizacije dece sa prirodom.
E tu je bila kao specijalna fora, egozticni meni, tipa skakavci i sl... (:

Ne znam, taj chovek shta sve nije jeo... On tako putuje i jede samo po ulici, njihove ˝specijalitete˝. Kaze da nikad nije imao problema, i samo jednom je otishao u neki fensi restoran i tada je dobio trovanje. :lol:

Ne, al sam gledala na E! kanalu, tipa ˝100 najupechatljivijih momenata na TV˝, i bio je jedan, neka emisija tipa ˝I´ll do anything...˝ gde su tru takmichara ladno jeli- bubashvabe (ali one mnogo velike), crve, gliste i shta sve ne. Grozno.

Stvari koje ne volim:
iznutrice (crevca, jetra, džigerica može), mozgove i srca, pečurke (gledam da ih eskiviram što više), punjene tikvice (jedino u tom obliku ih ne volim), pohovani karfiol... Malo toga ne volim.
Ekskluzivne životinje i jela nisam probao, a iskreno - i nemam neku želju.
Krompir-pire je najbolji kada uz njega ispržiš neko meso, pa onda na kraju sam pire preliješ preostalim uljem iz tiganja u kome si pržio. Uh, masno i slasno. :D
Volim ljuto, slano, kiselo, prepečenije, uopšte volim te jače ukuse ako dolaze iz domaće kuhinje.

Pržiš papriku i luk. Na pola prženja dodaš seckani paradajz i njega pržiš. Na kraju umutiš dva jaja i njih dodaš, pa sve to zajedno pržiš.
Kao salatu koristiš svež paradajz, može i sveža paprika, mada ni jogurt ne ide loše.
Nije to za ove ženske koje vode računa o liniji....

Back