Tinejdžeri i hrana

@Nixxx
Ja ne volim te index sendviche...
Ali zato sendvichi kod Bucka (u Beogradu)... sa pilecom salatom... mmmmmmmmm....
E, reci mi, gde ima u Novom Sadu dobar roshtilj? Znachi da se pravi na cumur, a ne onaj yebeni elektrichni na kojem meso ima ukus gume?

Па ти стварно ниси нормална... :confused: Где једеш ти је.боте? Па ја не знам где у граду има електрични, а ти га нашла! Добре пљеске су ти у Буби Грилу, Обеликсу, Сарајевском, Гуд Фуду. Дубочици, Фламингу, Грилу 5... Има кол'ко 'оћеш... ;)

Kraj moje gimnazije u NS je bio neki MCKille i Kile je imao najbolje Index sendvice an svetu...mada imao je i one pregazene. Ti su moji omiljeni.
Ah Kile....mogla bih sutra do Lazine da jedem

taj Kile je najveci trovac kod koga sam jeo u zivotu ,kada se setim ona razvodnjene mesavine pavlake ,majoneza i kecapa koju trpa u svaki sendvic i one gnjecave socijalne kifle krene mi pegla :mrgreen: mada sve jedno budi uspomenu na srecne gimnazijske dane :ok: posle 4 piva i par dzojusa na odmorima i Kiler je bio dobar :lol:

Gril 5 mi je grozan.
Ovo ostalo ne znam gde je.
Nixx, adrese mi trebaju :p

Буби Грил - Северна трибина стадиона Војводине и Булевар Краља Петра Првог код Сајма
Обеликс - Футошка улица, код Сателита и Краљевића Марка преко пута СУП-а
Сарајевски - Темеринска улица, поред пекаре Виолета
Гуд Фуд - Јеврејска улица, поред Синагоге
Дубочица - Паркинг код Сајма, поред фудбалског терена
Фламинго - Код футошке пијаце

Грил 5 - ИСКЉУЧИВО на Детелинари ;)

Буби Грил - Северна трибина стадиона Војводине и Булевар Краља Петра Првог код Сајма
Обеликс - Футошка улица, код Сателита и Краљевића Марка преко пута СУП-а
Сарајевски - Темеринска улица, поред пекаре Виолета
Гуд Фуд - Јеврејска улица, поред Синагоге
Дубочица - Паркинг код Сајма, поред фудбалског терена
Фламинго - Код футошке пијаце

Грил 5 - ИСКЉУЧИВО на Детелинари ;)

ovaj je najbolji ubedljivo ,drze isti odlican kvalitet vec 10 i kusur godina :ok: Dubocica i Bubi su se opasno oskrnavili u poslednje vreme
inace najbolji cevapi u gradu su trenutno u novootvorenoj bosanskoj djevabdzinici Momo -021 ispod severne tribine prema istoku , pored Pronta ,malo su skuplji ali zato razvaljuju kako su dobri

@Nixx
Gud Fud bre???
Bljak.
Ja kad god nocu idem sa svirke tu nemaju normalne lepinje nego ti valjaju neke kiflice, imaju mali izbor premaza a i pljeske su im budzave...

Obelix ima dobre pljeske, to mi je u komsiluku. I Xl ,isto u komsiluku...
Onda u Laze Teleckog ima onaj fin rostilj....
Mnjam mnjam

@Al Bundy:D
Sta znam meni je Kile bio super..doduse ja sam svoj uvek narucivala extra pregazen tako da ne bih ni osetila da je zatrovan:D
Mi smo se vecito zezali na racun toga sto kerovi lutalice nekim cudom masovno nestaju sa telepa...pogled pun krivnje upucen ka Kiletu...Ko zna kakvo je meso trpao....:D

nisam davno isao tamo a zavrsio sam skolu pre 6 godina tako da ne znam ,mozda se popravio kasnije , a sto se tice kerova meni su najsumnjivije bile one pica kifle sa nekim neidentifikovanim mlevenim mesom u njima :lol:
jeo sam danas index u Mc Pjoletu i odmah mogu reci -nikad vise , dzaba im tradicija i poznato ime kada im se kvalitet srozao totalno
e da skoro se otvorio i novi Giros u Maksima Gorkog pored novog Caribica i mogu reci da je sasvim dobar i preporucujem ga svima :D

CUla sam da su dobre pljeskavice u Delta Citiju,nikad nisam jela,ali su mi rekli...A svojevremeno je Karadjordjeva snicla bila fenomenalna u sad vec zatvorenom belom kiosku....Samo sam je tamo jela i zatvorise :cry: A kolika im je samo becka bila,ja ne znam ko je ono jeo :O

@Nixx
Gud Fud bre???
Bljak.
Ja kad god nocu idem sa svirke tu nemaju normalne lepinje nego ti valjaju neke kiflice, imaju mali izbor premaza a i pljeske su im budzave...

Obelix ima dobre pljeske, to mi je u komsiluku. I Xl ,isto u komsiluku...
Onda u Laze Teleckog ima onaj fin rostilj....
Mnjam mnjam

Једино што су у Гуд Фуду лепиње хладне, тачније не греју их, али су мени јако укусне и имају сусама одгоре :) А шпикована пљескавица сабија колико је укусна, и цене су најниже у граду ;) ИксЕл има лепе пљеске једном сам само јео тамо и свидело ми се...

А за роштиљ у Лазе Телечког, ако мислиш на онај преко пута играонице ''Кум'', немам речи :eek: Па ја мислим да је то један од најгорих роштиља у граду, пљескавице смрде на лој, хигијена је критична, одвратно...

Back