Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Nisi probao Hot Good sendviche... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Сад кад би назвао све бегешаре из именика ако би двоје знало шта је то, је.беш ми све
 Сад кад би назвао све бегешаре из именика ако би двоје знало шта је то, је.беш ми све  
  Вода ми пошла на уста, идем да једем
 Вода ми пошла на уста, идем да једем 
Ма какве таблете бре!? САМО ХРАНА
Индекс сендвичи (који не постоје ван Новог Сада), нешто најукусније што таблета не може да замениБегешари, цркните без индекса!

Онда дођи у Нови Сад и једи индекс сендвич у Лиманском грилу или у Планет грилу па дај свој суд

Svinjo debela
Ajde odmah na dijetu od sad je junk food (fast food) kakan za tebe

Ма какве таблете бре!? САМО ХРАНА
Индекс сендвичи (који не постоје ван Новог Сада), нешто најукусније што таблета не може да замениБегешари, цркните без индекса!

Juche samo jedan.Koliko ti Kaprija jedes dnevno dete..Pretvorices se u sladoled
 Ne, ja to u poslednje vreme krenula da tamanim. PMS, nadam se...
 Ne, ja to u poslednje vreme krenula da tamanim. PMS, nadam se... 

: sarma,punjene paprike,krompir u svakom obliku ,na svaki nacin,sarmice od zelja,pirinac(koji moj tata kad zacini,znaci nije mi dobro),piletina,pljeskavice,cevapi,paste(ali prvenstveno italijanske,ne ove nase kako vole da useru),pizza,lazanje,pasta sa PESTO sosem,pecurke u pavlaci sa piletinom,grasak,kukuruz,tunjevina,oslic,obozavm onu kupovnu pilecu salatu DO JAJA sto pravi,mmmm,kineska kuhinja,tajlandska,indijska,libanska(sve to pravi moj tata pa znam,mmm),ruska salata,ona italijanska sa makaronima,sunkom,sirom i majonezom,FORNETI mmm i to sa kulenom,sunkom i sirom,fetom...mmm,proja,gibanica,burek,pogaca sa sirom koju moja mama pravi...Za sad sam se samo ''toliko'' toga setila
 : sarma,punjene paprike,krompir u svakom obliku ,na svaki nacin,sarmice od zelja,pirinac(koji moj tata kad zacini,znaci nije mi dobro),piletina,pljeskavice,cevapi,paste(ali prvenstveno italijanske,ne ove nase kako vole da useru),pizza,lazanje,pasta sa PESTO sosem,pecurke u pavlaci sa piletinom,grasak,kukuruz,tunjevina,oslic,obozavm onu kupovnu pilecu salatu DO JAJA sto pravi,mmmm,kineska kuhinja,tajlandska,indijska,libanska(sve to pravi moj tata pa znam,mmm),ruska salata,ona italijanska sa makaronima,sunkom,sirom i majonezom,FORNETI mmm i to sa kulenom,sunkom i sirom,fetom...mmm,proja,gibanica,burek,pogaca sa sirom koju moja mama pravi...Za sad sam se samo ''toliko'' toga setila  jedino sto ORGANSKI ne podnosim je patlidzan,od njega mi se povraca,ne volim ni morske plodove, ni kelj,ostalo sve moze
 jedino sto ORGANSKI ne podnosim je patlidzan,od njega mi se povraca,ne volim ni morske plodove, ni kelj,ostalo sve moze 
 cokolada,onda onaj kao petite beure sa cokoladom odozgo,mini plazma sa cokoladom,a i obicna moze
 cokolada,onda onaj kao petite beure sa cokoladom odozgo,mini plazma sa cokoladom,a i obicna moze  palacinke i slatke i slane(slane zaboravih),jafa keks,magdalenice,SLADOLED, ajojojjjjjjjjjjjjjjj ne mogu vise da nabrajam hahahahha posto sam ionako ''malo'' rekla
 palacinke i slatke i slane(slane zaboravih),jafa keks,magdalenice,SLADOLED, ajojojjjjjjjjjjjjjjj ne mogu vise da nabrajam hahahahha posto sam ionako ''malo'' rekla