Tinejdžeri i hrana

onda ti ili keva loše kuva, ili si bio u vojsci, ili... si prase? :P
ja sam danas jeo u menzi salatu od kiselog kupusa, pire krompir, ćuftu i paradajz sos.
pri kraju mi je bilo malo muka, al srećom pa nema puno, a i znao sam da mi nema ničeg do 22h. :P

ne znam, i ne želim da znam. ako je taj način najjeftiniji, onda je iz kesice.
ne želim da znam ništa o tome kako se to spravlja. isto kao i u pekarama, a o hamburgerijama i mekdonaldsima da ne pričam. al šta ćeš, kad vole ljudi. tj nemaju baš ukusa...
što se mene tiče, ono što sam napraviš je zakon, i to je to.

Igzekli!
Mnogo je finiji nego ovako kad se domacinski sprema.

ZIVELE KESICE, OLE.

Juce sam vam setala po supermarketu i vidim znate sta, zamislite sta.
PALACINKE IZ KESICE.
Moja sreca je bila neizmerna.
Sada cu ja svaki dan da pecem palacinke.
I to za samo 43 dinara

jao, kad bi neko izmislio komplet "pizza, pljeskavica i koka kola" kesicu, 3u1, al bi se to prodavalo...
na kraju će se sve svesti na neke tabletice, žutu za doručak, rozu za ručak i zelenu za večeru.
ko moj ujak što neće da jede voće, nego kupuje vitamine. moderan čovek, bio na Zapadu. :P
mmmhm... kuvani krompir, kad već spominjemo.sutra je pijačni dan. prodaje se kajmak, al dobar kajmak.
to, i malo nekog zeleniša, eventualno prokuvanog, i šta ćeš više za ručak?

Aaa pljeskavicu nikako. Ja volim da gledam cevape i pljeske kako se peku:)
I onda, ako spremam u kucnoj reziji fino umocim lepinjicu u mast...kad zamirise onesvestim se od radosti.

Meni su ti vitamini ( pretpostavljam da pije one shumece) jako ruzni..:( Sem mozda c vitamina.

Ma jok bre to bi bilo mnogo komplikovano, onda mogu i da sednem za sto i jedem ko covek. Nego onako, all we need in 1 i cao. Zgutas to, zalijes vodom i sve to dok motas volan u gustom saobracaju, zvaces na mobilni, a riba ti... nesto radi u krilu.

Danas sam jela pohovanu curetinu punjenu nekim sirom, pire, bareno povrce i zelenu salatu s prazilukom. :mrgreen: Presrecna sam!
A kevi sam kupila neka gotova jela- ˝Pirocanac¨. :lol: Cufte, sarma, punjene paprike...

jao, kad bi neko izmislio komplet "pizza, pljeskavica i koka kola" kesicu, 3u1, al bi se to prodavalo...
na kraju će se sve svesti na neke tabletice, žutu za doručak, rozu za ručak i zelenu za večeru.
ko moj ujak što neće da jede voće, nego kupuje vitamine. moderan čovek, bio na Zapadu. :P
mmmhm... kuvani krompir, kad već spominjemo.sutra je pijačni dan. prodaje se kajmak, al dobar kajmak.
to, i malo nekog zeleniša, eventualno prokuvanog, i šta ćeš više za ručak?

oces i peceno prase u kesici?:lol:

Ма какве таблете бре!? САМО ХРАНА :mrgreen:

Индекс сендвичи (који не постоје ван Новог Сада), нешто најукусније што таблета не може да замени :) Бегешари, цркните без индекса! :twisted:

Back