Tinejdžeri i hrana

Хахаха јао мани ме тих квази-бегешарских сендвича за које пола људи ни не зна да постоје :mrgreen: Сад кад би назвао све бегешаре из именика ако би двоје знало шта је то, је.беш ми све ;)
Значи ИНДЕКС сендвичи, култни сендвич, питај кога хоћеш из Новог Сада (а да није вегетеријанац) за индекс па ћеш видети реакцију ;) Вода ми пошла на уста, идем да једем :)

Ма какве таблете бре!? САМО ХРАНА :mrgreen:

Индекс сендвичи (који не постоје ван Новог Сада), нешто најукусније што таблета не може да замени :) Бегешари, цркните без индекса! :twisted:

К'о да је НС прекосвета... :P

Па ако кажеш да су толико добри што да не? Ја сам знао из ПА да идем у БГ да једем... додуше не зато што је много боље него у ПА него што је обично недеља увече па у ПА нема где да се једе :)

Онда дођи у Нови Сад и једи индекс сендвич у Лиманском грилу или у Планет грилу па дај свој суд ;)

Е да знаш да хоћу... следеће недеље би требало да имам неку скушштину у НСу тако да ћу инсистирати да једемо тамо :)

@Nixxx
Ja ne volim te index sendviche...
Ali zato sendvichi kod Bucka (u Beogradu)... sa pilecom salatom... mmmmmmmmm....
E, reci mi, gde ima u Novom Sadu dobar roshtilj? Znachi da se pravi na cumur, a ne onaj yebeni elektrichni na kojem meso ima ukus gume?

Meni su sinoc doshle drugarice da gledamo filmove.
To znachi da su se jele kokice, grisine, chipsi, smoki, perece, ribice, josh kokica, chokoladice, i ostale zdrave stvari.
Inache, moram do leta da nauchim da kuvam... Jel ima dobrovoljaca da me uche :mrgreen:

Ma bitno da dobro kuva :p
To mi je uslov za sledece leto, da bih provela 2 meseca kod muza u kuci :p
Ipak ne mozemo da se hranimo girosima, slanim i slatkim palachinkama, picama i pomfritom kao letos 15 dana.
I posle se pitam shto sam zavrshila na infuziji.
Jeeej.
A ocemo da uchimo da kuvamo gole? Samo kecelje da imamo na sebi?

Ма какве таблете бре!? САМО ХРАНА :mrgreen:

Индекс сендвичи (који не постоје ван Новог Сада), нешто најукусније што таблета не може да замени :) Бегешари, цркните без индекса! :twisted:

Varaš se ako misliš da se indeks sendviči prave samo u Novom Sadu;)

Sto su mi komicni ovi koji nabrajaju svaki dan sta su jeli ;P smor ;P
evo ovako ,moj spisak onoga sto OBOZAVAM :D : sarma,punjene paprike,krompir u svakom obliku ,na svaki nacin,sarmice od zelja,pirinac(koji moj tata kad zacini,znaci nije mi dobro),piletina,pljeskavice,cevapi,paste(ali prvenstveno italijanske,ne ove nase kako vole da useru),pizza,lazanje,pasta sa PESTO sosem,pecurke u pavlaci sa piletinom,grasak,kukuruz,tunjevina,oslic,obozavm onu kupovnu pilecu salatu DO JAJA sto pravi,mmmm,kineska kuhinja,tajlandska,indijska,libanska(sve to pravi moj tata pa znam,mmm),ruska salata,ona italijanska sa makaronima,sunkom,sirom i majonezom,FORNETI mmm i to sa kulenom,sunkom i sirom,fetom...mmm,proja,gibanica,burek,pogaca sa sirom koju moja mama pravi...Za sad sam se samo ''toliko'' toga setila :P jedino sto ORGANSKI ne podnosim je patlidzan,od njega mi se povraca,ne volim ni morske plodove, ni kelj,ostalo sve moze :mrgreen:
A od slatkog mmm torta od piskota,zito sa slagom,padobranci,vanilice,londonske stanglice,cokoladni kolac,bajadere,kesten torta,jafa torta,ma torte :P cokolada,onda onaj kao petite beure sa cokoladom odozgo,mini plazma sa cokoladom,a i obicna moze :D palacinke i slatke i slane(slane zaboravih),jafa keks,magdalenice,SLADOLED, ajojojjjjjjjjjjjjjjj ne mogu vise da nabrajam hahahahha posto sam ionako ''malo'' rekla :P
e da ko zivi u beogradu neka ide u Njamburger,tu na vracaru kod mene,po meni prave najjbolje pljeskavice,a da su samo 130 din....mmmm odoh dok nisam umrla :mrgreen:

Back