Tinejdzeri i droga (ili Sta biste probali)

Brate, nabavi mašinu za motanje :mrgreen: Pajp imaš u zla shopu, a on valjda samo sagori više vutre, isti efekat.
Inače, ja znam ljude koji nisu probali vutru, već su spid ili hors prvo. A moje društvo je potpuno "čisto" što se toga tiče,.
Varimo gandžu godinama, ali samo to.

Abell ako oćeš mogu da te opaučim nekom kvalitetnom travurdom, da ti život poremetim :per:

rain, ti se javi kad dođeš, al pre toga proveri da li visim na forumu, ako me nema znači da sam mrtav.. ili sam u selu
a možda sam umro u selu ali nema veze.. rezurektuj mi telo i moja zombie verzija će variti takođe :mrgreen:

Danas sam sa ortakom vodio ostru debatu po pitanju legalizacije marihuane i na kraju skapirao da ovakve rasprave nemaju smisla

Coveku je glavni argument protiv legalizacije to da marihuana uzrokuje prelazak na teze droge.... jues qrc

Rastafarijanci vare citav zivot pa ne probaju heroin, kokain, eks ili bilo sta slicno... cak ni lsd

ebm ti ogranicene ljude

A mozda je problem i to sto marihuana menja svest?:think:

:mrgreen:
SLB-SUPER-E-PIPE-PIPE-R66461-1.jpg

Brate, nabavi mašinu za motanje :mrgreen:

rain, ti se javi kad dođeš, al pre toga proveri da li visim na forumu, ako me nema znači da sam mrtav.. ili sam u selu
a možda sam umro u selu ali nema veze.. rezurektuj mi telo i moja zombie verzija će variti takođe :mrgreen:

To postoji ili ti planiras da je pantentiras?
U oktobru, zajebah se. Ma opusteno, javicu se ranije da se dogovorimo, pa ako te ne bude ko te ebe naci cu drugu zrtvu :mrgreen:

wtf, ti mislis na trenutno menjanje svesti? Pa to i jeste cilj valjda? Zasto bi koristio nesto ako bi ti svest bila potpuno cista?

Netacno, neces ti da vidis pogresno od vutre, da imas halucinacije neke i to.. Samo te odradi da ti sve bude smesno i opusti te.. Cak ti se ni ne vrti u glavi kao od akohola..btw. cole koje si ti godiste?

A kako bi izgledalo kad bi na nekoj slavi umesto alkohola svi konzumirali vutru?
96

mrki glup si, legalizacija bi dovela do smanjenja lokalnih dilera
a imaš i onaj fazon(koji sam sto puta čuo od lerdija kad su pokušali da mi uvale) tražiš vutru, a on kaže da nema, al ima spid npr, za malo veću kintu
Oće da te navuku na hemiju jer je ima više i rasprostranjenija je. Odatle onaj mit da se sa vutre ide na jače, al to su sami dileri krivi.
Legalizovano bi država imala direktan prihod i tačnu evidenciju ko konzumira.. mada se kod nas i ovako vrti kinta u državi preko nelegalnih transfera, pa ih zato boli tuki da legalizuju

A i bila bi čistija.. ovo njesra po ulicama je zaebano ako ne znaš od koga šta uzimaš

Postoji, ofkors xD
1x-rizla-regular-cigarette-rolling-machine-8-p.jpg

Svejedno, mada je to ipak daleko xD
Ko zna, možda do tad postanem serijski ubica, a ti samo nova žrtva :evil: :mrgreen:

Imao je to jedan ortak ali je uspeo da je polomi dok je bio pijan

Video sam bas pajp na sajtu zlazla, al nisam overio u prodavnici... kupicu neki do 2k dindzi kad budem svracao sledeci put... ili mozda bong...ipak mislim da cu pajp

Back