pa jeste...kome je sta normalno...
kod mene jeste recimo crno - belo, normalno i sve ono sto meni nije...nema izmedju posto sve sto mi je u okviru prihvatljivog i pozeljnog spada pod normalnim...
a to za pi.cku i tako to...ne bih ni ja pricala sa nekim ko se tako izrazava barem na pocetku konverzacije recimo...dok se ne upoznamo, itd...
smetalo bi mi...stvar ukusa...mozda je tom tvom zasmetalo sto si odmah tako krenula...

mislim ne znam... ima ljudi koji se sporije otvaraju... imaju tu vrstu komunikacije samo sa ljudima sa kojima osecaju bliskost...ne sa strancima...
inace primetila sam da ljudi koji koriste razne aplikacije i tu vrstu konverzacije nemaju strpljenja da izgrade dubinu i bliskost sa drugima, ...uglavnom zato sto se uvek zuri, uvek ih ima vise sa kojima pricaju...skacu sa jedne konverzacije na drugu...uvek nesto zanimljivije, novije...
dodje vec do situacije tipa...a ovaj mi je ovo pisao, onaj ono...ovaj se javlja onaj ne...sa ovim se sada vidim, onim tada...sa ovim pijem kafe, sa drugim se j.ebem, sa trecim ne znam ni ja sta (vazi za oba pola naravno)...
I kako posle imati strpljenja za jednu osobu i da nam zadovolji apetite koje se dobijaju od 10 razlicitih? Nikako...