Tinder

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali zapažam da ima dosta nestrpljivih i navalentnih muškaraca.. kao da ne umeju neku pristojnost da makar glume (mada je bolje za mene da ne glume). Recimo, kažem idem da pravim večeru, da odmorim pa na spavanje, pozdrav, pišemo se. To bi valjda svakome trebalo da znači nisam više dostupna, mislim danas. Kad za posla sata, molim te pošalji mi i neku svoju sliku. Pa opet za pola sata, vidi baš sam zainteresovan, zašto se ne javljaš ?? Mogu amo da zaključim da nije u vinklu, sebičan, misli samo na svoje neko zadovoljstvo i van prostora i vremena. Naravno da više nikada neću odgovoriti. Pre svega, obzirnost. Zatim inteligencija. Treba da ti je jasno kada je neko stavio tačku. Poštovanje, iako mu je jasno stavljeno do znanja da nemam više vremena za priču, taj nastavlja. I to da je jednom, nego u 70% slučajeva...

Šta reći. Površnost, nepoštovanje, nestrpljivost.. izgleda karakteristike savremenog doba.
To su muškarci. Njima moraš sve jasno reći.
I kratko!
Znači na sve to što si mu napisala dodaš i „neću biti dostupna“ i još nastavak na to „do sutra“, jer bez toga vrlo lako mogu da pomisle da nikada više nećeš biti dostupna. 😁

Ali zapažam da ima dosta nestrpljivih i navalentnih muškaraca.. kao da ne umeju neku pristojnost da makar glume (mada je bolje za mene da ne glume). Recimo, kažem idem da pravim večeru, da odmorim pa na spavanje, pozdrav, pišemo se. To bi valjda svakome trebalo da znači nisam više dostupna, mislim danas. Kad za posla sata, molim te pošalji mi i neku svoju sliku. Pa opet za pola sata, vidi baš sam zainteresovan, zašto se ne javljaš ?? Mogu amo da zaključim da nije u vinklu, sebičan, misli samo na svoje neko zadovoljstvo i van prostora i vremena. Naravno da više nikada neću odgovoriti. Pre svega, obzirnost. Zatim inteligencija. Treba da ti je jasno kada je neko stavio tačku. Poštovanje, iako mu je jasno stavljeno do znanja da nemam više vremena za priču, taj nastavlja. I to da je jednom, nego u 70% slučajeva...

Šta reći. Površnost, nepoštovanje, nestrpljivost.. izgleda karakteristike savremenog doba.
To znaci da zeli nastvak a ne kao kul je svima samima pa ako bude bice,onda svi i sede na 20 stolica

Kolega, sve što je brzo, to je i kuso.
Treba malo "odstajati", bar da prenoći, do sledećeg jutra.
Ne ide ono "Aj se vidimo, izađu i odma ajde za pi.... još u wc u".
Priznaćeš da i ako je napržena, drži neki gard, možda i ne zbog sebe, već zbog "ugleda i časti" kod momka.

Mada protokom vremena i "sazrevanja", bilo je i takvih brzinskih akcija.

To su muškarci. Njima moraš sve jasno reći.
I kratko!
Znači na sve to što si mu napisala dodaš i „neću biti dostupna“ i još nastavak na to „do sutra“, jer bez toga vrlo lako mogu da pomisle da nikada više nećeš biti dostupna. 😁
Hm, ne znam šta da kažem, ali i muškarci se međusobno razlikuju. No kroz neke poteze se vidi ličnost, ono što je meni važno. Ko baš nije dovoljno suptilan i obziran i pametan.. Ali nađe se. Poslednja moja kombinacija je baš ok što se svega toga tiče, minimum komunikacije, efikasno, jasno i otvoreno... Na kraju svako bira ono što je njemu slično, gde će se osećati prijatno. Ne volim osećaj da moram da crtam, to mi već nešto pokazuje..

Treba nešto da vibrira u zraku.
Neka hemija, fizika, napetost ko iz ljubića pred prvi poljubac, pogledi puni čežnje, požude....

Ono "idemo u bioskop da se ljubimo".
Možda ste Vi od mladih milenijskih generacija.

Kolega, sve što je brzo, to je i kuso.
Treba malo "odstajati", bar da prenoći, do sledećeg jutra.
Ne ide ono "Aj se vidimo, izađu i odma ajde za pi.... još u wc u".
Priznaćeš da i ako je napržena, drži neki gard, možda i ne zbog sebe, već zbog "ugleda i časti" kod momka.

Mada protokom vremena i "sazrevanja", bilo je i takvih brzinskih akcija.
Lično napržena nikad ne mogu biti pre nego nekog upoznam. Ovako na daljinu mogu biti samo zainteresovana.
No, meni nije bitno taj deo sa časti, ne razmišljam u tim okvirima, već 1. Ne želim da mi se nakači neka nestabilna ličnost, 2. Da osetim da će susret da ima smisla. Treba neko vreme. Ali ja nisam od osoba koje ga gube na neke suvišne pričice. Kako ko voli.

Elaboriraj šire pod 1 "nakačivanje" u kom smislu?

Ovo da ne gubiš vreme je baš ono pragmatično, surovo zapadno i profi.
Imamo 1 h daj mi šta želim i posle pedalina. Jesam li pogodio?

Elaboriraj šire pod 1 "nakačivanje" u kom smislu?

Ovo da ne gubiš vreme je baš ono pragmatično, surovo zapadno i profi.
Imamo 1 h daj mi šta želim i posle pedalina. Jesam li pogodio?
Nisi 🙂
Ono prvo pitanje. Ceo život se brinem o sebi. Sad i još o dvoje dece. Sama održavam domaćinstvo i zarađujem. Nemam ni nerava ni vremena za nekog ko bi me doveo u neravnotežu. To je pitanje dnevnog funkcionisanje. Plus bavim se intelekt radom za šta treba puna koncentracija. Ako se neko uklopi to je to. Ne razumeju to osobe koje su same ili one koje nemaju toliko odgovornosti...

Drugo, ne, objašnjeno je prvim. Ne pe falina već nema zbližavanja ako ne deluje sigurno i bezbedno.

Pa meni prvom treba da kaze jasno i konkretno.
Znaci:
Ijaoo mnogo mi se dopadas, uzas, moram da idem, do sutra cu biti nedoatupna zbog posla, IAKO, bih tako volela da bacim sve niz reku i smestim ti se TU! Kod tebe, u zagrljaj a i sire i vise.
Cekam nase nove trenutke zeljno, kiss kiss.
A ja odgovorim kratko i jasno:
Doobrooo

Nisi 🙂
Ono prvo pitanje. Ceo život se brinem o sebi. Sad i još o dvoje dece. Sama održavam domaćinstvo i zarađujem. Nemam ni nerava ni vremena za nekog ko bi me doveo u neravnotežu. To je pitanje dnevnog funkcionisanje. Plus bavim se intelekt radom za šta treba puna koncentracija. Ako se neko uklopi to je to. Ne razumeju to osobe koje su same ili one koje nemaju toliko odgovornosti...

Drugo, ne, objašnjeno je prvim. Ne pe falina već nema zbližavanja ako ne deluje sigurno i bezbedno.
Kužim.
Raspored kao kod nekog CEO.
Ispunjen rokovnik planova, programa, aktivnosti, sastanaka i obaveza. 24/7..da se upadne prekoredno u termin jedino ako neko otkaže ili rikne.

Ako nije suviše indiskretno, koliko su god deca i kojeg spola?

Možda ću biti i drzak, oko "sigurnosti i bezbednosti", da li se gledaju materijalne vrednote ili "carstvo Božije".

Мени је једна са тиндера тако напаковала да сам незаинтересован а реално био сам чак и благо навалентан.

Ma ok, to nije nesigurnost nego frust.
Taj tinder i sl, osim ako si spreman da igras bas prljavu igru i da imas vremena za sve to, onda pucas. Ovako je gubljenje vremena.
To su komercijalne platforme, koncepirane na modelu pretplate.
Evo kako ide.
Ako si muskarac:
Prvo ce, kada se upises, da ti nadje pozamasan br zena u tvom okruzenju. Ti ces da svajpas, svajpas, svajpas i onda ce recimo od 100, 1 do 2 posto da ti se javi. I to nema veze sa time koliko si privlacan, vec sa samom strukturom tindera.
E nakon sto ti se javi jedna dve, naravno, ta komunikacija ce biti stura. Medjutim, tebi poraste dopamin i onda si spreman za jos. Evo ga, ipak je proradilo. I onda opet svajpas svajpas i iskoci ti ponuda koja glasi poput: za samo 1000 din, predji na pro i imaces vece sanse da budes vidjen.
I recimo ti platis tih 1k i krene ti opet vise ponuda. I ti svajpas svajpas i opet tih 1 posto sture komunikacije.
E onda ti ponudi jos dodataka. Tipa, ako uzmes pro purple, vise ce prednosti da daje na zajednicke interese... I td..
U glavnom, nije to nikakav dejt sajt nego biznis.
Imas jasne statistike uspesnosti na tinderu koje ti lepo kazu: bez s tih platformi.

Naravno da ne treba. To je isto kao oni elit klubovi gde je za m ufur 50 e a za zene besplatno.
To ti samo po sebi govori sta tu mozes da ocekujes.
A to je nista, osim da placas i gledas.
Eto, osim ako si baja, znas vlasnika kluba i motas se tu i ubacis se u pricu, pq same nalecu.
I ooet krcas lovu. Sto? Sto bi to radio?

Мени је једна са тиндера тако напаковала да сам незаинтересован а реално био сам чак и благо навалентан.
Pa vidiš kako se žene međusobno razlikuju. Zato je bitno to osluškivanje a i pita se. Da li želiš da te kontaktiram, kada itd.. Ma, oseti se odmah da li su ljudi slični. Meni nekada ide komunikacija tako prijatno, jednostavno, u par rečenica, vidimo se odmah upali, a nekada osećam smor, nekada odmah konflikt se neki napravi. Ja ista i ista pitanja postavljam ali totalno razgovor krene u različitom smeru :)

Kreši se samo svodi na animalnost.
Čovek je ipak duhovno biće, po Božijem liku. Treba mnogo metafizike i ljubavi, pažnje, poštovanja, požrtvovanja.
Da se držimo za ruke, šetamo, da imamo lepe zajedničke trenutke i korisno provedeno vreme.

Kužim.
Raspored kao kod nekog CEO.
Ispunjen rokovnik planova, programa, aktivnosti, sastanaka i obaveza. 24/7..da se upadne prekoredno u termin jedino ako neko otkaže ili rikne.
hahah, pa tokom radne nedelje teško. u pauzama stignem da dođem na forum ;)
kad idem na forum,, onda nema ni TV ni filmova ni knjiga.. Nešto mora da strada.
Ako nije suviše indiskretno, koliko su god deca i kojeg spola?
dečaci osnovna škola
Možda ću biti i drzak, oko "sigurnosti i bezbednosti", da li se gledaju materijalne vrednote ili "carstvo Božije".
Ovo drugo, kao ličnost da mi odgovara i prija, da je zrela osoba sa kojom nema nepotrebnih konflikata. i da ima razumevanja za moj plan rada.
To je upravo i razlog što uglavnom sex kombinacije najbolje uspevaju kod ljudi koji žive slično kao ja.. par sati nedeljno i to je to. Za vezu je potrebno mnogo više vremena. Mada, šta znam... Možda bi se našao neko razuman i za vezu a da se ne viđamo non stop, već ređe. Danas se ljudi mogu čuti preko vajbera i sl. Moja koleginica je u braku sa tipom koji živi i radi u Portugalu. Par meseci godišnje su zajedno, ostalo su odvojeni. Nemaju dece, tako žive. Mada su oboje zaluđenici u nauku i jako uspešni. A opet nemaju osećaj da su sami i koliko vidim vole se. Svih mogućnosti ima, samo da se potrefe da žele isto.

Back