P
Proričem budućnost
Gost
To su muškarci. Njima moraš sve jasno reći.Ali zapažam da ima dosta nestrpljivih i navalentnih muškaraca.. kao da ne umeju neku pristojnost da makar glume (mada je bolje za mene da ne glume). Recimo, kažem idem da pravim večeru, da odmorim pa na spavanje, pozdrav, pišemo se. To bi valjda svakome trebalo da znači nisam više dostupna, mislim danas. Kad za posla sata, molim te pošalji mi i neku svoju sliku. Pa opet za pola sata, vidi baš sam zainteresovan, zašto se ne javljaš ?? Mogu amo da zaključim da nije u vinklu, sebičan, misli samo na svoje neko zadovoljstvo i van prostora i vremena. Naravno da više nikada neću odgovoriti. Pre svega, obzirnost. Zatim inteligencija. Treba da ti je jasno kada je neko stavio tačku. Poštovanje, iako mu je jasno stavljeno do znanja da nemam više vremena za priču, taj nastavlja. I to da je jednom, nego u 70% slučajeva...
Šta reći. Površnost, nepoštovanje, nestrpljivost.. izgleda karakteristike savremenog doba.
I kratko!
Znači na sve to što si mu napisala dodaš i „neću biti dostupna“ i još nastavak na to „do sutra“, jer bez toga vrlo lako mogu da pomisle da nikada više nećeš biti dostupna.