- Poruka
- 43.893
Haha mada jeste ko neki katalog. Rashn brajds. Bordo, crveno, jesenje, cvekla, pastel, fluo
Al ajd evo uozbiljicu se.
Da nam javis čim nešto ubodes da valja
))))Ja sam radoznala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha mada jeste ko neki katalog. Rashn brajds. Bordo, crveno, jesenje, cvekla, pastel, fluo
Al ajd evo uozbiljicu se.
))))Necu, pa da me zezate.Da nam javis čim nešto ubodes da valja))))
Ja sam radoznala
ti bi ko ja pre prnula nego nekoga "malo" zahebavalaJa neću
Možda malo onako reda radi
)))
Otvorio sam nalog jednom na tinderu da gvirnem. Ono je strasno. Sve vole knjige, putovanja i kuzinu.
Ajde dobro, kapirqm da je to malo i sifrovano.. Mozda.. A mozda i ne... Ti skapiraj.
Nego, ja bih da se pustim malo u promet tamo. Da se relaksiram. Nisam za veze i fasciniranja. Its complicated.
Nego, posto sam tamo prvi put i vidim da je sve o utisku na 3 sekunde,
Kako da prepoznam taj tip. Dakle neobavezujuca, opustena, nasmejana, zabavna, seksi (ne samo fizicki), moze i kinki, da voli zezanje u 4 oka (igre karti, izazova, moze i ona seksi predlog) i td?
Ps. Moze li se tamo iskljuciti da ti ne poklapa ljude koji su ti blizu? Naleteo sam na par drugarica iz srednje i to?
Otvorio sam nalog jednom na tinderu da gvirnem. Ono je strasno. Sve vole knjige, putovanja i kuzinu.
Ajde dobro, kapirqm da je to malo i sifrovano.. Mozda.. A mozda i ne... Ti skapiraj.
Nego, ja bih da se pustim malo u promet tamo. Da se relaksiram. Nisam za veze i fasciniranja. Its complicated.
Kako da prepoznam taj tip. Dakle neobavezujuca, opustena, nasmejana, zabavna, seksi (ne samo fizicki), moze i kinki, da voli zezanje u 4 oka (igre karti, izazova, moze i ona seksi predlog) i td?
Ps. Moze li se tamo iskljuciti da ti ne poklapa ljude koji su ti blizu? Naleteo sam na par drugarica iz srednje i to?

Gori, a nije dovoljno staromodna da učini pravi korak i da upozna pravu osobu uživo na "staromodni" način.Ja nijednu devojku nisam upoznao preko neta i neke "aplikacije" ili sajta, sve sam upoznao u "realnom životu" i "realnim situacijama".Da li je to staromodno, ili više nije normalno ili nije u modi, ne zanima me uopšte.Furam po svome sa uspehom, ne verujem lažnim profilima i lažnim osobama, tojest, kako se neki lažno predstavljaju pa posle ispadnu sasvim suprotni svojim tvrdnjama.Sreća pa umem da veoma brzo pročitam ljude pa se ne dam lako za*ebati, pa biram ono što valja a ne kako se neko lažno predstavlja.Ovakve filozofkinje poput Paule me ne bi ni zagolicale ni iz daleka jer me filozofske veze i večne probiračice ne zanimaju.Izvini Paula ali sam siguran da sam u pravu.Misli ti o tome šta god hoćeš, ali od toga nema salame....Goriš a?
A mrtva ladna kao i ja....
Kad malo bolje razmislim u pravu si. Dosta zavisi od vizuelnog utiska.Vrlo je jednostavno, ako imaš šta da ponudiš na Tinderu je*aćeš kao i u stvarnom životu ako imaš šta da ponudiš, ako nemaš - mrka kapa i na Tinderu, manje-više.
Tako da postoji velika verovatnoća da ćeš ti biti onaj u inboxu "ćao lepa si" čija se poruka i ne pogleda ako nisi napravio profil da nekoj same gaće padnu kad vide.
razbesnela si ih hahaZbog radi da mogu da učestvujem na ovakvim temama morala sam se prijaviti na jednom sličnom sajtu kao sto ie Tinder
A a a da se nemisli pogresnom smjeru
Profil mi je skroz špatnjast
Neki nadimak , godine i seksualna orijentacija kontam stavit ću lez da mi ne pišu muškarci
Šta se dešava ? Pišu muškarci iskljucivo ja čitam i tjutim
Juče kontam Ajde da stavim sliku onako samo se vide usne i dekolte naravno obučena do ispod vrata i dugi rukav
Za kratko vrijeme 500 lajkova i izgore sanduče ja i dalje tjutim i ne dopisujem se
Sad već muškarci bijesne i pišu na zidu “opet fejk profil”
Veceras ću to izbrisem komotno vam mogu reci da takva vrsta upoznavanja ili druženja spada u tešku emocionalnu bolest
razbesnela si ih haha
p.s. a na forumu je bolje ? hah
da, moderatori su tu... no na Tinderu npr imaš Prijava, ako se neko ponaša bad samo prijaviš. opcija.Na forumu jeste bolje
Mirnije niko ti ne skraba po zidu
Moderatori nadgledaju i niko te ne nervira
Forumase (muški deo )zamišljam ovako i meni je sve smešno
Pogledajte prilog 1132800
da, moderatori su tu... no na Tinderu npr imaš Prijava, ako se neko ponaša bad samo prijaviš. opcija.
)) od reda!Ali „izgore sanduce“…Zbog radi da mogu da učestvujem na ovakvim temama morala sam se prijaviti na jednom sličnom sajtu kao sto ie Tinder
A a a da se nemisli pogresnom smjeru
Profil mi je skroz špatnjast
Neki nadimak , godine i seksualna orijentacija kontam stavit ću lez da mi ne pišu muškarci
Šta se dešava ? Pišu muškarci iskljucivo ja čitam i tjutim
Juče kontam Ajde da stavim sliku onako samo se vide usne i dekolte naravno obučena do ispod vrata i dugi rukav
Za kratko vrijeme 500 lajkova i izgore sanduče ja i dalje tjutim i ne dopisujem se
Sad već muškarci bijesne i pišu na zidu “opet fejk profil”
Veceras ću to izbrisem komotno vam mogu reci da takva vrsta upoznavanja ili druženja spada u tešku emocionalnu bolest

Знам много људи који имају профиле тамо, или су тамо упознали људе са којима су неко време и били.Sajtovi za upoznavanje, konkretno tinder, mogu i drugi
šta mislite o tom načinu upoznavanja ljudi?
Pre svega, fotografija služi da odabereš da li će profil ići levo ili desno... par opisa ličnosti. Da li je to dovoljno? Da li mislite da se na taj način lako preskoči neko ko bi zapravo odgovarao?
Iskustva, mišljenja?
али тај тип је тамо искључиво ради тога. И он јој је причао да му се десило, прликом секса са једном женом да им бане њен муж у собу. Њих двоје, тај брачни пар, су тако долазили до типова јер је муж волео да гледа жену са другима.
Мада ми је ово друго, ово је као локал у који сви свраћамо.Ali to nikad ne znas, niti mozes da predvidis ni na nekom drugom mestu.Kresnuti nije problem. Ali je problem naći vezu koja ti paše.