Tinder

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako posle jebachine dođe i do braka, meni je to OK.
Da. Potpuno tacno.
Mada je nemam osim FB nikakve inste, tik tok, snepcet, tinder....po kafanama, meanama i tavernama "lovim".
Nekad i sirokopojasno ako skombinujem zajednicka slavlja, slave, sarane (tu je najlakse navatati ucveljene rodice).

Pitanje je koliko se ozbiljnih ljudi tu muva, ili na badoo...
Ja nekako ne gasim taj nalog, mislim se možda slučajno naletim jednog dana na nekog ko bi odgovarao.
Mada verujem da treba biti ažuran, ja često poruke ne čitam više od 10 dana...
I izvešti se čovek, shvatiš posle par rečenica šta neko hoće i koji su mu dometi

Ali zapažam da ima dosta nestrpljivih i navalentnih muškaraca.. kao da ne umeju neku pristojnost da makar glume (mada je bolje za mene da ne glume). Recimo, kažem idem da pravim večeru, da odmorim pa na spavanje, pozdrav, pišemo se. To bi valjda svakome trebalo da znači nisam više dostupna, mislim danas. Kad za posla sata, molim te pošalji mi i neku svoju sliku. Pa opet za pola sata, vidi baš sam zainteresovan, zašto se ne javljaš ?? Mogu amo da zaključim da nije u vinklu, sebičan, misli samo na svoje neko zadovoljstvo i van prostora i vremena. Naravno da više nikada neću odgovoriti. Pre svega, obzirnost. Zatim inteligencija. Treba da ti je jasno kada je neko stavio tačku. Poštovanje, iako mu je jasno stavljeno do znanja da nemam više vremena za priču, taj nastavlja. I to da je jednom, nego u 70% slučajeva...

Šta reći. Površnost, nepoštovanje, nestrpljivost.. izgleda karakteristike savremenog doba.

Ali zapažam da ima dosta nestrpljivih i navalentnih muškaraca.. kao da ne umeju neku pristojnost da makar glume (mada je bolje za mene da ne glume). Recimo, kažem idem da pravim večeru, da odmorim pa na spavanje, pozdrav, pišemo se. To bi valjda svakome trebalo da znači nisam više dostupna, mislim danas. Kad za posla sata, molim te pošalji mi i neku svoju sliku. Pa opet za pola sata, vidi baš sam zainteresovan, zašto se ne javljaš ?? Mogu amo da zaključim da nije u vinklu, sebičan, misli samo na svoje neko zadovoljstvo i van prostora i vremena. Naravno da više nikada neću odgovoriti. Pre svega, obzirnost. Zatim inteligencija. Treba da ti je jasno kada je neko stavio tačku. Poštovanje, iako mu je jasno stavljeno do znanja da nemam više vremena za priču, taj nastavlja. I to da je jednom, nego u 70% slučajeva...

Šta reći. Površnost, nepoštovanje, nestrpljivost.. izgleda karakteristike savremenog doba.
Sve 5, u sridu. Ali ima li "Mister savršeni", po tvojim uzusima, kriterijima, ili se fula?

Sve 5, u sridu. Ali ima li "Mister savršeni", po tvojim uzusima, kriterijima, ili se fula?
Imam ja već dosta godina i iza sebe iskustva da postoje i oni koji su ozbiljni. Tako da ne mislim napamet. Znam kako izgleda kada me neko poštuje. Mogao je da napiše "u redu, ako budeš nekada želela da se još pišemo ovih dana javi se, lično bih to želeo jer mi je lepo da komuniciramo" ili slično. No, radi se o tome da su te osobe izgleda sa puno slobodnog vremena... što znači da me ne bi mogle ni razumeti. Jer ako radim puno radno vreme, pa još sa dvoje dece, to može da razume samo neko ko je i sam naučio da ima odgovornost i da je vredan. To ne znači da meni treba neko savršen, već samo neko ko će da razume poziciju i ne otežava mi tj ne komplikuje stvari bezrazložno. Dramu ne volim. To su sve praktična pitanja. Osim tih praktičnih, lično ne volim kada neko mnogo brblja, to mi smeta. Ako se previše rasplinjava. To su već neke intelektualne stvari koje često nemaju ni oni kao obrazovani (formalno), a imaju nekada sasvim "obični" muškarci koji su prirodno inteligentni.

Ne znam zaista, deluje da se ipak dosta fula, barem za sex kombinaciju se i nađe poneko (i za to ipak treba naći odgovarajuću ličnost i sa odgovarajućim rasporedom vremena), a za vezu pravu teško.
Ali me raduje da čujem da su se neki naši. Msilim da je to, pored ostalog, i pitanje sreće, kao i u realnim kontaktima.

Pitanje je koliko se ozbiljnih ljudi tu muva, ili na badoo...
Ja nekako ne gasim taj nalog, mislim se možda slučajno naletim jednog dana na nekog ko bi odgovarao.
Mada verujem da treba biti ažuran, ja često poruke ne čitam više od 10 dana...
I izvešti se čovek, shvatiš posle par rečenica šta neko hoće i koji su mu dometi
Nemoj ga zatvarati. Ne traži ništa, a može Ti upasti neki dobar baja. Samo budi ažurnija, otvaraj na 2 dana uz jutarnju kaficu, ili pred spavanje za lak san.
Odi na liturgiju nedeljom, i ne gubi nadu.
Ako Ti je suđeno, DESIĆE SE.

Back