Tinder

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Свакако је боље ставити неку бзвз слику, па да се обрадује када те упозна него неку након које ће да се разочара.
Стварно не разумем то дотеривање слика, лагање за године... ако неко већ намерава некога да упозна.

Slik
Свакако је боље ставити неку бзвз слику, па да се обрадује када те упозна него неку након које ће да се разочара.
Стварно не разумем то дотеривање слика, лагање за године... ако неко већ намерава некога да упозна.
Slika je slika a najbolje je uzivo

Ovo se predstavlja kao dipol: sa jedne strane fin, nežan momak, sa druge neki divljak koji je šamara.

Ne, između je cela skala..
Volim one koji razumeju crni humor, koji umeju da se zezaju do krajnosti.. Što obično neki fini momak kako se ovde predstavlja ne kapira. Što me podseti na jučerašnji dijalog. Naime, dopisujem se juče sa nekim na jednoj aplikaciji, kaže lekar ginekolog i meni beše smešno, počnem da se zezam. Kaže on ne deluješ baš tako kulturno, kažeš da imaš fakultet. Pa jašta, kažem nije ovo poslovna komunikacija. Pa još kad sam pomenula dobre alatke, čovek samo napisa okkk pozdrav. Nisam mu bila fina. Jbg makar sam se fino zabavila. To hoću reći, šta je za koga fino? Fino mož biti dosadno, može biti preuglađeno. Volim da je muško suštinski dobar čovek, ali da mi bude zanimljiv, i da ume osim vagina da kaže i pič što nekima nije fino. No, ne mogu govoriti o drugima, samo o sebi. Za fine žene treba fin muškarac, ja baš nisam fina, dakle za šamar ide prijava
pa jeste...kome je sta normalno...

kod mene jeste recimo crno - belo, normalno i sve ono sto meni nije...nema izmedju posto sve sto mi je u okviru prihvatljivog i pozeljnog spada pod normalnim...

a to za pi.cku i tako to...ne bih ni ja pricala sa nekim ko se tako izrazava barem na pocetku konverzacije recimo...dok se ne upoznamo, itd...
smetalo bi mi...stvar ukusa...mozda je tom tvom zasmetalo sto si odmah tako krenula... :think:mislim ne znam... ima ljudi koji se sporije otvaraju... imaju tu vrstu komunikacije samo sa ljudima sa kojima osecaju bliskost...ne sa strancima...

inace primetila sam da ljudi koji koriste razne aplikacije i tu vrstu konverzacije nemaju strpljenja da izgrade dubinu i bliskost sa drugima, ...uglavnom zato sto se uvek zuri, uvek ih ima vise sa kojima pricaju...skacu sa jedne konverzacije na drugu...uvek nesto zanimljivije, novije...

dodje vec do situacije tipa...a ovaj mi je ovo pisao, onaj ono...ovaj se javlja onaj ne...sa ovim se sada vidim, onim tada...sa ovim pijem kafe, sa drugim se j.ebem, sa trecim ne znam ni ja sta (vazi za oba pola naravno)...

I kako posle imati strpljenja za jednu osobu i da nam zadovolji apetite koje se dobijaju od 10 razlicitih? Nikako...

pa jeste...kome je sta normalno...

kod mene jeste recimo crno - belo, normalno i sve ono sto meni nije...nema izmedju posto sve sto mi je u okviru prihvatljivog i pozeljnog spada pod normalnim...

a to za pi.cku i tako to...ne bih ni ja pricala sa nekim ko se tako izrazava barem na pocetku konverzacije recimo...dok se ne upoznamo, itd...
smetalo bi mi...stvar ukusa...mozda je tom tvom zasmetalo sto si odmah tako krenula... :think:mislim ne znam... ima ljudi koji se sporije otvaraju... imaju tu vrstu komunikacije samo sa ljudima sa kojima osecaju bliskost...ne sa strancima...

inace primetila sam da ljudi koji koriste razne aplikacije i tu vrstu konverzacije nemaju strpljenja da izgrade dubinu i bliskost sa drugima, ...uglavnom zato sto se uvek zuri, uvek ih ima vise sa kojima pricaju...skacu sa jedne konverzacije na drugu...uvek nesto zanimljivije, novije...

dodje vec do situacije tipa...a ovaj mi je ovo pisao, onaj ono...ovaj se javlja onaj ne...sa ovim se sada vidim, onim tada...sa ovim pijem kafe, sa drugim se j.ebem, sa trecim ne znam ni ja sta (vazi za oba pola naravno)...

I kako posle imati strpljenja za jednu osobu i da nam zadovolji apetite koje se dobijaju od 10 razlicitih? Nikako...
A realno te aplikacije za upoznavanje su u većini slučajeva samo za kombinacije za jednu noć i to je to. Rijetki su slučajevi u kojima pronadju ljudi nekoga za duže staze tu. Mislim da ćeš naći nekoga samo onda kada se najmanje nadaš.

A realno te aplikacije za upoznavanje su u većini slučajeva samo za kombinacije za jednu noć i to je to. Rijetki su slučajevi u kojima pronadju ljudi nekoga za duže staze tu. Mislim da ćeš naći nekoga samo onda kada se najmanje nadaš.
a ne znam, malo smo i skrenuli sa teme, izvinjavam se :rumenko:
meni se cini da su opasnije nego sto se cine...posle nekog vremena izmene psihu, promene ocekivanja, navuku se ljudi...naviknu se na stalno nove impulse, razlicitost, novine, brzinu, mogucnosti...

i tu se vracamo na normalne momke...
posle koriscenja i tih aplikacija...normalan bude i te kako dosadan...

Ja sam video jednoj na Tinderu u opisu profila stoji "Želi da se udam", devojka je ili luda ili ima dobar smisao za humor.

meni se cini da su opasnije nego sto se cine...posle nekog vremena izmene psihu, promene ocekivanja, navuku se ljudi...naviknu se na stalno nove impulse, razlicitost, novine, brzinu, mogucnosti...

Jesmo malo skrenuli ali eto i to je nekako dio teme, dotiče se upoznavanje i svega toga. Mnoštvo profila na tom Tinderu nije onakvo kakvi su ti ljudi zapravo. Samo se traži neko ko odgovara za to šta ljude traže, ako ne odgovaraš ćao vidimo se iste sekunde. Baš je nekako surov način upoznavanja.

Ja sam video jednoj na Tinderu u opisu profila stoji "Želi da se udam", devojka je ili luda ili ima dobar smisao za humor.
Ima tema o tome, povući ću je ponovo jer izgleda da ima još šta da se kaže o tome.
Ma, naravno da su se ljudi i upoznali i venčali, sa sve tindera, lično znam. To ti je slično kao da se neko čudi što su se ljudi na forumu našli, a jesu.

Nisam znala koliko je to sve otislo u ____.

Prica mi jedan, nedeljama se dopisuje s devojkom i treba da se vide.
Na dan upoznavanja ona ga pita da joj plati Didi-taxi. Samo 30RMB= oko 5$
I kazem ja njemu: Ne mogu da verujem, zar bi neka budala poslala.
:zkez:
On joj jadan poslao i ova se nikad nije pojavila.

Mada dopisivati se nedeljama za 5 $ i nije neki biznis model.

Druge reklamiraju insta/onlifans....
Sacuvaj boze.

Nisam znala koliko je to sve otislo u ____.

Prica mi jedan, nedeljama se dopisuje s devojkom i treba da se vide.
Na dan upoznavanja ona ga pita da joj plati Didi-taxi. Samo 30RMB= oko 5$
I kazem ja njemu: Ne mogu da verujem, zar bi neka budala poslala.
:zkez:
On joj jadan poslao i ova se nikad nije pojavila.

Mada dopisivati se nedeljama za 5 $ i nije neki biznis model.

Druge reklamiraju insta/onlifans....
Sacuvaj boze.
5x5 eto njoj nove aljine za fotkanje i samo reklamu :rotf:

Dok ne dosade aplikacije. Smore se ljudi brzo.
A zaista mislis da njih normalni momci (a i devojke) ne koriste? :lol:

Ima tema o tome, povući ću je ponovo jer izgleda da ima još šta da se kaže o tome.
Ma, naravno da su se ljudi i upoznali i venčali, sa sve tindera, lično znam. To ti je slično kao da se neko čudi što su se ljudi na forumu našli, a jesu.
I sa Tindera, i sa Badua i sa Fejsa... i sa Foruma.
Te aplikacije nisu lose, samo su neophodni zdrav razum, da znas sta hoces, jos vise sta neces... i celicni zivci i strpljenje za selektovanje i odstranjivanje budala.:lol:
Ali moze biti vrlo poucno i zabavno :D
I da... ko trazi, taj i nadje :zkez:

Dok ne dosade aplikacije. Smore se ljudi brzo.
A zaista mislis da njih normalni momci (a i devojke) ne koriste? :lol:
verovatno da koriste...
nekome to iskustvo i otvori oci posle kojeg bolje cene nekog normalnog...verovatno ima svega...
ali da mi se ne svidja to je sigurno...videla sam kako se nekima odnos prema vezama, prema suprotom polu promenio posle koriscenja tih aplikacija i nekih kres sema...

Sajtovi za upoznavanje, konkretno tinder, mogu i drugi
šta mislite o tom načinu upoznavanja ljudi?

Pre svega, fotografija služi da odabereš da li će profil ići levo ili desno... par opisa ličnosti. Da li je to dovoljno? Da li mislite da se na taj način lako preskoči neko ko bi zapravo odgovarao?
Iskustva, mišljenja?
mislimon da je sve oko nas tinder
to sto ljudi ne umeju da komuniciraju sa drugima
to je problem vremena i otudjenja

verovatno da koriste...
nekome to iskustvo i otvori oci posle kojeg bolje cene nekog normalnog...verovatno ima svega...
ali da mi se ne svidja to je sigurno...videla sam kako se nekima odnos prema vezama, prema suprotom polu promenio posle koriscenja tih aplikacija i nekih kres sema...
Heheh, da ali i dalje mislis da je taj normalan samo probao, pa je naucio da ceni one normalne koji to ne koriste.
Ljudi se menjaju posle iskustva, nije tu kriva aplikacija.
Ali ok, ko ima predrasude, bolje da ne pokusava :lol:
Nije jednostavno

Back