TIM SNOVA: VAŽNO OBAVEŠTENJE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema me par dana i svasta nesto sam propustila:besna:
Vazno da su se izdesavale lepe stvari:D

TIM SNOVA, CESTITAM OD SRCA:ok:

Kada sam iscitala kako je bilo na sajmu, srce mi je bilo puno srece i nisam mogla izbeci suze radosnice. Za ovih nepunih sest meseci druzenja sa vama, naucila sam mnogo toga, ne samo kako peci kolace i torte ( to nisam naucila, tek ucim, ispravka), vec i sta znaci imati druga, prijatelja, sta znaci pruziti i dati podrsku, koliko svakodnevni zivot ima nedaca i prepreka i kako sve to prevazici i nastaviti dalje. Prave ste zmajevice, samo napred:ok:

Ljuuubbbbaaaaccccc

Divna vest!!! Ja sam u opštem ludilu (po običaju) ovih dana i sad sam tek saznala za nagradu. Čestitam svima i baš mi je žao što je došlo do propusta:( Proglašenje na licu mesta bi donelo mnogo radosti

Da...
Zamisli koliko nas je bilo (a većina nas je bila dole), onako rasterećene i dobro raspoložene... po prirodi bučni... ma, zapamtili bi nas garant (i ovako su "registrovali" da smo najbolje raspoloženi... bar tako kažu ;))

Remek dela nase Tiruriru me uvek vracaju na najlepse dane-na magiju detinjstva :cmok2:
Hvala Vam puno. Lepši kompliment nisam mogla da dobijem. Već sam pričala s Majom o tome, s obzirom da nemam srca da rasturim tu celu priču (a nemam ni prostora da je čuvam), napraviću ponovo zamak (onaj s takmičenja se smazao), i bajku ću odneti negde gde će moći da ulepša prostor deci:D

jel' neko kupio Praktiku?
nema veze... ima i ko jeste. :)
Pazi ovo:
lastscan-1.jpg

Ima još:

lastscan2-1.jpg

Timsnova-1.jpg

:klap::super:

PS Da bi Praktika bila - Praktika, pogledajte sliku pored kokine torte :roll::dash:

Poslednja izmena:

Back