Ti nisi hteo sta da ti radim

Dakle da ponovim....
Zene se danas prave mocne, galamdzije su , ne povezuju cak ni ono sto je ocigledno i u prvom koraku, a kamoli path>1
A vecina, ili sve se povuku kad dodje neko ko je agresivan i pokaze da ce da ih sibne preko zuba....
A i seljacko u njima favorizuje seljacizam u kome bolje plivaju, ne moraju da razmisljaju puno...njihovo je ipak samo da uzimaju pare i da rode i tako zarade status majke necijem detetu.

Sindrom povlacenja je sindrom ljudske vrste i strategije prezivljavanja. Ima medju muskarcima itekako zlobe, pakosti i namestanja samo na drugi nacin. Fizicki slabiji razviju druge osobine radi prezivljavanja. Povlacenje nema veze sa polom.

Ako svalite krivicu na njegovo okruzenje, svalite na moje, pa na perino , pa onda vam sva okruzenja nisu normalna samo vase koje dovodi do razvoda, mrznje, pakosti, ogovaranja i slicnog je normalno...

Detinjstvo mi je super, u mladosti imao drustvanca gde sam imao prijateljice ali ono musketiri....znaci maskimalno ortacki i kao velika porodica...
Normalno je da mi je tesko da prihvatim "normalnost" zivota sa duhovnim akrepima, prepunim sebicluka i otrova, narcisima i sto se kratko kaze...velikim ogledalima u svakoj sobi...
Skromni ljudi imaju ogledalo samo u WC i tacka....(ako ih udari neskromnost od silnog gledanja svog lika da imaju odmah gde da priloze reakciju, a ne da to ustolicuju kao mudrost, drustvenu vrednost ili da pune teme ovde izmisljenim sopstvenim osobinama i vrednostima)....

Ko ima vise ogledala u stanu takvog treba i da trazi.....
TACKA

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
https://www.krstarica.com/zabava/zanimljivosti/kakva-osveta-momak-odbio-poljubac-pred-kamerama-evo-sta-mu-je-devojka-uradila-video/?utm_source=forum.krstarica.com&utm_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Ovo je svima danas prihvatljivo, a meni je totalno nerazumljivo....
To forsiraju kao model osvete ili ponasanja malo vise zene, sto je i logicnije, jer vise uzivaju da budu objekt nego licnost i karakter...

Ti nisi nesto uradio, pa sam za osvetu uradila seks ili poljubac sa nekim drugim...

Ja cak i ne mogu da analiziram ovakve teme, jer mi cak i deca to ne rade.....i deca gledaju sta hoce a sta nece....
Ko jos radi nesto da bi drugome napakostio.....samo zlobnici...cak ni mentalni bolesnici to ne rade.....
Znaci samo izuzetno zlobne i frustrirane osobe ovo mogu da urade, a opet je tako cesto i moderno...sto meni kazuje kud se usmerilo drustvo....ka zlobi , a i jeste tako...

Ali niko ne vidi nista lose i ovome....
Evo to je cak i zanimljivost na krstarici i to pozitiva.....
To su pravila igre....tako pise, a tako i jeste....u danasnjem modernom svetu...

Doduse nearapskom....
I neruskom...

Pa da, to je ono: Moras da pratis pravila okruzenja, a ako ne, onda nema pikane. Ne bih je ni ja poljubio, verovatno ga je smorila gundjanjem i pre nego su usli na utakmicu. I nije mi jasno odtkud su to uveli Valantajns protokole na NBA utakmice. Brate... Odes tamo da gledas kosarku i pobegnes od veze i zene, a ne i tamo da sedi pored tebe i broji ti gutljaje piva.

- - - - - - - - - -

I plus moras da glumis nekakvu romanticnu, usiljenu, sladunjavu dramu pred kamerama, uz bljuzga soul muziku.

Pa da, to je ono: Moras da pratis pravila okruzenja, a ako ne, onda nema pikane. Ne bih je ni ja poljubio, verovatno ga je smorila gundjanjem i pre nego su usli na utakmicu. I nije mi jasno odtkud su to uveli Valantajns protokole na NBA utakmice. Brate... Odes tamo da gledas kosarku i pobegnes od veze i zene, a ne i tamo da sedi pored tebe i broji ti gutljaje piva.

- - - - - - - - - -

I plus moras da glumis nekakvu romanticnu, usiljenu, sladunjavu dramu pred kamerama, uz bljuzga soul muziku.

mislim da zele da privuku zene na taj nacin da idu na utakmice. mada je gadno da te neko primorava da se ljubis pred kamerama. mislim nikada ne moras. zamisli da odu brat i sestra.

To su zene. Tako rade celog svog zivota. Muskarci moraju da se menjaju, ako se to ne shvati ode sve dodjavola. Samo kres i dovidjenja.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poenta je sto to zene i ocekuju, sve preko toga ih opterecuje.
Medjutim, feminizirani mamini sinovi neiskreno pokusavaju da budu pritojni,
pa glumataju dok ne doklince i dobiju nogu onda pate, jadni.
Normalno je da izlazis sa zenskom s kojom si u vezi i ovakvo ponasanje
dovoljno govori o tome da li treba ili ne nastaviti.
Glupavo je to vracanje, a ostajanje u vezi ili braku.

mislim da zele da privuku zene na taj nacin da idu na utakmice. mada je gadno da te neko primorava da se ljubis pred kamerama. mislim nikada ne moras. zamisli da odu brat i sestra.

To je marketing, povedite svoju sestru od tetke na NBA utakmicu....

- - - - - - - - - -

Ili da bude jasno,

Dobar dan, Vi ste Markova mama?
Da li je Marko kod kuce, ja sam njegov skolski drug....
Nije...
A jel bi vi hteli sa mnom na utakmicu NBA, imam dve karte, ima kiss cam, ne smem nekog muskog da povedem....

- - - - - - - - - -

Ma ne moras da se menjas ako si produktivniji kao pol.....to je zabluda i opsena moci...

Trenutno je tiranija i robovlasnistvo, pa zato prolazi jer su muski naviknuti da budu robovi.....i solo i preko zena....
Mozda je zbog selekcije partnera to tako i zauvek....
Ne bi me iznenadilo da se uvede kastracija muskih , bas kao kod uzgoja svinja.....
A verujem vise da ce biti ono seciranje kanalica, jer je potrebno imati seksualni nagon, to se lepo iskoristava, a sigurica da ne mogu da oplode bez kontrole drzave je posebna vrednost i kontrola...

- - - - - - - - - -

Samo se gleda kako to da postane trend kod muskaraca......doci ce i to na red...

Back