Ti nisi hteo sta da ti radim

Ovde sve monahinje......nijedna nije nikad srela drugaricu, sama nikad uradila isto......da ne poveruje covek....

Koga ja srecem po kaficima i na faxu, po firmama.......Koga....vanzemaljke.....
Pa koliko samo puta je meni prisla zenska sa istom ovom pricom, posvadjala se sa deckom pa da mu vrati....
A i ono , on nju prevario pa da mu vrati...

Jesam li ja neki poseban srbin kad se samo meni to desava?

https://www.krstarica.com/zabava/zanimljivosti/kakva-osveta-momak-odbio-poljubac-pred-kamerama-evo-sta-mu-je-devojka-uradila-video/?utm_source=forum.krstarica.com&utm_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Ovo je svima danas prihvatljivo, a meni je totalno nerazumljivo....
To forsiraju kao model osvete ili ponasanja malo vise zene, sto je i logicnije, jer vise uzivaju da budu objekt nego licnost i karakter...

Ti nisi nesto uradio, pa sam za osvetu uradila seks ili poljubac sa nekim drugim...

Ja cak i ne mogu da analiziram ovakve teme, jer mi cak i deca to ne rade.....i deca gledaju sta hoce a sta nece....
Ko jos radi nesto da bi drugome napakostio.....samo zlobnici...cak ni mentalni bolesnici to ne rade.....
Znaci samo izuzetno zlobne i frustrirane osobe ovo mogu da urade, a opet je tako cesto i moderno...sto meni kazuje kud se usmerilo drustvo....ka zlobi , a i jeste tako...

Ali niko ne vidi nista lose i ovome....
Evo to je cak i zanimljivost na krstarici i to pozitiva.....
To su pravila igre....tako pise, a tako i jeste....u danasnjem modernom svetu...

Doduse nearapskom....
I neruskom...

nisam primetila. uglavnom se ili nadure pa ne znas zasto i nece da pricaju ili raskinu

- - - - - - - - - -

Ovde sve monahinje......nijedna nije nikad srela drugaricu, sama nikad uradila isto......da ne poveruje covek....

Pa koliko samo puta je meni prisla zenska sa istom ovom pricom, posvadjala se sa deckom pa da mu vrati....

meni se desilo da me muskarac muva i pokusa da poljubi jer se posvadjao sa devojkom. sto nije dolazilo u obzir. samo ih iskuliraj i ne brini se.

- - - - - - - - - -

Mora da je valjala...meni zene uvek ostave neki deo odece, i uvek ih opomenem i uvek kazu ma nek ostane.....
Gace, majce, marame, ama uvek bar nesto....
Prsten, mindzuse....punjac...

blago tebi, otvoris butik:D

Da , moram da postavim pitanje i za muskarce.....

Nekad nisam morao, znalo se , ako muskarac kaze posvadjao sam se sa devojkom, daj malo seksa, to uopste ne znaci ni da se posvadjao sa devojkom ni da je malo seksa, nego hoce stalno seksa i pored devojke....
A sad?
Da li postoje muskarci koji prate ovaj sablon sad cu zainat da budem sa drugom.....

Meni to ne ide uz musku aktiv ulogu....to je vise pasivno agresivno delanje, a to znaci da je taj muskic pizduncic...
Sto jeste jeste, svi moji poznanici koji su pizduncici su visoko kotirani u danasnjem drustvu, a nekad su bili bas ono slj...znaci hajde, podji i ti sa nama, zao nam da te ne povedemo...
Pozeri su, sadisti , poneki stvarno poneki mentalno, svi su pasivno agresivni , snobovi i dosta lice na danasnje zene, tj zahtevaju jednosmeran pristup, ne ono ponasaj se prema meni kao ja prema tebi nego ovako prema meni, a ja prema tebi onako kako se ja ponasam....

Ne. Ona smatra da ju je on izblamirao pred prijateljima i porodicom i po njenim shvatanjima "zasluženo" mu vraća. Suština je da je čoveku uzeto pravo da na miru ode na tekmu i (ako treba i pripit) se opusti uživajući u tekmi nego mu nametanjem nekih komercijalnih sadržaja kao taj kiss cam ubacuju dodatni obrazac ponašanja kojem nije mesto na sportskom doogađaju a koji je usvojen kao "normalan" u USA nakon decenije forsiranja. Zbog toga je devojci po tamo usvojenim pravilima ponašanja manji problem da ljubi neznanca nego da dopusti da je dečko "izblamira" na tv-u i što je najtužnije mnogi će je podržati u tome.

Ovo mozda i jeste istina ali nije trebalo da se okrene prvom do sebe.

Ne znam koliko dugo "love" parove na tribinama ali ako momak sedi pored devojke to ne znaci da zeli da je poljubi.
Mozda je momak dosao sa sestrom ili drugaricom.
Sa druge strane ne zele svi da vide kako ljube svoju dragu i to smatraju napadom na svoju privatnost.

pa dobro šta je tu čudno
ako mene npr neko zajebava i neće
ako me vara

šta ja ne smem isto to da uradim?

Back