I gaće ispod jastuka.
Kao da ti to mozes i da znas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I gaće ispod jastuka.
Ionako nisu jedno za drugo..
- - - - - - - - - -
Daj boze da se razidju posle ovog..

E to je stvarno u tvom stilu....
Pa kakve veze ima da li je video namestaljka, ako je ovo vrlo cesta situacija u Srbiji... a jeste...
Tesko da muskarci znaju da manipulisu..
https://www.krstarica.com/zabava/zanimljivosti/kakva-osveta-momak-odbio-poljubac-pred-kamerama-evo-sta-mu-je-devojka-uradila-video/?utm_source=forum.krstarica.com&utm_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
Ovo je svima danas prihvatljivo, a meni je totalno nerazumljivo....
To forsiraju kao model osvete ili ponasanja malo vise zene, sto je i logicnije, jer vise uzivaju da budu objekt nego licnost i karakter...
Ti nisi nesto uradio, pa sam za osvetu uradila seks ili poljubac sa nekim drugim...
Ja cak i ne mogu da analiziram ovakve teme, jer mi cak i deca to ne rade.....i deca gledaju sta hoce a sta nece....
Ko jos radi nesto da bi drugome napakostio.....samo zlobnici...cak ni mentalni bolesnici to ne rade.....
Znaci samo izuzetno zlobne i frustrirane osobe ovo mogu da urade, a opet je tako cesto i moderno...sto meni kazuje kud se usmerilo drustvo....ka zlobi , a i jeste tako...
Ali niko ne vidi nista lose i ovome....
Evo to je cak i zanimljivost na krstarici i to pozitiva.....
To su pravila igre....tako pise, a tako i jeste....u danasnjem modernom svetu...
Doduse nearapskom....
I neruskom...
Ovde sve monahinje......nijedna nije nikad srela drugaricu, sama nikad uradila isto......da ne poveruje covek....
Koga ja srecem po kaficima i na faxu, po firmama.......Koga....vanzemaljke.....
Pa koliko samo puta je meni prisla zenska sa istom ovom pricom, posvadjala se sa deckom pa da mu vrati....
A i ono , on nju prevario pa da mu vrati...
Jesam li ja neki poseban srbin kad se samo meni to desava?
Mora da je valjala...meni zene uvek ostave neki deo odece, i uvek ih opomenem i uvek kazu ma nek ostane.....
Gace, majce, marame, ama uvek bar nesto....
Prsten, mindzuse....punjac...
Vidis nije bas tako...
Svaka od njih iako je u svojim vezama ponekad pita, jesu li kod tebe jos one moje gace.....?
Svakako je do tebe ako samo takve susreces..
Sto zracis to i privlacis...
Moze...do sklopa licnosti je i vaspitanja...zene su vaspitavane da mora da se trpi...
Ne. Ona smatra da ju je on izblamirao pred prijateljima i porodicom i po njenim shvatanjima "zasluženo" mu vraća. Suština je da je čoveku uzeto pravo da na miru ode na tekmu i (ako treba i pripit) se opusti uživajući u tekmi nego mu nametanjem nekih komercijalnih sadržaja kao taj kiss cam ubacuju dodatni obrazac ponašanja kojem nije mesto na sportskom doogađaju a koji je usvojen kao "normalan" u USA nakon decenije forsiranja. Zbog toga je devojci po tamo usvojenim pravilima ponašanja manji problem da ljubi neznanca nego da dopusti da je dečko "izblamira" na tv-u i što je najtužnije mnogi će je podržati u tome.
Ovde sve monahinje......nijedna nije nikad srela drugaricu, sama nikad uradila isto......da ne poveruje covek....
Koga ja srecem po kaficima i na faxu, po firmama.......Koga....vanzemaljke.....
Pa koliko samo puta je meni prisla zenska sa istom ovom pricom, posvadjala se sa deckom pa da mu vrati....
A i ono , on nju prevario pa da mu vrati...
Jesam li ja neki poseban srbin kad se samo meni to desava?

pa dobro šta je tu čudno
ako mene npr neko zajebava i neće
ako me vara
šta ja ne smem isto to da uradim?