Klothius
Ističe se
- Poruka
- 2.109
Onda ne znam. Znam samo da sam ja imao slican problem kada stigne do update-ovanja nekog fajla( valjda sims.exe) i onda se izbaguje i izbaci gresku. To sam resavao reinstalom win-a,ali mozda postoji drugo resenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
molim vas recite mi kada se završi dio instalacije sims 2 open for business traži da ubacim disc 1. na koji se disk misli?
Isto se to i meni desavalo. I recimo, bilo bi lepo kad bi likovi pricali engleski.Mene ne drzi ni tri dana
Dosadna igra,uvek sagradim kucu i onda me mrzi da igram
Seasons je kesa, godisnja doba se menjaju svaka 4 dana. Cim napada krsa snega, on se otopi. Maxis je mogao i bolje da odradi posao...
Hmmmmm ... U pravu si . Izvini sto sam brzopleto zakljucio da si noob i da koristis sifre . Nista me vise ne nervira od koriscenja sifara u igrama , posebno u SIMS-u jer sam ga jedno duze vreme igrao i prostudirao sve sto se moze prostudirati ( igrao sam bez PETS-a i GLAMUR LIFE-a , nabavicu i njih pa cu i njih da prostudiram) . Najzanimljivija stvar u SIMS-u je borba za novac i samim tim i trka sa vremenom , jer je tesko svakog dana stici da zavrsis sve sto pozelis da zavrsis . I jos kad cujem da neko koristi sifte ...
. Nista vise nije zanimljivo i svo igranje pada u vodu . Izvini jos jednom
.
Pa zato produžiš zimu onom mašinom što se ne kupuje lovom nego onim poenima za ispunjene želje... možeš samo tri dana a možeš čak i zauvek... a ako je zima a nema snega možeš i da kažeš "hoću sneg"... samo što ja nisam produžio godišnje doba zauvek jer nisam siguran da li to posle može da se vrati na normalno smenjivanje.
Imam jedno pitanje za nekog ko bi već znao u čemu je stvar: od pre izvesnog vremena kad pomeram predmete ne pomeraju se onako po kvadratnom metru, nego imam fino pomeranje, znači mogu da postavim i između dva zelena kvadrata na zemlji. Takođe, vrata i prozore mi je gotovo nemoguće da uglavim u zid. Zbog čega bi to moglo da bude? Nedavno sam skinuo i neki patch, ali ne verujem da je stvar do njega jer on nema nikakve veze sa pomeranjem stvari već sa nekim sasvim drugim detaljima...
Ej jer neko igrao ovaj najnoviji nastavak "Bon voyage"? Nije loš, vidi se pomak u odnosu na nastavak "Vacation" za prvi Sims, ali moglo je to i bolje... recimo, da su stavili veće gužve na plaži, ili neke fazone karakteristične za nju, ili recimo mogli su da stave da može da se igra odbojka na pesku, čini mi se da je to u "Vacation"-u čak moglo...
Koje je to sranje realno za fegeteJa ne znam kako to moze neko da igra pes rules
isto mi se par puta desilo
nisam imala resenje i reinstalirala sam citavu igricu....
a sto se nastavka tice...
bojim se da ga kupim,
postoji li neki problem sa instalacijom?
nece valjda sve da izbrise....
Takodje je zanimljivo da ovu igru uglavnom igra zenski deo populacije...![]()
Nikako nemojte drzati Simice napolju dok pada kisa...
jer ih vrlo lako strefi grom i crknu....
patch smanjuje sansu da se to desi..