The Sims

Da li je ikako moguće editovati Simse koji su već kreirani? Mislim, da li može (preko nekog patch-a sa neta ili nešto slično) da se ponovo edituje Sim koji je već napravljen, snimljen i useljen negde? Recimo, već napraviš Sima ili porodicu, ali se naknadno setiš da si hteo da mu staviš druge osobine, genetiku, facijalne detalje ili nešto slično? Znam da je frizuru i odeću moguće menjati naknadno, ali da li ikako mogu da se prepravljaju ove druge stavke?

Pa ustvari moze.Postoje modovi na netu,a imas i cosmetics (nesto) kao nagradu(za neki posao) Ali to je zeznuto jer povremeno ti ne dozvoli da izaberes nego te unakazi :lol: :lol:
Ima dosta tih modova na modthesims2.com i na insiminator.net

A takodje postoji i cheat uz pomocu kojeg mozes da postanes vampir ili zombi ili plant sim kad hoces. ctrl+shift+c pa kucas boolprop TestingCheatsEnabled true ,stisnes shift i kliknes na simsica pojavi ti se niz opcija a ti odaberes koju zelis,samo pazljivo jer ako pogresis mozes i da ga ubijes.
Mada uz sve te hackove igrica brzo prestaje biti zanimljiva.

Ovako..trenutno igram Sims 2 - Pets i ono...igra je dobra samo je ne valjda igrati duze od sat vremena jer posle toga postajes sve vise i vise smoren.Ono dobra zabava cisto malo da se ubije vreme!

Volim ponekad da se opustim uz neku simulaciju poput Sims2 ali ona tri grada koja su data uz igru su dobra do nekog vremena kada ti sve dosadi.ja sam se najviše pozabavio sa Editorom.Napravio sam lika koji je pljuniti ja,dao mu karakteristike poput mojih i započeo mu život kao zamorče na nekom medicinskom institutu.Ludilo je kada nadješ devojku pa počeneš da švrljaš sa njom.Kada 2me" pošaljem na posao moja devojka zovne drugaricu,malo proćaskaju i zaljube se jedna u drugu.Tako ti ja volim - poligamija!:-)
Na kraju urnišem sebe od nemara i završim družeći se sa "Žutim zekom" dok ne prsnem.
Ima dosta jakih stvari u ovoj igri samo treba posvetiti malo vremena da bi se sve one videle.Zato kapiram nekog kada kaže koliko je igra smor i bez veze.

upravu ste da sims ima isti sindrom kao the movies...
igram simse od 2003 ...1. dio odigrala do Unleasha...mnogo je dobro!Drugi dio je takodje dobar,ali ima tu jos da se radi i previse je zahtjevan da bi imao tolike ekspanzije kao 1.
Imam University i Night Life na italijanskom pa ga ne istaliram.Dobra je fora u Life Storiesu turn ons and turn offs sto se kasnije desi i u ostalim simsima.Volim da igram sa simsima koje je napravio Maxis,mada nemam vremena jer igram sa mojima i onda sve zbrkam.10tak puta sam instalirala i unistalirala simse.Omiljena familija by Maxis je definitivno dREamer super im je kuca i sve je dobro!Iz Strangetowna Gruntovi a iz Veronavilla(koji ne volim)celavac Kent i ona od Montya sto je zatelebana do njega.
Mada...zabavno je ali brzo dosadi...pa sve tako po 100000 puta.

Da li je ikako moguće editovati Simse koji su već kreirani? Mislim, da li može (preko nekog patch-a sa neta ili nešto slično) da se ponovo edituje Sim koji je već napravljen, snimljen i useljen negde? Recimo, već napraviš Sima ili porodicu, ali se naknadno setiš da si hteo da mu staviš druge osobine, genetiku, facijalne detalje ili nešto slično? Znam da je frizuru i odeću moguće menjati naknadno, ali da li ikako mogu da se prepravljaju ove druge stavke?

moze.Nabavis im ovaj Regard iz odsijeka Drame(ako imas university),iliti sto za plasticnu hirurgiju.A mozes i preko sifre.
p.s. izvinjavam se sto pisem 3. komenta zaredom,slucajno...i mene nervira,ali uvijek zaboravim nesto da kazem :roll:

Imam problem. Kad odem na univerzitet i krenem da igram sa nekim likom class performance je negde na pola( plavkasta boja), medjutim posle 2-3 sekunde ono se smanji, nece dalje da se puni i postane crveno. Sta da radim?

Meni je igrica strava.To sto znam sifre ne znaci da ih ja koristim.Zar ne?;-)

Hmmmmm ... U pravu si . Izvini sto sam brzopleto zakljucio da si noob i da koristis sifre . Nista me vise ne nervira od koriscenja sifara u igrama , posebno u SIMS-u jer sam ga jedno duze vreme igrao i prostudirao sve sto se moze prostudirati ( igrao sam bez PETS-a i GLAMUR LIFE-a , nabavicu i njih pa cu i njih da prostudiram ;) ) . Najzanimljivija stvar u SIMS-u je borba za novac i samim tim i trka sa vremenom , jer je tesko svakog dana stici da zavrsis sve sto pozelis da zavrsis . I jos kad cujem da neko koristi sifte ... :roll: . Nista vise nije zanimljivo i svo igranje pada u vodu . Izvini jos jednom ;) .

Pozdrav za sve na forumu,prvi put sam ovde i ako može molba jedna.Imam ćerku od 9god i udavila me da joj skinem The sims2.Ako zna neko na kom sajtu ili bilo gde mogu da ga skinem bio bih vam veoma zahvalan.

evo ja uzo sestri sims 2 i sve ekspanzije....
i instaliram sims 2 i lepo .. igra mi se sestra
i sad aj da instaliram expanzije
ono izaberem night life sve lepo preko daemon toolsa
instaliram ja i kazhe kao neki Sims 2 Updater,Please insert your SIMS 2 DVD...
tako nesto... i ja ubacim... i ono nece...cvrc... zna neko reshenje?

Back