- Poruka
- 258
Ja nisam imao problema sa igrom sem da mi se ponekad ugasi il zablokira..zato sam redovno saveovao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dacman 92:Zasto ja zaposlim bastovana, a on dodje i ode kuci a cvece mi uvene?
markoca:Za ono prvo:
Ako je ona uradila domaci, i ako ima zelju da ga radi, ne mora da znaci da je negde sakriven u kuci. Sledeci dan kada ga donese, ispunice joj se zelja. Nemaju samo domaci zadaci ulogu u povecanju ocene. I nema nikakva fora da ti automatski locira domaci, moras to da uradis rucno. Sim mora da ode u skolu ili na posao sa visokim raspolozenjem.
Kada je Sim ispunio sve zahteve za povisicu, posalji ga na posao kada je lose raspolozen, nece je dobiti. Ali ako ga sledeci dan posaljes u dobrom raspolozenju, eto ti kinte!![]()
markoca:Za ovo drugo stvarno ne znam, nisam se toliko zadubio u igru da berem voce i povrce, samo me je interesovao sistem godisnjih doba....kada sneg posteno napada, tvoj Sim moze bilo gde da napravi Sneska, a kasnije ce doci mali pingvin i pricace sa njim.
Igra je prepuna bagova...moj Sim je bio na vrhu muzicke karijere i kupio sam mu Rock Hammera (neka nadrkana i krsa ozvucena gitara, izgleda kao da je BC Richova) ali stvar je u tome sto nije bilo zvuka dok je svirao....
Isto, nemoj da ostavljas SImice napolju dok pada kisa, jer je jako velika sansa da ih udari grom i da Smrt dodje po njih...
Ove i mnoge druge propuste ispravlja jedan patch od socnih 50 MB, ali treba igru namazati pekmezom da bi radila posle patchovanja, za sada, dok pekmeza jos nema....if you know what I mean![]()
Mary Ann:Lapsus, mislia sam na expansion pack, nego nema veze. Sve delove sam skinula sa neta,ni jedan nije originalan, naravno. Trenutno mi se skida university pa cu da vidim da li ce da radi. Hvala u svakom slucaju!
Tri godine sam bio zaludjen Simsima, nemoj me sada diratimiXed:omg @markoca
ti si pravi simsic
markoca:Tri godine sam bio zaludjen Simsima, nemoj me sada dirati![]()