Koliko ti je to sve zauzelo na HD?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paz' ovo nije daleko od istine... Imam jednu drugaricu... koju je ostavio decko...
Ona igra Simse... Napravila je lika, koji lici na njenog bivseg... i stalno ga ostavi u bazenu i obrsise merdevine... i lik se udavi...
Toliko o Simsu, a i o zenama...![]()
![]()
Aha, Free Time, i onda je kraj Simsa.
Cista glupost!
Cak I instalacija Smara!!
boolProp testingcheatsenabled true
mozes da radis sta hoces samo pritisnes shift
Ja kucam: boolProp testingCheatsEnabled true u neighborhoodu i ne pritiskam shift.Ta sifra je super za one koji ne mogu lepo da brinu o Simovima.Za novac postoji motherlode koja donosi 50.000 i kaching koja donosi 1.000.Samo tih sifara se secam,a ostale sam izgubila,ali cu ih naci.Srecno!
P.S. Moze li neko da mi kaze zasto mi se ne pojavljuju stvari koje downloadujem za igricu.Naprimer skinem neku garderobu,a ona mi se ne pojavi u igrici.Unapred hvala!
slazem se brate...igra je blagi uzas...kad vidim tamo neke vanzemaljce,i da su muskarci trudni...katastrofa!!Glupa igra do bola... svaki put sednem za komp i sad cu ja kao da igram Simse i uzmem da pravim kucu i to je ajd i bozhe pomozi, a kad krenem zhivot...BLAGI UZHAS...